icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

miskanasa
autor
6. feb 2014

@danjelca a ides do dalsieho kola?

branki
6. feb 2014

@miskanasa ja este zatial uvazujem ci pojdem do toho, musim pozriet co by som mohla vyrobit, ci to budem stihat, lebo chcem ostat este aj v tej starsej vymene

miskanasa
autor
6. feb 2014

@branki jasne..potom mi daj vediet ako si sa rozhodla, nech ked tak možem posunut miesto niekomu inemu🙂

tinka_21
6. feb 2014

@danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @miskanasa @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka
Ahojte dievčatá, ku kravičkám sa pridali už aj žabky, takže dnes nasadli všetky zvieratká do krabice a pocestovali k Miške 🙂
Aby som teda ešte bola konkrétna, každá mamina dostane 2 ks priesvitných misiek, 1 žabku a 1 kravičku, a balíček guličiek. V balíčku je 7 malých a 5 veľkých guličiek, s tým že veľké sa dajú prestrčiť aj cez menší otvor, ktorý má žabka. Balíčky sú len také provizórne, keďže som nechcela zbytočne investovať do zatvárateľných sáčkov, keďže sme sa o tom ani nebavili a nedohodli sa, že by to tak muselo byť, radšej som investovala do guličiek, a tie zatváracie sáčky si už každá zaobstará sama, ak by ste to tak chceli mať, alebo možno budete guličky uskladňovať priamo v miskách alebo s guličkami z iných aktivít, to už je na každej mamine😉 Dúfam teda, že sa vám a hlavne vašim drobcom budú páčiť 🙂
PS: Malá sa dnes hrala s prototypom, a všimla som si že lepiaca páska dobre nedrží a na niektorých miestach sa odliepa (je použitá pri tom otvore z druhej strany, ked budete mať v ruke, uvidíte a pochopíte), a semtam sa na ňu chytajú guličky, tak možno si to budete musieť trošku opraviť ☹ Mrzí ma to! Asi to bol nejaký šmejd tá páska. No už by som to nestihla všetko poopravovať, zohnať novú pásku a zalepiť 40 zvieratiek nanovo. Snáď to nevadí ... 😅
A druhý poznatok, aj s @praznakova sme sa báli, že tie malé guličky sú príliš malé, a prekvapivo, práve tie moju malú dnes zaujímali najviac 🙂

miskanasa
autor
6. feb 2014

@tinka_21 a chystas sa ostat aj v druhom kole?

nufanek
6. feb 2014

@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @slniecko379 @darlicka
Dievcata, ja pridavam foto prichystanych uz zbalenych vrecusok, zajtra putuju 🙂

nufanek
6. feb 2014

@miskanasa chcem sa spytat, balicky co ti prisli balili dievcata aj do papiera a previazovali?

miskanasa
autor
6. feb 2014

nie vsetkx boli v papieri a spagat mali len 3 zatial z 8

praznakova
6. feb 2014

@nufanek paraaadicka. Tesim sa na toto. Kolko ryze si spotrebovala? Len tak pre zaujimavost ...

praznakova
6. feb 2014

@tinka_21 tak teda musim pohladat tie nase male gulicky s ktorymi teraz varime. Hi. Je to tiez velmi krasne. Sikulka si. Ked sa bude odliepat nieco vymyslime.

nufanek
6. feb 2014

@praznakova myslela som, ze postaci 100g, ale davala som po 150, tak snad bude dost, zdalo sa mi to tak akurat, inak, neviem, ci vam tie snury nepojdu na nervy 🙂 ked tak strihnete 🙂 jedno vrecko som vcera darovala sesternici, ma 17 mesacneho drobca, ten sa akurat snazil odtrhnut obal od snurky, takze vsestranne vyuzitie 😀

praznakova
6. feb 2014

@nufanek dost bude urcite. Stale sa na nich vykukavam. Su paradne. Ani neviem ktora farba je moja ale necham sa prekvapit pretoze su vsetky tak krasne ze je to uplne jedno. Ja mam 3 mesacneho synovca tak dufam ze moji drobci sa o to nepobiju a ostane aj pre neho. Naozaj paraada.

