Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
@nufanek podobu kniziek by som nechala na odsuhlaseni kazdej zucastnenej. ja som myslela, ze by to boli zalaminovane papiere formatu A4 v hrebenovej vazbe. niektore strany by vsak mohli byt aj z latky, mozno magnet resp. z ineho neznicitelneho materialu 🙂 kazda z nas by sme mali jednu temu knizky a vyrobili by sme ju 10 krat 🙂
@slniecko379 ja by som mala záujem a to každá baba by mala na starosti jednu stránku ? Ale samozrejme chcem s babami pokračovať aj v tejto výmene 🙂
@lululaila kazda z nas 10 by mala na strarosti celu "knizku" - pocet stran v knizke by sme si odsuhlasili 🙂
nap. ja by som spravila celu interaktivnu knizku na temu jar v pocte 10ks, ty by si spravila napr. leto... a potom by sme si ich povymienali 🙂
Rada by som sa pripojila 🙂 Dcérka má 14 mesiacov 🙂
@slniecko379 aj ja by som sa rada pripojila do vyroby lapbook-ov a vymeny 🙂
@slniecko379 ahoj mam vytvorit skupinku na tuto temu? Aj mne sa to paci...Asi sa pridam 😉
A deadline zaciatok maja ci koniec?
vytvorila som k tomu novu temu, mozte pisat do nej 🙂 vola sa interaktivna knizka "lapbook" 1,5 roka+
takze zatial sme tri: ja, mominka1, iivkaa1 🙂
mozte tam zatial pisat vsetko co vas napadne. ja som dnes cely den studovala vsetko o lapbooks a som z toho nadsena, uz funguju aj nejake vymeny na mk, tak ak chcete, pozrite si pre inspiracie 🙂
a nakolko som zalozila novu temu, nebudem uz tuto "zneuzivat" na lapbook. piste prosim uz len tam 🙂
@slniecko379 nevies preco admin stopol tu novu temu ? 😖
@moninka1 neviem, som uplne napalena, pisala som tam, ale ziadna odpoved... tak cakam
@slniecko379 ja som sa pridala do skupiny lapbook 1-3 roky, môžete tam čerpať inšpirácie. Ja konkrétne chcem robiť lapbook skladaním A3 prešpánového papiera, ktorý je veľmi pevný a odpolný. Skúsim neskôr nájsť jeden link na výrbu lapbookového základu. Môžete teda čerpať v tejto našej skupine, a kedˇže máme termín koniec apríla, ja sa už tu k vám nepridám, i keď by som rada, no chcem pokračovať aj vo vrecúškových výmenách.
@slniecko379 našla som, ako vyrobiť obal na lapbook: je to označené video 1, video 2, toto video: http://www.montessoridoma.cz/?p=15517
@tehulka13 si zlata,dakujem za rady🙂
@tinka_21 @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @tehulka13 @iivkaa1 @lucka23 @gega @majusqwa @slniecko379 @darlicka
Dievcata, chcem sa opytat, treba k k ryzovym vreckam aj nejaky popis? Podla mna to nie je nevyhnutne 🙂 mam trosku problem s farebnou tlacou obrazkov ku vreckam, vytlacilo mi to ptilis tmavo, skusim si to dat vytlacit v copy centre, snad to pojde.
@nufanek a co bude k vreckam? Aka tlac? Ake obrazky?
@slniecko379 ja sa tiez nepridam. Dakujem. Ale rada vas budem sledovat. Casovo by som to uz nestihala.
@praznakova obrazok toho co sa nachadza vo vrecku 🙂
@slniecko379 Pomýlila som sa, lapbook 2-3 roky : https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/lapbooks-vymena-2-3-roky-2/
@nufanek tak to mi kludne posli na mail. Potom sa ohlasim. Mozno ze nam ho ani nebude treba. Takze zbytocne netlac v copy centre. Dakujem.
@nufanek Takisto, pošli mi na mail, uvidím, možno to ani nebudem nakoniec tlačiť, ale pre istotu. 🙂
@praznakova Mám reakcie ako tvoja ozvena (vo viacerých diskusiách, ako tak vidím). 😀 😎
@tinka_21 @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @tehulka13 @iivkaa1 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka
No ja som s tym ratala, takze na vreckach su uz prisite stuzky a mam aj obaly na obrazky pripravene. Uvidim 🙂
@nufanek @tinka_21 @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @tehulka13 @iivkaa1 @lucka23 @gega @nufanek @slniecko379 @darlicka
viem, ze je este skoro, ale nebol by v druhom kole zaujem o taketo nieco? lebo budem objednavat machovu penu, tak by som to vzala rovno vsetko, nemuselo by to byt na dvakrat...
vysvetli mi niekto co su tieto aktivity? nerozumiem im
@pslahorova su to akoby vzdelavacie hracky pre deticky ktore mamicky na materskej vyrobia (aby sa nenudili 🙂 ) a povymienaju si ich medzi sebou
tak dievcence, doma už su kuriatka @stormie, geoboard od @tehulka_13, karticky so zvieratkami od @slniecko379 a este priradovanie zvieratiek ku kartičkám od @gega..... vsetko je krásne, tzeším sa na dalsie🙂

@slniecko379 tieto knizky maju papierovu podobu? Kazda by vyrabala knihu s jednou temou?