icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

josenka
24. jan 2014

@brulinka No, budeš mať tip na ďalšiu výmenu. 😉

brulinka
24. jan 2014

@iivkaa1 mne sa to paci ako to mas teraz na tych 2 A4 to bude super 😉

iivkaa1
24. jan 2014

@brulinka dobre,takze na vykrese a postrihane 🙂 ?

miskanasa
autor
24. jan 2014

@danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka tak baby, este nám ostávaju 2 týždne, kto už má aktivitku hotovu, može ju kludne poslat už teraz🙂nezabudnite na rozmer krabice🙂

gega
24. jan 2014

Kocky stala sa mi jedna taka vec ze som zle spocitala a objednala som malo zvieratok ☹ tak som dokupila a zohnala som len farmove konik somarik prasiatko husicka atd. Tak dve z vas dostanete tohto motivu dufam ze to nebude vadit?

brulinka
24. jan 2014

@iivkaa1 na vykrese, strihat netreba ,zipsik len pribaleny nenalepeny nenastrihany , dakujeme 😉
@gega ved to je jedno 🙂 len by sa nemuseli miesat farmarske a exoticke v jednom balicku, kludne mozes dat aj nam farmove, my take este nemame ..

praznakova
24. jan 2014

@miskanasa ja urcite poslem medzi poslednymi. Cakam na rolky. Ale vsetko budem mat na cas. Styri farby mam komplet urobene. Este mi chybaju dve. Dakujem. Ked poslem dam vediet do spravy.

praznakova
24. jan 2014

@gega ja v tom nevidim problem.

tinka_21
24. jan 2014

@iivkaa1 Ahoj, tak už sa aj ja konečne zapájam do debaty 🙂 Ja si poprosím predlohy na vytlačené na výkrese (ak to pôjde), keďže laminovačku nemám, doma si to šupnem do dakého obalu, ešte uvidím. A prosím si aj suchý zips, ale stačí len pribaliť, nastrihaný, nalepíme neskôr, podľa okolností. Ďakujem 🙂 Ak som na niečo zabudla odpovedať, napíš mi prosím 🙂

tinka_21
24. jan 2014

@iivkaa1 a ešte som chcela dodať, že tie predlohy sú veľmi pekné, určite si sa s tým dosť natrápila a vyhrala 🙂

tinka_21
24. jan 2014

@miskanasa Ahoj, prosím ťa, stále platí termín 7.2.? Niekde som zazrela príspevok že sa termín posunul, tak neviem, či sa to týka ešte prvých debát alebo je to nejaká novinka... a je to termín dokedy majú byť aktivitky u teba alebo dokedy ich máme my odoslať? Mám totiž kvôli tej našej chorobe týždeň sklz ☹ Tak dúfam, že to postíham. Ešte budem zháňať dodatočne materiál totiž. Tak sa radšej pýtam.
A čo sa týka krabice, ja ti to pošlem v krabici, v ktorej mi došli misky, lebo tých bude 40 nastohovaných, plus 40 viečok. Takže krabica bude dostatočne vysoká, a dno má rozmer A3, minus 2 cm na šírke a na dĺžke. Tak dúfam, že to bude OK.
Ďakujem

miskanasa
autor
24. jan 2014

@tinka_21 s tou krabicou to je v poriadku a ano, termín ostal na 7. februára, stačí ked to btedy odosles...

majusqwa
24. jan 2014

@iivkaa1 za mna predloha postrihany výkres + zips nenalepeny. dakujem

darlicka
26. jan 2014

@iivkaa1 mne mozes na kancelarsky a zips len pribalit nenastrihany dakujem 🙂

darlicka
26. jan 2014

@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 Ahojte baby, prepacte par dni som tu nebola, celkom ste sa rozpisali 🙂 K mojej aktivite, ako to navrhovala brulinka (z kazdej farby 3 sirky) mi to nevychadza, najtensie koliecko by malo len 1cm a to sa mi zda malo. Jedine tak, ze by ste mala kazda len tri farby. A to neviem ci by ste teda chceli. Tak radsej by som vam dala z kazdej farby a mozu byt hrubsie a tensie nech je to zaujimavejsie 🙂 Moze byt?
Dierka v koliecku bude mat 1,8mm, vacsie vykrajovatko som nenasla, tak dufam, ze to bude stacit, ale myslim, ze by malo. A pridam sem aj ten obrazok, aby ste vedeli o com hovorim. 🙂

majusqwa
26. jan 2014

@darlicka @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @nufanek @slniecko379 zienky, je mi to velmi luto, ale musim sa ospravedlnit. asi pred tyzdnom a pol som si velmi "sikovne" pri struhani zeleniny porezala prsty na pravej ruke, takze vsetko striham a prisivam lavou. bohuzial, tak to aj vyzera. cize ak by sa vam nepacilo prevedenie mojej aktivitky, nakrivo postrihane kvietky alebo krivo prisite gombiky, tak kludne reklamujte. chcela som pridat fotku, ale neda sa, takze vysledok uvidite az nazivo

brulinka
27. jan 2014

@darlicka kludne urob ako sa tebe najviac paci 😉
@majusqwa tak budeme mat trosku abstraktnejsie umenie... 😉

nufanek
28. jan 2014

Dievcata, stavi tolko predmetov do vrecuska. Jedna ilustracna fotka, lebo nemam napr kocky rovnakej farby, alebo figurky clovece, z abecedy mozu byt iba 4 pismenka?

lucka23
28. jan 2014

@nufanek urcite staci 🙂

@majusqwa urcite to nebude problem. 🙂

Baby ja mam zas eproblem s tymi sablonami 😅 chcela som to koli usetreniu tlacit obojtranne ale ani za ten svet sa nejden napasovat tak aby mi to sedelo. cize ked tie sablony nastriham tak na druhej strane vidiet sem tam ciaru, lebo sa mi to na 100% neprekryva. 😅 je to velky problem alebo sa mam s tym trapit dalej a skusat? 😅

brulinka
28. jan 2014

@nufanek obsah staci , prasiatka su spicove 😉

@lucka23 netrap sa pre ciary ked vidno dobre to co treba tak toto je fakt najmenej... 😅

miskanasa
autor
28. jan 2014

@lucka23 mne to vobec nevadi🙂

iivkaa1
29. jan 2014

@majusqwa @darlicka @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @nufanek @slniecko379
Baby chcem ist dat tlacit predlohy paliciek,tak este raz sa pytam,vsetkym poslem uz nastrihane,ci chcete niektora cele A4????dakujem

iivkaa1
29. jan 2014

@lucka23 ani mne to vobec nevadi 🙂

nufanek
29. jan 2014

Nastrihane

slniecko379
29. jan 2014

@iivkaa1 nastrihane.dakujem

moninka1
29. jan 2014

@iivkaa1 nastrihane. dakujem