icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

tehulka13
8. jan 2014

@praznakova @tinka_21 mne sa tie žetony tiež páčia, možno do budúcna niečo vymyslíme. Pre malé detičky by boli vhodné aj na rozvoj jemnej motoriky- úchopu, a to ich vhadzovaním do pokladničky.

tinka_21
8. jan 2014

@tehulka13 To by bolo fajn 🙂 ja som mojej malej chcela nejakú takú pokladničku vyrobiť, len som zatiaľ nemala dáko čas na to.

slniecko379
8. jan 2014

@miskanasa kedy je prosim deadline?vdaka🙂

brulinka
9. jan 2014

@tinka_21 @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka
chcela by som sa vsetkych predbezne opytat ci uvazujete o pokracovani vymen vrecuskovych aktivit s touto skupinkou ?
vyhody : - celkom dobre zorganizovana kreativna a ziva skupina , vyber cez albumy, ochota pomoc pri vymyslani aktivit a zhanani surovin , hromadny nakup v eshope (skvely napad !) , miska navrhla aj dobry postup ako urobit dorucovanie..
-mame priblizne rovnako stare deti ( najmladsie ) tak by sme im mohli takto vymyslat aktivitky stale site na mieru ako budu rast kym nas to bude bavit
- vedeli sme uz ake aktivity doma vsetky mame a hladali by sme nieco nove aby sa nam neopakovali , pripadne ak by bol nejaky typ aktivity velmi uspesny mohli by sme v nom pokracovat aj v dalsich vymenach v obmenach ak by mal aj jej vyrabac zaujem ...
-nekryli by sa nam terminy uzavierok tejto skupiny s pripadnymi inymi skupinami
-ak by niekto nestihal nejake kolo alebo nemal zaujem dalej tak by sme pridali nahradnikov alebo novych clenov, verim ze zaujem vzdy bude a skupina moze ist dalej..

pre mna je toto prva vymena , velmi sa tesim na jej vysledok a uz teraz rozmyslam nad novymi aktivitami ktore by som chcela vyrabat.. , najradsej by som bola keby sme to s touto skupinou tahali dalej kvoli spominanym vyhodam ...
viacere z nas sa nasli aj na novom podobnom fore ale pokial tato nasa skupinka moze uspesne ist do dalsich kol vymen tak asi nema velky zmysel sucasne organizovat novu skupinu ale radsej sa venovat naplno tejto , tak co vy na to ?

lululaila
9. jan 2014

@brulinka pre mna by nebol problem 🙂

miskanasa
autor
9. jan 2014

@brulinka ja som za, ucote by som chcela aby sme v tom pokracovali..ja som sice j v druhej skupine kvoli tomu, že mám aj starsieho a chcem veci aj pre neho...ale zas ja to vsetko stiham a aak by som nestihala tak budem urcite pokracovat iba v tejto🙂

miskanasa
autor
9. jan 2014

@danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka baby, deadline je ten prvý februárový týžden aby to bolo u mna🙂takže verím že vároba j ev plnom prude, snad sa nebude na nkoho cakat, aby to bolo fer pre vsetkých🙂 kto mi to už bude chciet poslat ozvite sa a poslem vám moju adresu cez IP...a skuste dat každá like tejto správe lebo niektoré babulky sa tu už dlho neozvali🙂......

praznakova
9. jan 2014

@brulinka ja som za. Ja tiez toho nemam moc vela dona. Skor kupovane veci ... a napadov je vzdy dost. A aspon nemusim zakazdym vyhladavat inu skupinku...

lululaila
9. jan 2014

@danjelca @miskanasa @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka

Baby rozdelenie aktivít tvare a motýliky:

Motýliky: @majusqwa, @josenka, @tinka_21, @nufanek, @tehulka13, @praznakova, @fufina1

Tváre: @branki, @miskanasa, @iivkaa1, @nicicka, @brulinka (dúha/tváre),

Ak som sa pomýlila prijímam reklamácie 🙂

Baby @stormie, @moninka1, @lucka23, @gega, @slniecko379 @darlicka @danjelca vyberte si aktivitu o ktorú máte záujem :

praznakova
9. jan 2014

@miskanasa tiez podobne 🙂 ja mam tiez starsieho a zatial stiham 🙂

praznakova
9. jan 2014

@miskanasa ja mam taku polovicu hotovu a ja urcite budem posielat az ten prvy februarovy, nie preto, ze nestiham, ale preto, ze cakam na toaletaky .... 🙂 ale stihnut by som to urcite mala...

tehulka13
9. jan 2014

@brulinka ja by som tiež rada zostala v tejto skupine

josenka
9. jan 2014

@brulinka Predbežne som za. 🙂 A pekne si to zosumarizovala.

josenka
9. jan 2014

@miskanasa Ešte nám, prosím ťa, daj vedieť, koľko euráčikov ti máme pribaliť na poštovné. A predpokladám, že chceš aj baliaci papier a treba aj vyplnený podací lístok?

