Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
@moninka1 myslim ze 1-2€ na osobu ...
Caute kocky prikladam foto guliciek. Tie z opitecu su malicke takze som zakupila este jednu varku ale nie dostatocnu. Moja mala nema problem chytat aj tie male po jednej. Ale ma 2 roky. Ale uprimne poviem ze budem hladat este o nieco vacsie brmbolce ako z opitecu. U nas v papiernictve som vykupila vsetky co je velmi malo lebo v baliku bolo 18ks. Takze to budem nejako kombinovat. A tak ako sme sa dohodli moje brmbolce mozu byt vyuzite aj na druhu aktivitu ... baby neviem ako si vas mozem pridat vsetky. Este som na to neprisla. ☹ Rozmyslala som este nad palickami cinskymi ale tie sa mi zdaju dlhe do malych ruciciek. Takze vymyslam a rozmyslam nad niecim inym. Zda sa mi to aj z hladiska bezpecnosti nie moc vyhovujuce ... hore je to spicate.
@praznakova vsetky si nas mozes pridat skopirovanim, bud z mojej predchadzajucej spravy (alebo inej), alebo v albume su vsetky nicky pokope (oznacis, Ctrl+C = kopirovanie, Ctrl+V=vlozenie). lepsie ako cinske palicky mi pridu bud klieste na cukor alebo pinzeta - existuje aj plastova detska
@praznakova ked chces napisat vsetkym tak si od niekoho kto pise na vsetky adresy ma tam niekde v sprave : @meno @meno @meno ... skopiruj toto so zavinacmi a menami ako blok naraz a vloz to do svojej spravy a upozorni to na tvoju spravu vsetky mamicky co su tam vypisane . co sa tyka guliciek tak sa netrapte ked uz su objednane taketo male tak nech su taketo,my sa na ne aj tak tesime a uplatnenie im urcite najdeme ! ked maly moze zbierat omrvinky z koberca tak chyti aj toto , ked by sa k nim este dalo primiesat aj par takychto vacsich aspon po 1 z kazdej farby tak by to bolo fajn aby to mali roznorodejsie aj pre uplne malu rucku co este netriedi farby asi lepsi vacsi , tak mozno ked by ste sa spojili vsetky co mate gulkove aktivity a pokial este ste v rozpocte tak dokupili par tych vacsich tak by to bolo super. Rozpocet mam do 1€ na os. , a ako pozeram na ten nas album tak asi vacsina aktivit tam tak bude tak by to nebolo fer aby ste sli do 2€ iba vy . Palicky by som absolutne pre take male dieta neriesila, budu radi aj ked to zvladnu prstekmi, v dalsom levele mozu malou lyzickou , kliestikmi na kockovy cukor... 🙂
@brulinka tak ja sa do 1e za aktivitku urcite nezmestim 😕 , dufam, ze aspon do 2e 😅 , nechcela by som vyprodukovat len nejaky polotovar ...
a tak mi napadla otazka .. nemate niekto moznost tlacit farebne zadarmo? asi by som vela chcela 😝 ...
laminovacku si poziciam a folie som uz kupila
@moninka1 @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka
@moninka1 ty ides robit aj tie karticky ??? to ozaj nemusis pokial na to nemas moznosti ze v praci alebo tak , folie urcite este vyuzijes pre svojich drobcov ked si budete nieco robit , ked nam posles tie baloniky tak to nebude ziaden polotovar ale super hracka, oni podla mna este drobci absolutne nebudu riesit ze ako to vyzera na karticke a ja mu to kvoli tomu urcite nebudem otvarat, maximalne mu dam k tomu ozajstne na osahanie fazulu, alebo trosku muky...
@moninka1 aha myslela som ze existuje iny sposob ako len skopirovat. Tak teda budem kopirovat. Dakujem. Pozriem na nete nieco plastove ...
@danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka no, dievcence, tie ktoré ste tu poprokladali obrázky vasich aktovot, vyzera to super..kazdá jedna aktivitka🙂velmi sa tešííííím. k tým financiam.je pravda že sa to naozaj neda dopredu povedat že kto kolko...napriklad ta moja aktivita s flasou je up§ne kjednoducha na robotu.a bolo by trapne urobit do vrchnáčika 5 dierok a pripojit k tomu chplpatý drotik...asi by som sa pred vami všetkými hanbila, preto som sa rozhodla že tu flasu trocha skrášlim. rozhodla som sa pre nestea flase, nakolko maju sirsi vrchnak a su vhodn do detskej rucky, lahke na uchopenie, ale 500ml estee atiež stoji miimále 1 euro a teda ako som pisala echcem tue flase jedoduche, tak na ich budud kadejake obrázky a chcem tam zakompoovat aj drot s gombíkmi aby to nebolo take obycajne...ciže som chcela povedat že iekedy aj lahla aktivita a výrobu ie je lacna🙂 ciže ten rozpocet 1-2 eura na osobu je proste orientacý...a ak ma iekto pocit že jeho aktivita je finace árocna tak zmeníme a inu🙂
@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka baby tak som aj ja konecne zacala robit na mojej aktivite. chcela by som urobit aj sudoku ale pre nase mensie deti sa mi paci aj mozaika. cize by som urobila jednu velku prazdnu predlohu /vid obr/ a nasledne mensie predlhohy podla ktorch by ukladali vrchnaciky od pet flias. tu ale nastava problem. potrebujem nazbierat 320 vrcnacikov / pre kazu 16 ks, 4 zelene, 4 modre, 4 cervene a 4 zlte/. to nemam sancu nazbierat aj ked som zapojila vsetkych znamych a rodinu tak vas chcem poprosit aby ste mi napisali ta ktora si je schopna vrchnaciky zabezpecit sama, velmi by mi to pomohlo. Kedze som povodne chcela robit len sudoku a tam by som tych vrchnacikov tolko nepotrebovala.
