Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka,
takze tak by to malo vyzerat, tie mensie maju rozmer 5x5 cm a bude to na hruuubom papieri, take nieco ako karton a oblepene priesvitnou lepiacou paskou, aby to babo mohlo lepsie uchopit, ak su nejake namietky tak cakam...
@darlicka @slniecko379 už mate vybrate aktivity..su nvo výslednom albume
branki@ a čo takáto? Tá priehlbinka je docela zaujímavá. Tam bolo kinderko. Teda to žlté vajíčko. Je to fľaška z minnie obalom - dosť hnusná - ale kedže moja malá neskutočne fičí na Minnie tak v obchode zakaždým musím kúpiť túto fľašku. Zatiaľ mám 2 ks. Ale vedela by som nazbierať aj o niečo viac ... ak by bola vyhovujúca daj vedieť, pošlem. Síce má sosáčik, ale myslím, že uzávar by sa dal jednoducho vyriešiť, že by sme ho nejako zabandážovali 🙂
@praznakova no len prave tie so sosacikom velmi nechcem davat, lebo neviem ako by sa dali poriadne zalepit. Skor klasika zatvaranie. Ale na trhu je dost takych trojdecovych, uz som aj nieco nasla, potom to sem hodim. Vdaka za ochotu. A vlastne je to aj jedno do akej flasky sa to da, mozno pojdem do 2ks na osobu. 😉 dolezite je, aby to decka zaujalo, a co citam na zahranicnych strankach o tom, tak to bavi decka uz od 6 mesiacov.
@branki podľa mňa budú skôr skúmať vnútrajšok... fľaška im je jedno 🙂 to je pravda 🙂 my sme také fľašky mali na kurze a detičky zaujal vnútrajšok, neriešili v čom je to 🙂 teším sa 🙂
este ma napadlo co keby si sa isla spytat do lekarne tam mavaju taky obalovy material vseliaky na tie robene lieky ani objemovo nebudu velikanske , a cenovo tiez by mali byt symbolicke, ja som sa raz pytala na take tie mastickove skatulky lebo moj maly to velmi rad otvara zatvara a doma sme mali len take s obsahom a dali mi ich pre maleho len tak.. 🙂
@miskanasa myslím, že by bola vhodná a taká akurát aj deťom do ručičky ... 🙂 čo sa týka mňa, nemám s ňou absolútny problém 🙂

@miskanasa ja som davala tu frotaz a navliekanie penovych koliesok, zle si to v albume oznacila. ale mozes mi tam teda dat gombiky a retaz z filcu. napis mi, ake farby chces tych gombikov a kolko do IP