Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
@tinka_21 super, mne by takéto niečo vyhovovalo 🙂
@danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @miskanasa @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka
ten priemer ešte neviem či je taký, písala som im tam, tak uvidíme kedy sa dočkám odpovede, ja len aby som vedela, či je to OK, ale budem ešte hľadať 🙂
@danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @miskanasa @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka
baby, tak z e-shopu s miskami sa mi ozvali až nezvyčajne rýchlo 🙂
A výsledok zisťovania priemeru:
- priesvitná miska 10,5 cm
- termomiska 12 cm
@nicicka písala že chce priesvitnú, vy ostatné ako? Kupovať budem len jeden druh, lebo je to na celé balenia, nie na ks. Je niektorá z vás vyslovene proti priesvitným, alebo proti termomiskám? Aby sme vedeli prečo, ak mi (nám) nedochádzajú nejaké detaily 🙂
@darlicka @slniecko379 @majusqwa @gega @lucka23 @miskanasa @tehulka13 @iivkaa1 @brulinka @monika1 @stormie @praznakova @josenka @nicicka @fufina1 @branki @lululaila @danjelca @tinka_21 tak tu posielam ake predmety by som mohla vlozit do vrecuska s ryzou, ak Vas este nieco napada, napiste 🙂 ten puzzle dielik vyfarbim fixkou, tak aby farebne sedel k ostatnym veciam, lebo skladacku a panacika clovec nemam vsetky v jednej farbe, tie tri tvary (modry, ruzovy a zlty) su z kuchynskych utierok
Este mi napadla fazula alebo slnecnica, velka cestovina a matka na srob 🙂
@nufanek 1cent ;)
@tinka_21 prispôsobím sa väčšine ... asi keď budú priesvitné, splní to hneď dva účely. Prvý - hod. Druhý - kuk.
@nufanek @darlicka @slniecko379 @majusqwa @gega @lucka23 @miskanasa @tehulka13 @iivkaa1 @brulinka @monika1 @stormie @praznakova @nicicka @fufina1 @branki @lululaila @danjelca @tinka_21
Dievčence, prosím vás, mohli by ste doplniť informácie k svojej aktivite vo výhernom albume? - Myslím tie, ktoré ste tam ešte nepísali. 🙂
zienky, som od utorka v nemocnici s detmi, tak sa ozvem, ked budeme doma, prosim o trpezlivost ...
@stormie ja som presne nad tym istym uvazovala ... ale kedze mam troska vacsie dieta, tak som to akosi neriesila... ale asi by som tiez spinku vyhodila 🙂
@moninka1 držte sa a nech ste do sviatkov doma 🙂
@miskanasa
@praznakova dakujem
@nufanek a mne osobne sa veľmi páčia predmety ako napríklad mušla. Ešte niečo zaujímavé by som tam šupla. Ale teraz ma nenapadá čo 🙂 také niečo netradične ...budem rozmýšľať, ale dnes mi to už akosi nejde 🙂

Baby, pozerala som tie misky v tescu aj v kauflande, aj jednorázové aj klasické, no nikde nič, problém je hlavne aby to malo vrchnák... ALE... našla som si stránku na nete kde majú tieto veci, a myslím že by to mohlo byť ešte lepšie... Nebola by biela miska, ale buď by bola priesvitná alebo mi napadlo ešte že aj taká tá termomiska by nemusela byť zlá alternatíva, čo poviete?? (Pripájam obrázky, neviem či to dobre vidieť na nich) majú na to aj vrchnáky samozrejme.
A ešte jeden dotaz, aký priemer by mala mať tá miska, resp. vrchnák? Vzala som do ruky pravítko a mohlo by byť tak 12-15 cm?