icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

majusqwa
16. dec 2013

@miskanasa ja som davala tu frotaz a navliekanie penovych koliesok, zle si to v albume oznacila. ale mozes mi tam teda dat gombiky a retaz z filcu. napis mi, ake farby chces tych gombikov a kolko do IP

majusqwa
16. dec 2013

@stormie vies, len zasa na druhu stranu - v inej vymene robili maminy veci zo zvyskov, recyklovali, vyslo to par centov. ale robili to snad mesiac po veceroch - bolo to narocne na tvorenie. chapeme sa, dufam 🙂 a kludne to urob z deky - v kiku stoji 3 eura a mas materialu... 🙂

majusqwa
16. dec 2013

@miskanasa napisala som to uplne zrozumitelne, ze. daj mi frotaz, retaz a gombiky. hotovo 🙂 dakujem

miskanasa
autor
16. dec 2013

@majusqwa prepáč mi prosím...sa naraz dve odhlasili, potom dve prihlásli amne sa to v tom momente cele domotalo🙂davm teda reťayz z filcu a gombíky🙂

nicicka
16. dec 2013

@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka,
takze tak by to malo vyzerat, tie mensie maju rozmer 5x5 cm a bude to na hruuubom papieri, take nieco ako karton a oblepene priesvitnou lepiacou paskou, aby to babo mohlo lepsie uchopit, ak su nejake namietky tak cakam...

nufanek
16. dec 2013

@nicicka strihat budes na dve alebo 4 casti? Mne by na teraz stacilo na dve, neskor by som to postrihala na 4

nicicka
16. dec 2013

tie spodne 6 su na 4, ostatne su na 2 @nufanek

miskanasa
autor
16. dec 2013

@nicicka isto ti to nemám zalaminovat?🙂

nicicka
16. dec 2013

@miskanasa ja myslim, ze nebude treba, dakujem 🙂

stormie
16. dec 2013

@nicicka mne sa to paci, ja som za

branki
16. dec 2013

@nicicka mne sa to paci tak ako to je na obrazku 😉

majusqwa
16. dec 2013

@miskanasa nic sa nestalo, ja len aby neodhlasovali zienky aktivitu inej mamine 🙂

fufina1
16. dec 2013

@nicicka je to super aktivitka, ale my uz dve taketo mame, takze nam klido nemusis

nicicka
17. dec 2013

@fufina1 hmm, no nevadi, spravim aj tebe, vsak podarujes niekomu 🙂

miskanasa
autor
17. dec 2013

@darlicka @slniecko379 už mate vybrate aktivity..su nvo výslednom albume

miskanasa
autor
17. dec 2013

@gega potom ta poprosím nejaku tu aktivitku..ostatne už su vybrate, este ta poprosím dat like aktivite pre @majusqwa

praznakova
17. dec 2013

branki@ a čo takáto? Tá priehlbinka je docela zaujímavá. Tam bolo kinderko. Teda to žlté vajíčko. Je to fľaška z minnie obalom - dosť hnusná - ale kedže moja malá neskutočne fičí na Minnie tak v obchode zakaždým musím kúpiť túto fľašku. Zatiaľ mám 2 ks. Ale vedela by som nazbierať aj o niečo viac ... ak by bola vyhovujúca daj vedieť, pošlem. Síce má sosáčik, ale myslím, že uzávar by sa dal jednoducho vyriešiť, že by sme ho nejako zabandážovali 🙂

praznakova
17. dec 2013

branki@ tieto su take mensie, ale zase by mohli byt 2 pre jednu kočku 🙂 V týchto mám ešte farbu, ale určite ju celú miniem ...

branki
17. dec 2013

@praznakova no len prave tie so sosacikom velmi nechcem davat, lebo neviem ako by sa dali poriadne zalepit. Skor klasika zatvaranie. Ale na trhu je dost takych trojdecovych, uz som aj nieco nasla, potom to sem hodim. Vdaka za ochotu. A vlastne je to aj jedno do akej flasky sa to da, mozno pojdem do 2ks na osobu. 😉 dolezite je, aby to decka zaujalo, a co citam na zahranicnych strankach o tom, tak to bavi decka uz od 6 mesiacov.

praznakova
17. dec 2013

@branki podľa mňa budú skôr skúmať vnútrajšok... fľaška im je jedno 🙂 to je pravda 🙂 my sme také fľašky mali na kurze a detičky zaujal vnútrajšok, neriešili v čom je to 🙂 teším sa 🙂

brulinka
17. dec 2013

este ma napadlo co keby si sa isla spytat do lekarne tam mavaju taky obalovy material vseliaky na tie robene lieky ani objemovo nebudu velikanske , a cenovo tiez by mali byt symbolicke, ja som sa raz pytala na take tie mastickove skatulky lebo moj maly to velmi rad otvara zatvara a doma sme mali len take s obsahom a dali mi ich pre maleho len tak.. 🙂

brulinka
17. dec 2013

@branki ta predosla bola pre teba

brulinka
17. dec 2013

@miskanasa budeme posielat 20 aktivit ci jednu si uz necham a poslem ti 19 ?

josenka
18. dec 2013

@brulinka Väčšinou sa posiela všetkých 20, aby bolo to triedenie a kontrola ľahšie (ľahko skontroluje, či má v každom balíku 20 aktivít), ale neviem, možno @miskanasa povie ináč. 🙂

miskanasa
autor
18. dec 2013

@brulinka no ja myslím že staci 19...🙂

miskanasa
autor
18. dec 2013

@danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka baby, podla vas na tu moju aktivitu je fľaša od cajov nestea 500ml zlá?

praznakova
18. dec 2013

@miskanasa myslím, že by bola vhodná a taká akurát aj deťom do ručičky ... 🙂 čo sa týka mňa, nemám s ňou absolútny problém 🙂

nicicka
18. dec 2013

@miskanasa ja tiez suhlasim, teraz musite povinne pit nestea, ze? 😉

miskanasa
autor
18. dec 2013

@nicicka bud by sme pili povinne neste alebosunarek...🙂ale sa mi zda že sunarek je mohutna fľaša pre prckov

tinka_21
18. dec 2013

@miskanasa Myslím si že úplne v pohode fľaša... moje malej sa páčia všetky pollitrové plastové 😀 takže určite bude nadšená 😀