icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

josenka
4. feb 2014

@nufanek Pravdaže to nechaj tak, dobré to bude. 🙂

darlicka
4. feb 2014

@nufanek fakt to vyzera ako 3D 🙂 dobre to je
Ja by som chcela zajtra uz posielat, len dufam, ze sa to pomesti do krabic, je to trosku vacsie.

branki
5. feb 2014

@nufanek v pohode to je, mne to staci 😉 netrap sa s tym uz.

nufanek
6. feb 2014

@miskanasa ake je to smerovacie do kosic? 🙂 v sprave je iba 040

miskanasa
autor
6. feb 2014

@nufanek 04013🙂

miskanasa
autor
6. feb 2014

@danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka baby, chcem sa opýtat, či je tu niekto, kto sa NEPLÁNUJE zapojiť do ďalšieho kola....a tie Vás chcem poprosiť o ingo, či možem urobit foto Vašich aktivít do albumu, samozrejme aj s nickom, kto to vyrábal🙂

stormie
6. feb 2014

@miskanasa s druhym kolom suhlasim ale navrhujem chvilu pockat, ved kym sa nam deti pohraju s 20 novymi aktivitkami to potrva... Foto moze byt 🙂

nicicka
6. feb 2014

@miskanasa ja by som sa tiez rada zucastnila 🙂

miskanasa
autor
6. feb 2014

@stormie samozrejme, este len vymxslat navrhy...a nevhadzovat foto este, aspon dovtedy kym nebude mať kazda svoju krabicu s aktivitkami doma

miskanasa
autor
6. feb 2014

@nicicka a foto ?mozam urobit?

nicicka
6. feb 2014

jasnee :D

nicicka
6. feb 2014

@miskanasa Inak len pre info, v tom 2. kole sa do navrhov mozu dat aj tie co nepresli v 1.kole? Ak by sa dal vyuzit ten moj navlliekaci stromcek co mas aj v albume v navrhoch tak by to bolo fajn a nieco by som este pohladala 😉

iivkaa1
6. feb 2014

@miskanasa suhlasim aj s jednym aj druhym 🙂

josenka
6. feb 2014

@miskanasa Ja nad druhým kolom musím porozmýšľať, letný polrok mám trošku hektický so staršími chlapcami. 🙂 Fotku mám v albume, ak môžeš, prosím ťa, skopíruj ju odtiaľ alebo ti pošlem na mail - už ich mám podpísané. Dík. 🙂

moninka1
6. feb 2014

@miskanasa foto mozes ;), zucastnit sa planujem

darlicka
6. feb 2014

@miskanasa rada sa zapojim aj do druheho kola a mozes odfotit 🙂

brulinka
6. feb 2014

druheho kola sa s radostou zucastnim , samozrejme @miskanasa mozes robit foto 🙂 ja som si tiez urobila take zaverecne ked chces poslem ...

nufanek
6. feb 2014

@miskanasa no ja sa do dalsieho kola zapajat nebudem, caka ma danove priznanie a konecne sa chcem pustit do latkovej busy book pre maleho k narodeninam, je to projekt na dlhsie🙂 nafotit mozes, zajtra balik posielam 🙂

slniecko379
6. feb 2014

@miskanasa so mnou mozes ratat aj do druheho kola 🙂 a foto mozes uverejnit 🙂

lululaila
6. feb 2014

@miskanasa tiež sa chceme zapojiť do 2. kola 🙂

nufanek
6. feb 2014

@miskanasa tie ryzove vrecka mam poslat tebe?

nufanek
6. feb 2014

@miskanasa iivkaa1 pise, ze jej, uz som daka zblbnuta z toho 😀

danjelca
6. feb 2014

@miskanasa jasne že môžeš!🙂

danjelca
6. feb 2014

@miskanasa balíček posielam zajtra🙂

gega
6. feb 2014

@miskanasa jasne mozete a my by sme sa radi pridali aj do dalsieho kola 🙂

praznakova
6. feb 2014

@miskanasa Ja sa zapajat do druheho kola nebudem. Rada by som pokracovala v niecom inom. Foto urobit mozes. Budem robit aj ja, takze kludne si to mozes skopirovat ak to bude mozne 🙂 Dakujem velmi pekne.

miskanasa
autor
6. feb 2014

@nufanek ano, posielaj mne🙂

maryennn1
6. feb 2014

Ahoj kočky ste už v kompletnej zostave? ja by som sa rada pridala, skúšala som už v jednej skupinke, ale tam sú už kočky plné 🙂 Rada by som sem medzi vás 🙂

miskanasa
autor
6. feb 2014

@maryennn1 uvidime kolko dievcat sa odhlasi z tejto výmeny,,,zatial finisujeme prvé kolo ale už mam ohlasy že par kociek sa nezucastní..dam vediet

maryennn1
6. feb 2014

@miskanasa Ďakujem pekne 🙂