icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

gilmorka
22. dec 2013

Ahojte. Nakukla som pre inspiraciu do vasej diskusie, snad nevadi 🙂 Len by som chcela poradit
@nufanek. Ja som robila malenu teraz taku flasu s ryzou a predmetmi na hladanie a fajn je ked tam mas predmety s hladkym povrchom, lebo to co je matne alebo porovite, to sa od tej ryze tak akoby zapráši. Ja som tam dala taku gumu na gumovanie v tvare lienky a je taka zabielena z tej ryze. Tak si vyskusaj tie hubky ako na tom budu, daj do sacka s ryzou a poriadne ich tam popretrasaj. A davala som do vnutra aj plastovy srob a maticku z takej detskej stavebnice, a v Kiku za 1 euro maju taku sadu pre dievcata na vyrobu naramku a tie koralky vyzeraju ako ploche vlocky. A v papiernictve by si mozno zohnala Céčka co boli za nasich cias, tusim to zas dostat, aspon min.rok som asi videla. Ja som mu tam dala aj to, este zasoby po mne 🙂
Dufam,ze sa nehnevas ze sa miesam do toho, len som chcela poradit.

majusqwa
22. dec 2013

@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @nufanek @slniecko379 @darlicka zienky, ktore ste este nehlasovali za aktivitky gombiky alebo retaz z filcu, tak to prosim lajknite, nech viem, co si mam chystat. dakujem 🙂

nufanek
23. dec 2013

@gilmorka v pohode 🙂 dakujem

tinka_21
23. dec 2013

@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @majusqwa @lucka23 @gega @nufanek @slniecko379 @darlicka
Baby, v súvislosti s tými mojimi zvieratkami na kŕmenie ... môžem ich urobiť prípadne viac, ale otázka teraz znie, či chcete pre každé zvieratko samostatný kelímok, alebo by sa menili len vrchnáky na jednom kelímku. Podľa toho totiž objednám potrebný materiál (viac vrchnákov ako kelímkov, alebo rovnaký počet). 🙂

fufina1
23. dec 2013

@tinka_21 my sa prisposobime.

josenka
23. dec 2013

@tinka_21 Ja by som radšej viac kelímkov, aby to mohol mať malý rozložené na stole a kŕmiť viac druhov zvieratiek. Díky. 🙂

josenka
23. dec 2013

@tinka_21 A aké zvieratká plánuješ? Ak by sa dalo, my by sme ocenili prasiatko a opičku. 🙂

tinka_21
23. dec 2013

@josenka To máš pravdu, viac kelímkov = viac zvieratiek. Vymieňanie vrchnákov by pre drobcov zatiaľ veľký zmysel nemalo 😉 Dobre, tak pozriem ako sú balené a podľa toho by to bolo buď 2 alebo 3 zvieratká na jednu. Keď dorazia kelímky, budem vytvárať návrhy a dám sem fotky, už reálne. Ale plánujem určite skúsiť prasiatko. Opičku uvidím, či nájdem nejakú predlohu, ktorá ozaj bude vyzerať ako opička 🙂

tinka_21
23. dec 2013

@danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @miskanasa @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka
Kočky, asi to nebude také jednoduché ako som si myslela s tým e-shopom. Našla som ich veľa, to nie je problém, no keďže ide o veľkoobchody, vo väčšine chcú odber celého kartónu, nie len balenia, prípadne obchodujú len s firmami, nie s bežnými smrteľníkmi, alebo majú potom závratné poštovné, ktoré to neskutočne predraží. Oslovila som ich niekoľko, odpovede sa však dočkám zrejme až po sviatkoch. Neviete náhodou, kde by som mohla kúpiť tieto kelímky s víčkami mimo týchto e-shopov? Napadá vám niečo? Tesco a Kaufland som prešla, tam však majú len nutný základ, typu plastové taniere a príbory. Ak by vám niečo napadlo, ozvite sa. A inak, Veselé Vianoce! 🙂 🙂 🙂

stormie
24. dec 2013

@tinka_21 skus cinsky bufet, som uz pisala ze do takych balia polievky ak chces so sebou, neviem ci si za to normalne uctuju ale mozno sa bude dat ze za symolicku cenu predaju vacsie mnozstvo, pekne sviatky 🙂

