icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

lululaila
16. jan 2014

@iivkaa1 @brulinka @nufanek @stormie @brulinka @tinka_21 @miskanasa @danjelca @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @moninka1 @brulinka @tehulka13 @lucka23 @gega @slniecko379 @darlicka
Baby tak tu sú tvare inak vlasy tej ženskej som nemohla ostrihať ako je návrh tak som ich upgradla poprosím názory či to môže byť takto ďakujem 🙂

gega
16. jan 2014

Uz nam prisli zvieratka zajtra dame foto.

stormie
16. jan 2014

@lululaila @iivkaa1 @brulinka @nufanek @brulinka @tinka_21 @miskanasa @danjelca @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @moninka1 @brulinka @tehulka13 @lucka23 @gega @slniecko379 @darlicka takze prva sliepocka vyrobena, cakam pripomienky, komentare, zlepsovaky ... 🙂 v albume vyhernych aktivit som vam pisala ze zatazovy test na perie samolepiaci suchy zips nevydrzal ale volala som kamaratke co sa venuje vyrobe kadecoho a poradila prezehlit a je to o dost pevnejsie. Co sa tyka noziciek tak som nevedela ako ich tam "prirobit", kamaratka poradila lepiacu nazehlovaciu pasku (neviem ci poznate)

josenka
16. jan 2014

@stormie Parádna sliepočka, riadne vypasená 😀 , veľmi sa mi páči. A perie vyzerá tiež výborne. 🙂

tinka_21
16. jan 2014

@stormie Perfektná sliepočka 🙂 Ja viem, že tam ide o priliepanie peria, ale keď mne sa najviac páči ten jej zobáčik 😀 Úprimne, páči sa mi viac ako tá "ilustratívna" v albume 🙂

brulinka
16. jan 2014

@stormie je to velmi milucke 🙂 , dobra finta s prezehlenim , ked drzi perie tak by som to dala aj na tie nozky ten suchac a nemusis vymyslat dalsie pripevnovaky... a nozky potom z jedneho kusu ako take pismeno A a budu si ich moct tiez odlepovat.. alebo ked mas nejake fintu co funguje uz na zobacik vymyslenu nejake lepidlo alebo nieco tak daj aj na nozky ...

stormie
16. jan 2014

@brulinka ano nozicky su jeden kus, len to nevidno lebo su zospodu, inak dobry napad ze dat na suchy zips aj noziky a budu sa dat odlepovat, aspon viacej veci na "skumanie"

@josenka @tinka_21 dakujem 🙂

brulinka
16. jan 2014

@stormie este taketo nohy ma napadli http://www.tulipdekoracie.sk/dekoracia/zavesna-... by boli pohyblive trepotave ale zase by si s tym mala asi vela roboty ako to pripevnit tu mi pridu ze su vsite medzi 2 vrstvy telicka... tak len tak na kuk ...

danjelca
16. jan 2014

baby tak toto je zatial môj polovýrobok...najpracnejšie je za mnou..

danjelca
16. jan 2014

@nufanek ja si prosím červenozelené🙂))

lululaila
17. jan 2014

@brulinka ako nalepky ďakujeme

gega
17. jan 2014

Tu su zvieratka a ideme vyrabat karticky kazdy dostane 5ks. Dufam ze zvieratka mozu byt.

danjelca
17. jan 2014

@gega parádne

gega
17. jan 2014

@danjelca som rada ze sa paci nevedela by si mi poradit ako sa vola to zvieratko druhe z lava dole? 🙂

tomaskovamaminka
17. jan 2014
branki
17. jan 2014

@gega to by mal byt mravenciar

josenka
17. jan 2014

@gega Krásne zvieratká, a to, na ktoré sa pýtaš je mravčiar http://zvierattka.blog.cz/1001/mravciar-velky-m... . 🙂

gega
17. jan 2014

Dakujeme jasne je to mravciar 🙂 nemohlo ma to napadnut

gega
17. jan 2014

@josenka dakujem aj za stranku budeme odtial cerpat obrazky 🙂

tomaskovamaminka
17. jan 2014

@gega Prepac, som skopirovala omylom nieco ine:( ale uz vies🙂

danjelca
17. jan 2014

@gega neni to ten mravenečníK? čonpapá mravce?

https://www.google.sk/search?q=mravenečník&rlz=...

gega
17. jan 2014

uz mame vyrobene aj karticky mozu byt taketo zvieraka trosku ich upravim vytlacim zalaminujem vystrihnam a podelim a posielame 🙂 kedy je vlastne termin? A kam to odoslat? Podmienku uz niekde su?

josenka
17. jan 2014

@gega To sú obrázky z tej stránky? 😲 Krásne 😵 . Otázky ohľadom organizácie na @miskanasa. 🙂

gega
17. jan 2014

@josenka skoro vsetky par som stiahla niekde inde 🙂 tak dufam ze sa pacia aj ostatnym uz sa tlacia vecer dame do laminatora a ozem strihat 🙂

gega
17. jan 2014

@gega dava mi to na to meno ze neexistuje??? ☹

josenka
17. jan 2014

@gega jáj, to je tou bodkou na konci, skús si ju vyhľadať ešte raz @miskanasa

nufanek
17. jan 2014

@lululaila @iivkaa1 @brulinka @stormie @brulinka @tinka_21 @miskanasa @danjelca @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @moninka1 @brulinka @tehulka13 @lucka23 @gega @slniecko379 @darlicka

Dievcata, zacala som sit foliu na vrecuska 🙂 takze som sa pohla vpred. Predpokladam, ze chceme aj obrazok toho co maju deti najst vo vrecusku. Nemam laminovacku, takze to budem riesit tak, ze kupim tie najmensie priesvitne obaly na doklady a ku vrecku budu pripevnene stuhou. Obrazoky chcete farebne ci mozu byt aj ciernobiele?

gega
17. jan 2014

@nufanek my by sme radi farebne 🙂

lululaila
17. jan 2014

@nufanek aj nám by sa páčili farebne ak sa dá ďakujeme

tehulka13
17. jan 2014

@stormie tá sliepočka je riadna kočka 🙂 Milučké.