icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

miskanasa
autor
17. jan 2014

Farabne ak sa da🙂

tehulka13
17. jan 2014

@danjelca Nemôžem z toho-krabičky sú úúúúúžasné 🙂

praznakova
17. jan 2014

@brulinka nalepky

praznakova
17. jan 2014

@iivkaa1 palicky predavaju aj farebne. Nemusis farbit.

praznakova
17. jan 2014

@nufanek farebne

brulinka
17. jan 2014

ked by niekto mal zaujem dostat viac zvieratiek nalepkovych machovogumovych z tych co mi zvysili tak prikladam do balickov v ktorych chyba velka zirafa a teda tam v zakladnej hre a jej prilohach namiesto velkej a malej su 2 male zirafky ...este mam 2 taketo balicky volne tak kto by mal zaujem sa ich adoptovat tak piste...

josenka
17. jan 2014

@brulinka Ja by som mala záujem o adopciu a za to ti zase tiež niečo pridám 😉 .

danjelca
17. jan 2014

@tehulka13 fakt sa páčia?🙂))jeej to som moc rada ! ale ešte nie su vo finálnej verzii🙂)

tinka_21
17. jan 2014

@nufanek radšej farebné ak sa dá 🙂

tinka_21
17. jan 2014

@miskanasa Ahoj 🙂 Tak mi napadlo, ked už niektoré kočky sa chystajú posielať ti svoje aktivitky... čo sa týka organizácie, balenia atď., veľmi dobre si to vymyslela 🙂 Nepamätám si presne všetky pokyny (mohol by sa dať jeden obrázok s textom pred tie naše aktivitky, alebo poslať hromadná IP, aby sme to nehľadali tu na fóre potom, ako už niektoré kočky písali 😉 ), ale napadlo mi že teda okrem papiera na zabalenie, vyplneného podacieho lístku, atď. by sme ti mohli pribaliť do balíka aj akoby kartičky s napísanou vlastnou spätnou adresou, a adresou odosielateľa, čo budeš ty, aby si nemusela ručne písať na 20 balíkov rôzne adresy, ale len ich rovno prilepíš lepiacou páskou na každý balík. 🙂 To len taký tip 🙂

danjelca
17. jan 2014

baby prosím inštrukcie do IP vôbec nemám čas hladat načom ste sa dohodli...dá sa nejaký hromadný mail??PLS!🙂

praznakova
18. jan 2014

Ahojte kocky. Omylom som to odklepla skor. Takze este raz obrazok o mojej aktivite. Asi takto. Prosim komenty. Dakujem. Dufam ze to vsetky najdete aj bez pridania adries.

praznakova
18. jan 2014

@praznakova @darlicka tebe som zabudla dat pred meno @

josenka
18. jan 2014

@praznakova Krásne si sa vyhrala, ozaj veľmi pekné. 🙂

tehulka13
18. jan 2014

@praznakova Jedno veľké ďakujem. Je to viac než prekrásne.

tinka_21
18. jan 2014

@praznakova Odpadávam 🙂 úúúúúúúžasnéééééééé 🙂 akože fakt!

nufanek
18. jan 2014

@lululaila @iivkaa1 @brulinka @stormie @brulinka @tinka_21 @miskanasa @danjelca @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @moninka1 @brulinka @tehulka13 @lucka23 @gega @slniecko379 @darlicka
vrecuska su popriradovane 🙂 @fufina1 a @iivkaa1 sa nestihli vyjadrit, ostali vam modre vrecuska z 1. obrazka.
obrazky s predmetmi, ktore dam do vreciek budu farebne, tak ako ste si odhlasovali 🙂 buduci tyzden pridam foto predmetov, ktore budu vo vreckach.

iivkaa1
18. jan 2014

@nufanek super krasne 🙂

iivkaa1
18. jan 2014

@nufanek @lululaila @brulinka @stormie @brulinka @tinka_21 @miskanasa @danjelca @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @moninka1 @brulinka @tehulka13 @lucka23 @gega @slniecko379 @darlicka
baby dnes som bola pozriet tie farebne palicky, ale su tensie a mensie ako klasicke tie co maju doktorky....tak sa pytam,ci chcete radsej tie hrubsie,ze ich zamalujem alebo tie druhe???vdaka

miskanasa
autor
18. jan 2014

@tinka_21 toto netreba🙂

praznakova
18. jan 2014

@iivkaa1 podla mba mozu byt tie mensie. Mne osobne tie vyhovuju. Myslim ze aj v ukazke boli mensie. A tie mendie maju farebne. Takze s tym budes mat menej roboty. A urcite su nafarbene tak ze nebude problem pre tych mensich... ale prisposobim sa vacsine. A hlavne tebe.

brulinka
18. jan 2014

@iivkaa1 nam tiez je to jedno ci mensie ci vacsi , takze ako chces... 🙂

tehulka13
18. jan 2014

@iivkaa1 TIe, ktoré Ťa menej výjdu. A v popise si písala, že asi 20 ks každej. To je podľa mňa zbytočne veľa. Možno by stačilo aj polka z toho, ak nie ešte menej. Skús si zrátať, ktorá varianta je lacnejšia a pre tú sa rozhodni.

iivkaa1
18. jan 2014

@tehulka13 ozaj by stacilo 10ks??? neviem nieje to malo???? 🙂

iivkaa1
18. jan 2014

@nufanek @lululaila @brulinka @stormie @brulinka @tinka_21 @miskanasa @danjelca @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @moninka1 @brulinka @tehulka13 @lucka23 @gega @slniecko379 @darlicka
baby a kolko paliciek chcete ...tych 20 ci aky pocet???? vyjadrite sa 🙂 dakujem

branki
18. jan 2014

@iivkaa1 podla mna by stacilo max. 15, skus urobit podla predloh, ved aj tak si decka urobia max. 3 predlohy, potom mozu znova rozlozit a pouzit znovu tie palciky, 20 je podla mna tiez vela.

praznakova
18. jan 2014

@tehulka13 @iivkaa1 20 ks bolo myslenych asi 4 alebo 5 farieb ... preto spolu 20 ks z kazdej asi 5 aby sme vedeli vytvorit nejaky geometricky tvar aj jednofarebny ... teda myslim by tam mali byt aj nejake predlohy. Co ty nato @josenka ? Myslim ze aj ty si vtedy so mnou suhlasila. Myslim ze sme o tom diskutovali pod aktivitou. Preto myslim ze 20 je taky ideal.

praznakova
18. jan 2014

@branki @iivkaa1 presne ako pise @branki. Uvidis podla predloh. Ja to nemam nejako v oku, takze necham na tvoju fantaziu... a podla toho zvaz.

iivkaa1
18. jan 2014

@praznakova dobre dakujem 🙂