slniecko379
9. jan 2014

@miskanasa. Mohla by si prosim doplnit do svojho albumu (asi na uvod) organizacne informacie ku zasielaniu? Deadline + ostatne podstatne veci k zasielaniu...
By sme to asi vedeli najrychlejsie najst 🙂

darlicka
9. jan 2014

@brulinka tiez by som rada zostala v skupine a zapojila sa do dalsej aktivity, toto je moja prva vymena, tak zatial nemame doma nic 🙂, a k tym vlacikom nam by sa viac pacil ten jednoduchsi.
@lululaila ja si vyberam motyliky
@moninka1 predlohy ani mne nemusis tlacit, staci poslat mailom ja si vytlacim aj zalaminujem
Tak ja uz mam material tiez doma, bude sest farieb, neviem este po kolko vyjde koliesok pre kazdu, zohnala som nakoniec plne tie rury tak budem otvory vyrezavat 🙂

slniecko379
9. jan 2014

@lululaila Tvare 🙂 Dakujem

slniecko379
9. jan 2014

@brulinka suhlasim 🙂

gega
9. jan 2014

@lululaila nam motyliky. Dakujeme

josenka
9. jan 2014

@darlicka Júj, krásne farby, teším sa. 🙂

nicicka
9. jan 2014

ja som este nezacala, lebo sme boli mimo, sice uz to mam vytlacene, ale este porozstrihavat, ponalepovat na tvrdy papier a kazdy tvar oblepit lepiacov paskou, uff, je toho dost, ale hadam manzel po veceroch pomoze :D

brulinka
9. jan 2014

super, velmi sa tesim ze je zaujem pokracovat 😉 , @miskanasa do albumu vyhernych by si mohla na uvod este raz dat tie info co vsetko ti poslat do balika, rozmer krabice cca , a kolko prilozit za postu , alebo mozno cez IP poslat cislo uctu a adresu a peniazky ti mozme poslat bankingom. .
@lululaila super ze na mna myslis dakujem hej tak ked ti bude vychadzat tak najradsej duhu a ked nie tak tvaricky , dakujem .
@darlicka vlaciky budem nakoniec cele vagony vyfarbovat, maly tester ( uz 15 mes ) mal snahu uz priradovat aj toto ale ked tam mal tak malo farby tak si mylil ruzovu cervenu a oranzovu ked som mu to vyfarbila cele tak to bolo ovela lepsie...

moninka1
9. jan 2014

@lululaila syncek vybra pre sestricku tvaricku ;)

tinka_21
9. jan 2014

@brulinka Ja budem tiež rada, ak ostaneme v takejto zostave 🙂 Resp. táto skupinka mi veľmi vyhovuje, tiež je moja prvá, hoci som sa už chcela zapojiť do iných a skôr, ale tam ma vždy niečo odradilo... Tu sa mi pri vás páči, kočky 🙂 takže budem rada!

moninka1
9. jan 2014

@brulinka ja tiez zostavam verna tejto uzasnej skupinke, som sice aj inde, lebo mam aj starsieho synceka, tak potrebujem aj vyssiu vekovu kategoriu ...

lucka23
9. jan 2014

@lululaila ja si vyberam tvare. dakujeeem 🙂

nufanek
9. jan 2014

Tak ja mam zatial vsetko v hlave, netusim ako budem stihat 🙂 kedze mam trosku narocnejsiu aktivitu v inej skupine, ale verim si 😉

fufina1
9. jan 2014

@brulinka ja suhlasim, rada ostanem v tejto skupinke

fufina1
9. jan 2014

@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka @moninka1
kocky, kolko by ste si predstavovali cca peciatok z vrchnacikov od pet flias cca na hlavu?
zatial ich mam porobenych cca 65 prvu varku,
cakam na machovu gumu na dalsiu varku s opitec tuto:

http://www.opitec.sk/nove-vyrobky-2013/machova-...

stormie
9. jan 2014

@tinka_21 @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka
Ahojte baby, bola som trosku mimo ale chodila som aspon priebezne citat. S napadom pokracovat v skupine plne suhlasim. Co sa tyka terminu tak urobim vsetko pre to aby som stihla, zial z opiteku jedina vec co nedosla bol moj filc (aktivita sliepocka) takze som narychlo hladala inu moznost a objednala z ebayu, balicek ocakavam kazdy den. Zaklad sliepocky bude z deky, som vam aj pisala ci suhlasite, v kiku mali dostat tovar a vylozit do konca tyzna tak zajtra skocim pozriet. Ked som bola naposledy mali len sedu a ciernu, ja by som chcela hnedu, nech dietatka hned pochopia co to za zvieratko 🙂 takze doteraz som bez materialu. Manzel vie ze hned ako bude material zacinam vyrabat tak po veceroch so mnou nema ratat lebo bude vyrabat 🙂
@lululaila vyberam si motyliky
@fufina1 mna potesi 3-5 ks ak bude viac budem rada

Ak som na nieco zabudla reagovat prosim dajte mi vediet