icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

moninka1
30. dec 2013

@gega odkial mas zvieratka? su uzasne

tehulka13
30. dec 2013

@josenka tak tieto z machovej gumy ma prekvapili- sú veľmi milé. Ktorékoľvek spravíš, budú krásne 😉

majusqwa
30. dec 2013

@josenka za mna asi guma. myslim, ze by to bolo kusok pevnejsie ako filc. ale ak si uz kupila filc, nemam problem 🙂

tehulka13
30. dec 2013

@gega mne sa tiež páčia tie zvieratká

josenka
30. dec 2013

@majusqwa Mám oba materiály, takže v pohode. 🙂

moninka1
30. dec 2013

@josenka tie z machovej gumy su prekrasne

nufanek
30. dec 2013

@josenka no tie su ozaj velmi pekne 🙂

josenka
30. dec 2013

@nufanek
@moninka1 Tiež som z nich bola nadšená, keď som ich objavila. 😵 Len neviem, či by sa mi podarili také pekné.

nufanek
30. dec 2013

@josenka urcite ano a myslim, ze budu aj lepsie drzat tvar ako filcove 🙂

tinka_21
30. dec 2013

@josenka sú krásne 🙂 môže byť aj z machovej gumy kľudne 🙂

lululaila
31. dec 2013

@josenka aj tieto su krasne takze s čím sa ti bude pracovať lepšie 🙂

lululaila
31. dec 2013

@lululaila myslíš ze aj to moje by sa dalo spraviť z tej machovej gumy ďakujem za odpoveď

lululaila
31. dec 2013

@josenka
myslíš ze aj to moje by sa dalo spraviť z tej machovej gumy ďakujem za odpoveď

branki
31. dec 2013

ahojte vsetci, v prvom rade zelam krasneho silvestra a vsetko dobre do noveho roku, nech su nase deticky hlavne zdrave a stastne.

Teraz ku mojej aktivite. PRidavam fotku mojho prototypu ako to bude asi vyzerat. Prikladam fotky v roznych polohach aby ste videli ako to bude fungovat. Dala som do flasky pom pom gulicky a rozne koralky a flitre. Deticky tak rozpoznavaju zakladne fyziklane zakony. Zaujme to fakt deticky uz od 9tich mesiacoch. Skyusal to aj starsi aj mladsi, Donkonca starsi sa s tym hra doteraz 😀
Budu dve flasky na hlavu. Prva bude s vodou, druha flaska bude na objavovanie magnetizmu. Do flasky nastriham tie chlapate drotiky a tie ozdoby co sa davaju na stromcek tie pozlatka, a ked deticky prilozia magnet na flasky tak mozu hybat s drotikmi ako sa mi zachce. ( a tu vidia ze tie vianocne ozdoby, co nemaju v sebe drotik sa hybat nebudu) Neviem ci zozeniem tolko flasiek, tak prinajhorsom, vam poslem v sacku tie drotiky a ozdby a kazdy si tu druhu aktivity uz spravi doma sam 😉 ked vam to velmi vadit nebude.

Prijmam vsetky navrhy a pripomienky. 😉

branki
31. dec 2013

Rozmyslam este ze by som tam pridala nejaky farebny piesok, vyskysam potom hodim foto ako sa to bude spravat.

branki
31. dec 2013

@josenka mne sa tiez viacej paci z machovej 😉

tehulka13
31. dec 2013

@branki uzasne, moc sa tesim 🙂

josenka
31. dec 2013

@branki Vyzerá to super, fakt je to pekné. Ten piesok by mohol byť dobrý - usadil by sa a keď by potriasli fľaškou, tak by sa zase rozvíril.
@lululaila Ja myslím, že úplne v pohode by to šlo, určite by sa machová guma hodila aj na tvoju aktivitu.

gega
31. dec 2013

@josenka pojdem pozistovat ceny a ak by som nasla len balicky tak by sme nemali kazda rovnaky ak to nevadi????

gega
31. dec 2013

@moninka1 foto je z netu 🙂

josenka
1. jan 2014

@gega Neviem, to si písala mne? Aké balíčky a čo rovnaké?

josenka
1. jan 2014

@gega Už mi to docvaklo 😅 😀 , myslela si zvieratká. Podľa mňa by nevadilo, keby sme nemali rovnaké.

fufina1
1. jan 2014

@josenka @tinka_21 @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka kocky velmi vas prosim, ak by ste daktora mohli, mali doma vrchnaciky od PET flias, velmi by som uvitala na moju aktivitu. zatial ich mam vsehovsudy cca 60, ale cim viac ich budem mat tym viac peciatok mozem kazdej poslat

gega
1. jan 2014

@josenka myslela som zvieratka. Kedze v balicku byvaju viac zvieratok tak ze by mala kazda ine.

lululaila
1. jan 2014

@fufina1 jasne len ich musím začať zbierať 🙂

josenka
1. jan 2014

@fufina1 Ja zbieram, dokedy ich potrebuješ?

tehulka13
1. jan 2014

@fufina1 ja mám okolo 12, tiež chcem vedieť dokedy mám zbierať a potom môžem poslať.

fufina1
1. jan 2014

@josenka ako by ti to vyhovovalo, dnes som porobila tie co som mala, celkom rychlo to ide. cakam este na dalsiu machovu gumu, ta pride cca do tyzdna.

moninka1
1. jan 2014

@fufina1 ja vrchnaciky nemam :(

miskanasa
autor
1. jan 2014

@gega myslim ze tie zvieratka su super, sam ich tovno do albumu aby sme to uz mali kompletne...nic podobne vo vybere nemame rskze myslim ze to bude super🙂