Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
@brulinka @nufanek @stormie @brulinka @tinka_21 @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @moninka1 @brulinka @tehulka13 @lucka23 @gega @slniecko379 @darlicka
Ahojte, chcem sa opytat,teda plati, ze bude 20paliciek,ktore natriem 5farbami(temperove farby) a predloha bude zalaminovana? ako obrazce stvorec 5uholnik a podobne?? a kolko predloh chcete....vdaka....
@iivkaa1 trosku mam obavu z temperovych farieb a malych deti , este radi olizuju alebo aspon ochytavaju s uslintanymi rucickami a temperove farby sa bojim ze sa budu pri kontakte s mokrym "rozpustat" ... a bude vsetko vratane drobcom a ich jazyckov farebne... napadlo ma potravinove farby stacila by ti zlta modra cervena a z nich potom kombincie zelena , oranzova napr. , alebo radsej ciste palicky . A ked budu vacsi tak si ich dofarbime nejak same...
@miskanasa flasa vyzera super, mas dekorativny talent 😉 ale ked by si mala este dost drotikov tak my by sme uvitali radsej viac drotikov na strkanie dnu namiesto cerkatka a tolkych zdobidielok.. maly ked sa mu daco zapaci tak by strkal a strkal tak nech sa zahra...
@iivkaa1 je to taky maly balicek s jednou farbou a myslim ze stal okolo 1€ , su to take malicke krystaliky ale staci dat toho uplne trosinka do vody par krystalikov a rozpustit a farbit by ti stacilo do toho namocit tie palicky a nechat chvilu postat ked by bolo slabe tak este dofarbit vodu a zopakovat kupel palickam, ja som kupila malemu kvoli torte a od vtedy som to pouzila na viac veci a este stale tam toho je tak by ste mali potom farbu aj na domacu plastelinu, alebo ked by ste skusali tortu s marcipanom farebnym... kupovala som v takom obycajnom papiernictve/drogerii , hladala som predtym v tescu alebo dm ale tam nula bodov ... stacila by ti fakt len zlta cervena modra, ja som kupilla zelenu lebo sme mali na torte zabku ale ako som ju rozpustala tak bolo vidiet ze to su modre a zlte krystaliky a ako sa rozpustaju tak sa to zmiesalo na zelenu...
baby ahojte. nahodou sa nechystate este na jednu varku vrecuskovej aktivity?nestihla sim sa v prvom kole pripojit.vdaka za infosku;)

@brulinka aj nam nalepky dakujeme je to velmi pekne 🙂