@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka
Ahojte, baby! Tak prichádzam s pozitívnou správou čo sa týka plyšových guličiek do našej kŕmiacej aktivity. Objavila som u nás v kreatívnom obchode 50 ks balenie za dobrú cenu, no keďže už mám aj tie malé, bola by škoda ich nevyužiť. @brulinka mi navrhla urobiť jedno zvieratko s malým a jedno s veľkým otvorom. Tak sa chcem spýtať, či s tým súhlasíte 🙂 Veľké zvieratko sa bude dať kŕmiť aj malými guličkami a malé zvieratko väčšie nespapá, a ak hej, tak len silou (to musím vyskúšať 😉 ) Pre každú bude určite 5 ks malých (priemer 1 cm) a 5 ks väčších (priemer 2 cm) guličiek. Tie, ktoré zohnala @praznakova sú asi ešte väčšie podľa obrázku a to už neviem, či by som robila takú veľkú dieru do vrchnáka, predsa len ak to majú byť akože ústa zvieratka (ak by ste chceli, a ujalo by sa kŕmenie u vás doma, tak možno v ďalšom kole výmeny). Teraz ladíme farby, aby sa moje 1cm a 2 cm guličky dali využiť aj v jej triediacej aktivite 🙂
Ja by som teda v tejto chvíli len chcela vedieť, či súhlasíte s dvomi rôzne veľkými otvormi. 🙂
@tinka_21 ja tiez suhlasim. A kedze ja mam 200 ks malych pre kazdu zvieratko s malou pusinkou bude riadne napapane. Na nete som pozerala ze vacsina je 2 cm. Takze dohodneme farby. Kedze si chcela kupit dva baliky tak ak by sa dalo tak zltu a cervenu. Zajtra doobeda vybehnem do mesta a pozriem kde by mohli mat gulicky. Takze zatial kludne kup. A keby nahodou som nezohnala tak ta poprosim ze by si mi zbehla ... ak by si mala cestu. Dakujem moc.
@tinka_21 a teraz ma napadlo ze ked mas balik z opitecu tak potom kup niektoru z tych farieb. Lebo podla nich robim farby. Ale prosim zltu urcite kup ak mozes lebo tu nemam vo velkom. Dakujem moc.
@lucka23 mne vrchnaciky nemusis. Myslim ze to bude najmenej. A popripade zacneme kupovat take pitie aby sme sa napasovali do farby 🙂
@praznakova si zlata dakujem, znacim si ta 😀 vsak aj ja kupujem uz len take pitie podla farby vrchnaka. muz si tuka po cele ked ma vidi. 😀 😀 😀 som ymslela ze to nazbieram raz dva ale veru nejde to tak rychlo ako som si myslela. a este aj tie farby napasovat 😝
@lucka23 rozmyslam ze mozno by si mohla aj miesto zltej ruzovu. Ta je od drobceka. Mozem ti zbierat a pripadne poslat tomu kto bude potrebovat. Alebo to hodim do mojho balika dam do sacku s menom a uz sa to len prelozi aby sme nemuseli platit postovne. Ja chapem ze tolko vrchnacikov je problem. Ja mam 120 ks toaletakov a tiez je to dost. No ale aspon mala odmotava a hadze do zachodu a ja sa len kukam a usmievam ze dalsia rolka hi. Manzel tiez na mna asi takym istym pohladom ... hi.
@praznakova kludne ja spravim farbu aku si poviete, pripadne aj kazdemu inu, si to pozapisujem. u nas sa drobcek uz nepije tak ruzovu nemam. 😒 a s tymi rolkami skoda ze sme nevedeli skor, by som ti nejakych 60 ks poslala. ale uz som to vyhodila. zbierala som v oktobri a novembri a potom som pred mikulasom z toho vyrabala adventne kalendare. tiez mi vtedy vsetci len rolky znasali az tho bolo vela a musela som vyhadzovat, reku naco skladovat 😒
@praznakova Mne je jedno akej farby guličky bude zvieratko papať, takže preto sa rada prispôsobím tebe 🙂 V balíčku z Opitecu je 8 farieb, ktoré teda robíš/nerobíš? Vravela si, že robíš 6 roliek/farieb?...Kúpim teda zatiaľ žltú a červenú 🙂 A dodatočne zbehnem aj tebe, ak budeš potrebovať 🙂
@lucka23 zelené a modré si nazbieram, to nie je problém, tie sú na vrchnákoch z minerálky (neperlivá, jemne perlivá). Horšie je to u mňa so žltou a červenou, to vobec netuším ani len na akých vodách bývajú 😀 ružových mám tiež dosť, takže mne skôr napadlo, či by nebolo lepšie vymeniť červenú za ružovú, kedže je to celkom blízke (viac ako žltá a ružová) aby teda pestrosť ostal 🙂
a inak, vrchnáčiky potrebuje aj @fufina1 ,na tie pečiatky, takže tie ktorých máte veľa z jednej farby môžeme poslať aj jej.

@moninka1 @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka baby bola som 2 tyzdne mimo tak neviem co sa deje, budem priebezne citat komenty, ak nieco surne, poprosim este raz preposlat 😉