icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

nufanek
3. feb 2014

@miskanasa staci rozmer a4 ci vacsiu

miskanasa
autor
3. feb 2014

@nufanek ked je rozmer a4, tak apon vysoká musí byt viac ako 25 cm...inak sa to tam nevojde vsetko...ale 2 mi poslali z krabice, ktoru kupili úprimo na poste, oni tam predávaju krabice

nicicka
3. feb 2014

@tinka_21 @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @tehulka13 @iivkaa1 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka Takze zasielka je pripravena na odoslanie. Karticky su hotove, oblepene lepiacou paskou. Na zadnej strane je vsak paska ohnuta a trocha odstava - nevedela som ako to vyriesit aby boli kraje opaskovane jedine takto, takze ak by to niekomu velmi prekazalo tak si to moze odstrihnut, prip. nejako prelepit, ale ucelu to nijako neprekaza. Ja som sa do toho z casoveha hladiska nepustala, lebo by mi to trvalo asi o 2 tyzdne dlhsie :D Dakujem za pochopenie 🙂

nicicka
3. feb 2014

@miskanasa Mam tam oznacene karticky, ktore prosim ta pridel mne, kedze mala sa k nim dostala a jednu hned supla do ust, takze su tam otlacky jej zubov :D Z toho dovodu by som ta o to chcela poprosit 🙂

miskanasa
autor
3. feb 2014

@nicicka v poriadku🙂 kedy posielas balik aby som vedela.)

nicicka
3. feb 2014

@miskanasa najneskor v stredu

fufina1
3. feb 2014

@nicicka @tinka_21 @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @tehulka13 @iivkaa1 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka ahojte kocky, chcem sa vam takto velmi podakovat za vrchnaciky od PET flias,
prave balim aktivitku, kazdej vyde po 9 peciatok, su tam pismenka, hviezdicky, srdiecka, kvetinky, zvieratko ....
este sa chcem ubezpecit presny pocet je 21 bab vsak? k peciatkam asi nemusim poslat popis?

miskanasa
autor
3. feb 2014

@fufina1 je nas 20🙂

fufina1
3. feb 2014

@miskanasa no pekne, mam nabalenych 21, aj to ponecham, ak mas komu posunut tak posun :D

praznakova
3. feb 2014

@fufina1 seba mas 2x asi preto ti to nevychadza.

miskanasa
autor
3. feb 2014

@fufina1 kedy budšes balik posielat?🙂

miskanasa
autor
3. feb 2014

@fufina1 ale si ma dostala do úzkych s tím počtom 21 nachvilu🙂🙂🙂🙂

fufina1
3. feb 2014

@miskanasa ASI ZAJTRA alebo vstredu moze byt?

stormie
3. feb 2014

@fufina1 az ma studeny pot oblial ze 21 🙂

miskanasa
autor
3. feb 2014

@fufina1 staci🙂

danjelca
3. feb 2014

baby tak som to stihla, takže najneskôr v paitok posielam Miške.
Krabičky sú obalené lepiacou páskou a to 3 x takže by mali byť slinovzdorné..niekde mi tá páska ušla tak su tam bublinky a tak ale fakt sa nedalo inak.
Pri malom teste na Kubinkovi som zistila že tie šuflíčky im radšej nedávať priamo do ruky, neviem ako vaše deti, ale hned to skrkval:/Inak ho to ale bavilo a behal za mnou a chcel ukazovať šuflíčky🙂
Prikladám ukážku.
No som rada že som to stihla aj ked nie až tak podla mojich predstáv ale posledné 2 týždne sme sa trápili so stomatitídou a 0 % volného času pre mňa.

josenka
4. feb 2014

@miskanasa Balík dnes posielam, daj prosím ťa vedieť, keď dorazí a či je všetko v poriadku. 😉 🙂

tehulka13
4. feb 2014

@danjelca krásne 🙂

nufanek
4. feb 2014

@fufina1 @nicicka @tinka_21 @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @tehulka13 @iivkaa1 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka dievcata, toto je to najlepsie co sa mi zo sestrinej tlaciarne podarilo dostat, neviem, neda sa to lepsie vytlacit nechat to tak? Ide o obrazky k ryzovam vreckam

nufanek
4. feb 2014

Ked sa obrazok priblizi, vidiet, ze je trochu zrnity a zda sa mi aj tmavy

josenka
4. feb 2014

@nufanek Za mňa, nechaj tak, ako sa dá, tak sa dá. 🙂 Myslím, že po tej robote s celými vreckami je toto fakt len detail. 😉 Možno by som ťa poprosila poslať to na mail, skúsim si aj sama vytlačiť.

nufanek
4. feb 2014

@josenka len potom neviem ako to upevnit, ak by som kazdej pre istotu poslala a chceli by ste si to vymenit, nemozem to lepit, ked stuhu iba priviazem, moze to vypadnut a nie kazda ma lepiacu pistol, aby si to sama prilepila 😅

josenka
4. feb 2014

@nufanek Mne to teraz akosi nedopína, 😝 prosím ťa, vysvetli mi to - čo potrebuješ upevňovať a načo? 😅

nufanek
4. feb 2014

@josenka 😀 na kazdom vrecku je nasita stuzka ( snurka) nemam laminovacku, takze obrazok ide do takeho maleho plastoveho obalu na doklady, na obale som urobila dierovacom otvor 🙂 a cez to upevnim tu snurku

majusqwa
4. feb 2014

@nufanek tyyy, to vyzera ako 3D! mne sa to velmi paci

nufanek
4. feb 2014

@majusqwa 😀

josenka
4. feb 2014

@nufanek Jáj a ty myslíš, že my, keby sme si to chceli vymeniť za obrázok, ktorý si vytlačíme, tak? Kľudne prilep, alebo urob ako uznáš za vhodné.

nufanek
4. feb 2014

Presne 😉

nufanek
4. feb 2014
nufanek
4. feb 2014

@josenka tak uz to necham teda tak 🙂 keby bol niekto velmi nespokojny, tak zaslem obr. A uz si to doriesite.