Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
asi vsetci pilne pracuju na aktivitkach ked tu je tak ticho.. 😉 ale musim povedat ze vsetky obrazky co sa tu uz ukazali vyzeraju uzasne a uz sa nevieme dockat!
my sa uz asi fakt vela hrame, maly uz ma profesionalnu deformaciu.. dnes dom mu nakrajala mrkvu na kolecka a on sa ju namiesto papania snazil poskladat naspať do povodneho tvaru 😀
@lucka23 @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @tehulka13 @tinka_21 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlickal
maminy tu su predlohy...len sa chcem opytat,ze ci plati,ze na palicky chcete aj suchy zips 🙂 dnes dosli palicky,tak nech sa do toho pustim....a este tie predlohy chcete laminovane alebo staci na tvrdy papier vytlacit....dakujem 🙂
https://www.dropbox.com/s/vcdge71z7jcmurg/palic...
@lucka23 @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @tehulka13 @tinka_21 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlickal
maminy na predlohach este trochu oracujem...vecer ich to zavesim...len som rozmyslala ci pre mensie deti nebolo lepsie bez zipsu....budu to asi lepsie skladat podla predloh , ktorych bude asi 18....tak sa vyjadrite....aj civam to staci na vykres vytlacit......tie predlohy...dakujem 😉
ahojte, kočky! prepáčte, pár dní som tu nebola, a aj moju prácu na aktivitke odstavila choroba. Obe s dcérkou nás chytila žaludočná viróza. bola som úplne odstavená. Dnes som už relatívne v pohode, tak sa opäť pustím do práce, dúfam, že to postíham, keď mi to takto narušila choroba, a večer prebehnem všetky príspevky, ktoré za ten čas pribudli a odpoviem vám 🙂 Ďakujem ja pochopenie
@iivkaa1 ja som nestihla vidiet predlohy. Ja by som bola rada keby boli so zipsom. Ale zaroven k tomu potrebujem take predlohy. Aby to malo vyznam mat zips... tak pockam na ukazku predloh. Dakujem.
ahojte, tak prikladam tie predlohy, pozrite si ich a napiste, ci chcete na palickach ten suchy zips.... A myslim,ze staci to vytlacit na vykres....moze byt??? a davam aj fotku paliciek ako vyzeraju v reali 🙂
tesim sa na odpovede 🙂
@iivkaa1nam staci pribalit zips ,nemusis lepit, a vyskusame ci bude radsej podla predlohy skladat alebo spajat zipsove, ale ja si nemyslim ze tymto predloham by nejak prekazalo aj ked tam ten zips bude...
@iivkaa1 staci bez zipsu 🙂dakujem

@iivkaa1 DAKuJEm 🙂 prave pozeram ze 50ks :D noooo 🙂 bud sa bude mat mala s cim hrat, slebo pockam na dalsie kolo vrecuskovej aktivity 😀 este raz dakujem 🙂