icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

branki
15. dec 2013

@stormie skus pozriet este na tejto stranke tu mas napr. celu sadu farebnych a dokupila by si len hnedy na sliepocku mozno to vyjde lacnejsie, zase ta sliepcoka nemusim byt nejako extra velka.
http://www.opitec.sk/filc-textil-vyroba-tasiek/...

nicicka
15. dec 2013

@branki no len ja netusim kto ma laminovacku, ale vsak uvidime, ak to prejde tak potom budem uvazovat

miskanasa
autor
15. dec 2013

@nicicka mne ježiško donesie laminovačku tak potom by si mi to mohla poslat a ja to už roztiredim do balíkov....

miskanasa
autor
15. dec 2013

@stormie ako branki spomínala tak rata sa stale s tým že 1-2 na osobu, podla toho, kto kolko može.ja budem robit tie flase a tiež nechcem do nich dat len ten plysovy drotik, lebpo by to nebolo fér, ale chcem tam zapoit aj gombíky do toho, nejaké nálepky a rozmýšľam este čo take, aby to naozaj nebolo odfláknuté....

nufanek
15. dec 2013

@miskanasa a uz mame dohodnuty cas? Ja by som bola za koniec prveho februaroveho tyzdna.

miskanasa
autor
15. dec 2013

@danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka baby, nakuknite este do albumu kde s avyberá a dajte like este tým, ktorí nemaju rozhodbute, nechj si môžu objednávat tovar.a pozrite sa ci ste nedali like jednej babe k viacerým aktivitám. su tu aj take🙂diiiiik....a teda padla tu téma že kolko do toho vrazit..takže zvykne to byt tak že 1-2 na osobu, podla možnosti, aby boli vsetci spokojní....a myslim že sa možeme dohodnut tak, aby aktivitky bolo u mna do konca toho prveho februároveho týzdna🙂

nicicka
15. dec 2013

@miskanasa to by si bola strasne zlata, ale bolo by to dost nefer, kebyze som to len vytlacila a poslala ti to, este by si s tym mala aj kopec roboty, zalaminovat a porozstrihavat a potriedit. Ja sice mam predlohy na 4xA4 ale budem musiet to vsetko prekreslit este raz, kedze tie tvary, ktore su rozdelene na 4 casti maju ine rozmery, ako tie ktore su rozdelene len na 2 casti. Ak by sa to malo pouzit ako pexeso, tak chcem aby mali vsetky rovnake rozmery, takze to budem musiet prekreslit. Takze zvolim take rozmery, aby mi to voslo na 2xA4 a to nebude take cenovo nakladne, ale este raz dakujem za ochotu 😉

lululaila
15. dec 2013

@branki jej ďakujem ten link mi pomohol 🙂

babatenko
15. dec 2013

ahojte, dievčatá, práve som vás objavila 🙂 mám 16 mesačnú princeznú a rada by som sa k vám pripojila môže sa ma niekto ujať, kto mi vysvetlí čo a ako? ďakujem 😵

miskanasa
autor
15. dec 2013

@babatenko je mi luto, ale už sme plný . je nas presne 20--keby náhodhou nam niekto vypadol tak sa ozvem,ale nesliubujem.ked, tak potom v druhom kole🙂

branki
15. dec 2013

@lululaila @josenka bude objednavat odtial veci, bola taka zlata a ochotna, ze nam to objedna a rozposle. (aby sme neplatili take drahe postovne) takze ak mas zaujem odtial nieco kupit napis josenke,

babatenko
15. dec 2013

@miskanasa úplne v pohode 🙂 budem teda neskôr priebežne obkukávať< kedy bude Ďalšie kolo 😵

josenka
15. dec 2013

@stormie Filc určite nekupuj v normálnom obchode, sa zblázniš z tej ceny. Ja som v predchádzajúcej výmene kupovala pár kúskov a neskutočne predražené to bolo. Oplatí sa objednávať cez internet v eshopoch. Na tvojom mieste by som ale ten základ sliepočky nerobila z filcu, ale kúpila by som v sekáči veľkú flísovú hnedú mikinu, riadne vyprala a z nej by som to telo nastrihala. Pierka by som už z filcu robila, lebo ten je pekný farebný. Ak chceš, kukni sa na opitec.sk alebo stoklasa.sk (majú u nás predajňu, tak objednávka z eshopu bola bez poštovného).