brulinka
24. dec 2013

@tinka_21 pripadne napis sem v ktorom meste je ten obchod alebo viac obchodov ked by si mala uz najdene keby tam bola aj moznost priameho odberu a niekto z nas by bol odtial alebo to mal blizko ci by ti pre to nemohol skocit a potom ti poslat.
krasne Vianoce prajeme všetkym ! 😉

tehulka13
24. dec 2013

@tinka_21 domáce poteby

miskanasa
autor
27. dec 2013

@tinka_21 @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka baby, zahlasujte este prosííím v albume pre majusqwu aby vedela čo má vyrábat🙂

miskanasa
autor
27. dec 2013

@gega ides s nami di toho?ak ano, poprosím ta teda o nejaký výber od teba nech sa zahlasuje

brulinka
27. dec 2013

tie aktivity co su este vo vyberacom albume su obidve super ak by @gega nemala nic proti a nechcelo sa jej vymyslat nove tak by si mohla vziat tu druhu co zostane z nich volna. este k tomu gombikovemu mozno je este krajsie pre dieta ked tie zapinacie veci by vyzerali ako predmety teda by si naskladalo obrazok ..

gega
27. dec 2013

@miskanasa idem tak idem vyberat pisala som uz aj pred vianocami co je v albume len bez odozvy 🙂
@brulinka tie domceky su obsadene?

tinka_21
27. dec 2013

@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka
Kočky, tak som konečne objavila misky s viečkami, ktoré dúfam budú fajn pre našu aktivitku na kŕmenie zvieratiek 🙂 Sú priesvitné a zároveň termo, takže splnia oba účely. Pani mi napísala že ten plast je vhodný od -18°C do 120°C tak verím, že pri našich deťúrencoch niečo vydrží 🙂 Vzala som objem 500 ml a viečka majú priemer až 127mm. Takže úplne ideál 🙂 Sú na ceste ku mne, tak dúfam že aj naživo budú také ako si predstavujem 🙂

miskanasa
autor
27. dec 2013

@gega prepac, nejako mi to uslo

stormie
27. dec 2013

@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @nufanek @slniecko379 @darlicka prave mi pisala josenka ze jedina vec co nedosla z opitecu je filc pre mna ☹ niektora z vas mi tu radila pouzit namiesto neho deku, videla som u nas v kiku za dobru cenu a budem mat kopec materialu...len sa chcem opytat ci by ste s tym vsetky suhlasili?

brulinka
27. dec 2013

@gega pokial myslis tie domceky co som tu dala teraz obr. tak to je len taka alternativa pre ten obrazok s gombikmi pre majusqwa a vyzera to zatial ze tato aktivita ma u nej viac hlasov vo vyberacom albume u miskynasej , pokial by to tak bolo tak by ti mohla ostat ta retaz z filcu kde sa ocka zatvaraju na suchy zips pokial by si mala zaujem a ostatne baby alebo sefka 😉 by suhlasili..

brulinka
27. dec 2013

@stormie jasne netrap sa kludne urob z toho z coho zozenies ved to nejde na "miss hracka" ale na hranie nasim drobcom 😉

miskanasa
autor
27. dec 2013

@stormie ja ano

tinka_21
28. dec 2013

@stormie Žiaden problém 🙂

tehulka13
28. dec 2013

@stormie to bude uplne super

majusqwa
28. dec 2013

@stormie to som ti radila ja.... ako to tak vidim, tiez pouzijem jednu deku, z jysku :D

gega
29. dec 2013

@miskanasa v pohode nic sa nedeje rozmyslala som aj nad hmatovou knizkou??

miskanasa
autor
29. dec 2013

@gega no moze byt.ne by sa yo lubilo mame bejaku foto?

gega
30. dec 2013

prva foto karticky a priradovanie zvieratiek druha foto divadielko na palicke.

josenka
30. dec 2013

@gega Mne sa veľmi páči to priraďovanie zvieratiek - dávala by si aj zvieratká?

josenka
30. dec 2013

@tinka_21 @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka
Baby, robím chytanie rybičiek na udicu, mám naplánované rybky z filcu (tak, ako je to v albume), ale náhodou som natrafila na takéto z machovej gumy. Čo by sa vám viac páčilo?