Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
@miskanasa kedy je prosim deadline?vdaka🙂
@tinka_21 @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka
chcela by som sa vsetkych predbezne opytat ci uvazujete o pokracovani vymen vrecuskovych aktivit s touto skupinkou ?
vyhody : - celkom dobre zorganizovana kreativna a ziva skupina , vyber cez albumy, ochota pomoc pri vymyslani aktivit a zhanani surovin , hromadny nakup v eshope (skvely napad !) , miska navrhla aj dobry postup ako urobit dorucovanie..
-mame priblizne rovnako stare deti ( najmladsie ) tak by sme im mohli takto vymyslat aktivitky stale site na mieru ako budu rast kym nas to bude bavit
- vedeli sme uz ake aktivity doma vsetky mame a hladali by sme nieco nove aby sa nam neopakovali , pripadne ak by bol nejaky typ aktivity velmi uspesny mohli by sme v nom pokracovat aj v dalsich vymenach v obmenach ak by mal aj jej vyrabac zaujem ...
-nekryli by sa nam terminy uzavierok tejto skupiny s pripadnymi inymi skupinami
-ak by niekto nestihal nejake kolo alebo nemal zaujem dalej tak by sme pridali nahradnikov alebo novych clenov, verim ze zaujem vzdy bude a skupina moze ist dalej..
pre mna je toto prva vymena , velmi sa tesim na jej vysledok a uz teraz rozmyslam nad novymi aktivitami ktore by som chcela vyrabat.. , najradsej by som bola keby sme to s touto skupinou tahali dalej kvoli spominanym vyhodam ...
viacere z nas sa nasli aj na novom podobnom fore ale pokial tato nasa skupinka moze uspesne ist do dalsich kol vymen tak asi nema velky zmysel sucasne organizovat novu skupinu ale radsej sa venovat naplno tejto , tak co vy na to ?
@danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka baby, deadline je ten prvý februárový týžden aby to bolo u mna🙂takže verím že vároba j ev plnom prude, snad sa nebude na nkoho cakat, aby to bolo fer pre vsetkých🙂 kto mi to už bude chciet poslat ozvite sa a poslem vám moju adresu cez IP...a skuste dat každá like tejto správe lebo niektoré babulky sa tu už dlho neozvali🙂......
@brulinka ja som za. Ja tiez toho nemam moc vela dona. Skor kupovane veci ... a napadov je vzdy dost. A aspon nemusim zakazdym vyhladavat inu skupinku...
@danjelca @miskanasa @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka
Baby rozdelenie aktivít tvare a motýliky:
Motýliky: @majusqwa, @josenka, @tinka_21, @nufanek, @tehulka13, @praznakova, @fufina1
Tváre: @branki, @miskanasa, @iivkaa1, @nicicka, @brulinka (dúha/tváre),
Ak som sa pomýlila prijímam reklamácie 🙂
Baby @stormie, @moninka1, @lucka23, @gega, @slniecko379 @darlicka @danjelca vyberte si aktivitu o ktorú máte záujem :
@miskanasa tiez podobne 🙂 ja mam tiez starsieho a zatial stiham 🙂
@miskanasa ja mam taku polovicu hotovu a ja urcite budem posielat az ten prvy februarovy, nie preto, ze nestiham, ale preto, ze cakam na toaletaky .... 🙂 ale stihnut by som to urcite mala...
@miskanasa. Mohla by si prosim doplnit do svojho albumu (asi na uvod) organizacne informacie ku zasielaniu? Deadline + ostatne podstatne veci k zasielaniu...
By sme to asi vedeli najrychlejsie najst 🙂
@brulinka tiez by som rada zostala v skupine a zapojila sa do dalsej aktivity, toto je moja prva vymena, tak zatial nemame doma nic 🙂, a k tym vlacikom nam by sa viac pacil ten jednoduchsi.
@lululaila ja si vyberam motyliky
@moninka1 predlohy ani mne nemusis tlacit, staci poslat mailom ja si vytlacim aj zalaminujem
Tak ja uz mam material tiez doma, bude sest farieb, neviem este po kolko vyjde koliesok pre kazdu, zohnala som nakoniec plne tie rury tak budem otvory vyrezavat 🙂
@lululaila Tvare 🙂 Dakujem
@brulinka suhlasim 🙂
ja som este nezacala, lebo sme boli mimo, sice uz to mam vytlacene, ale este porozstrihavat, ponalepovat na tvrdy papier a kazdy tvar oblepit lepiacov paskou, uff, je toho dost, ale hadam manzel po veceroch pomoze :D
super, velmi sa tesim ze je zaujem pokracovat 😉 , @miskanasa do albumu vyhernych by si mohla na uvod este raz dat tie info co vsetko ti poslat do balika, rozmer krabice cca , a kolko prilozit za postu , alebo mozno cez IP poslat cislo uctu a adresu a peniazky ti mozme poslat bankingom. .
@lululaila super ze na mna myslis dakujem hej tak ked ti bude vychadzat tak najradsej duhu a ked nie tak tvaricky , dakujem .
@darlicka vlaciky budem nakoniec cele vagony vyfarbovat, maly tester ( uz 15 mes ) mal snahu uz priradovat aj toto ale ked tam mal tak malo farby tak si mylil ruzovu cervenu a oranzovu ked som mu to vyfarbila cele tak to bolo ovela lepsie...
Tak ja mam zatial vsetko v hlave, netusim ako budem stihat 🙂 kedze mam trosku narocnejsiu aktivitu v inej skupine, ale verim si 😉
@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka @moninka1
kocky, kolko by ste si predstavovali cca peciatok z vrchnacikov od pet flias cca na hlavu?
zatial ich mam porobenych cca 65 prvu varku,
cakam na machovu gumu na dalsiu varku s opitec tuto:
@tinka_21 @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka
Ahojte baby, bola som trosku mimo ale chodila som aspon priebezne citat. S napadom pokracovat v skupine plne suhlasim. Co sa tyka terminu tak urobim vsetko pre to aby som stihla, zial z opiteku jedina vec co nedosla bol moj filc (aktivita sliepocka) takze som narychlo hladala inu moznost a objednala z ebayu, balicek ocakavam kazdy den. Zaklad sliepocky bude z deky, som vam aj pisala ci suhlasite, v kiku mali dostat tovar a vylozit do konca tyzna tak zajtra skocim pozriet. Ked som bola naposledy mali len sedu a ciernu, ja by som chcela hnedu, nech dietatka hned pochopia co to za zvieratko 🙂 takze doteraz som bez materialu. Manzel vie ze hned ako bude material zacinam vyrabat tak po veceroch so mnou nema ratat lebo bude vyrabat 🙂
@lululaila vyberam si motyliky
@fufina1 mna potesi 3-5 ks ak bude viac budem rada
Ak som na nieco zabudla reagovat prosim dajte mi vediet

@praznakova @tinka_21 mne sa tie žetony tiež páčia, možno do budúcna niečo vymyslíme. Pre malé detičky by boli vhodné aj na rozvoj jemnej motoriky- úchopu, a to ich vhadzovaním do pokladničky.