josenka
15. dec 2013

@darlicka Ja som tie slíže pozerala na rôznych eshopoch, ale v tej rybičke, čo dávala @miskanasa link, boli najlacnejšie a aj tá dĺžka je zaujímavá (tuším 160 cm) - z toho sa už dá pekný počet narezať. Jedine sa mi zdalo, že nie sú duté, takže by sa nejako musela vyrezať tá diera v strede.

danjelca
15. dec 2013

@stormie ja ta plne chápem a myslím že sliepočka nemusí byť z flísu...inak treba sa vediet aj poobzerat okolo..ja napr. nemám gombíku a na susedskej burze na FB mi jedna pani slúbila cca 100 ks, tým podstatne zlacní moju aktivitu

josenka
15. dec 2013
nufanek
15. dec 2013

@stormie ako pisala @josenka , telo nemusi byt filcove, ale aku velkost tela si chcela? budes zosivat dve casti dokopy? kludne by podla mna stacilo telo o priemere 10 cm, vtedy by sa ti na A4 voslo 6 kruhov, filc tak ako pisala josenka, cez eshopy, ale ja by som ti odporucila aj milimi zo sashe, posle ti ho za obycajne postovne http://www.sashe.sk/MiliMi/moje/filcplst len sa opytaj na hrubku, uz sa stalo, ze mi poslala taky tenucky, ako papierova vreckovka ☹ ale hnedu som objednavala viackrat a bola ok, je to metraz, sirka 43cm a predava od 10cm za 0,30 eura

josenka
15. dec 2013

@stormie A ešte mi napadlo, že tá sliepka môže byť aj strakatá a na to sa dá krásne použiť obuvnícky filc (v metráži kúpiš šírku 90 cm za 2 éčka za meter a z takých rozmerov narobíš sliepočky rovno do veľkochovu 😀 ) - môžeš sa kuknúť do môjho albumu, síce tam toho moc nemám 😅 , ale tá strakatá podložka na macovi je práve obuvnícky filc. Je fajn, hrubý, nemusela by si tam už nič podkladať. 🙂

miskanasa
autor
15. dec 2013

@iivkaa1 mas zvolené tie magnetové palicky

branki
15. dec 2013

@miskanasa teraz som pozerala na tu stranku, ale oni maju len sklenene :( no prinajhorsom budu nejake pollitrove z dzusu, Zatial somnic nenasla na nete.

miskanasa
autor
15. dec 2013

@branki ja tiez stale hladam na tu moju aktivitu, len chcem s vacsium vrchnakom, preto som myslela ten sunárek...a priesvitnuu...no tiež neviem

josenka
15. dec 2013

@miskanasa
@branki Baby, a čo keby ste sa skočili pozrieť do nejakej ľudovky, tam mávajú všelijaké nádoby, aj plastové, možno by ste zohnali aj za rozumnú cenu.

darlicka
15. dec 2013

@josenka pozerala som aj ja tu stranku a predajna nie je od nas daleko, tak to tam pojdem asi obzriet

nufanek
15. dec 2013

@miskanasa tu moju aktivitu by si uz mohla asi aj pridat do toho hlavneho albumu, ci?

miskanasa
autor
15. dec 2013

@nufanek uz je pridana🙂

brulinka
15. dec 2013

@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka baby nasla som velmi dobry odkaz na alternativy laminovania tak mrknite ci uz niekomu treba teraz alebo urcite aj do buducnosti ked budeme drobcom este vselico vytvarat.. http://www.montessoridoma.cz/?p=16096

nicicka
15. dec 2013

@brulinka super, vdaka, to sa mi hodi 🙂

evkosca
15. dec 2013

@miskanasa ahoj...uz je skupinka uzavreta? ci by som sa mohla este pridat???

miskanasa
autor
16. dec 2013

@evkosca skupinka je už uzavretá, ked chces tak v druhom kole...niekedz vo februári

miskanasa
autor
16. dec 2013

@danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka baby, este treba dat like do albumu k @darlicka a @slniecko379 . U slniečka by sme mohli vybrat to prvé, kde su aj mladatka, nakolko už @nicicka ma skladanie obrázkov a keby u slniecka vzýhralo puzzle zvieratkove, tak by to bolo podobne...a este 2 baby hodia v priebehu týždna svoje aktivitky ..@gega a @majusqwa