nufanek
6. feb 2014

@praznakova snazila som sa to dobre popresivst, aby sa to nahodou niekde neotvorilo, dufam, ze budu drzat, lebo moja mama, ked to videla, tak hned mala strach, aby to tie deti nepojedli 😀

nufanek
6. feb 2014

@praznakova inak, toto ma fakt bavilo, rada sijem 🙂

lucka23
6. feb 2014

ufff baby prave dobalene a potriedene sablonky s vrchnacikmi. 😝 zatra cestuju kl miske. sice ltt ale stihla som. 😅 idem este pomerat krabicu ci som vybrala dost velku. 🙂 uz sa neviem dockat vasich aktivit. vsetko to vyzera uzasneeeee 😵 sikulky ste 😵 😵 😵

lucka23
6. feb 2014

a urcite by som sa rada zucastnila aj dalsieho kola. 😵

tehulka13
7. feb 2014

@miskanasa ja sa nezúčastním 2.kola, a pošlem fotku nášho geoboadu, ak mi, prosím Ťa,pošleš mail do IP.

branki
7. feb 2014

@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @slniecko379 @darlicka @nufanek

prikladam foto hotovej aktivity. Prva je flasa s vodou naplnena vselicim. Tu dostanete aj v aktivitach. Bohuzial bude iba jedna flasa (s dvoma by som sa nezmestila do rozpoctu, ale tak hadam sa najde u kazdeho nejaka politrova flasa ) Samozrejme obsah druhej flase dostanete pribaleny. Druha flasa je na skumanie magnetizmu. Sucastou budu chlpate drotiky a kancelarske spinky. Dostanete aj viecko s 2 obycajnymi a 2 neodymovymi magnetmi, ktore su niekolkonasobne silnejsie ako obycajne. Tu mam na vas otazku. Chcete tie magnety na to viecko prilepit, alebo nechat tak. Oni drzia na vicku silno, aj tak odporucam, kvoli bezpecnosti sa hrat (aj ked budu prilepene) iba pod dozorom. Ked ich nebudem lepit, viete ich vyuzit aj na ine ucely, napr. na skumanie protipolu... Takze rozhodnutie je na vas.
A este jeden dodatok, flasa s vodou bude bez vody, pretoze by sa predlazilo postvone, predsa pol kilo by vazila len flasa. Takze si ich len naplnite vodou, a zalepite lepidlom alebo tavnou pistolou. Keby ste vyslovene trvali na tom ja ich zalepim, len neviem ci sa vojdeme do 5 kg s balikom. VO vymene su dost tazke aj ostatne aktivity.

praznakova
7. feb 2014

@branki nadhera. Mne magnety len tak pridaj. Dakujem. Vodou samozrejme nenaplnaj. Tesim sa.

moninka1
7. feb 2014

@branki nam vodou nenaplnaj a magnety si prosime neprilepene.

branki
7. feb 2014

Baby v druhom kole vyberam narocnejsiu aktivitu, aby to bolo fer voci vam, co ste sa s nimi natraplili. Lebo s tytmo nebolo fakt vela prace. Akurat pozhanat material. 😉

tinka_21
7. feb 2014

@branki Samozrejme bez vody, a magnety len pribaľ 🙂

tinka_21
7. feb 2014

@miskanasa Rada by som... len sa chcem spýtať, či budeme mať nejaký čas na vydýchnutie 😉 Kedy chcete začať riešiť nové návrhy a tak 🙂

josenka
7. feb 2014

@branki Super, tešíme sa veľmi a takisto pre nás bez vody a magnety len tak. A kde si ich nakoniec zohnala? 🙂

nufanek
7. feb 2014

@miskanasa balicek odoslany, trochu som pomotala podacie listky 🙂 muza som poslala na postu s tym, co mal byt v baliku, takze vypisoval novy 🙂 v baliku je teda listok, ktory som mala dat na poste ja, tak ta prosim, budes ho musiet nanovo vypisat, nehnevaj sa 😒

branki
7. feb 2014

@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @slniecko379 @darlicka @nufanek

oprava magnety bude po jednom kuse (cize 2ks dokopy ), nejako som sa preratala 😕 Ale funguje to aj tak, tie neodymove su super, riadna sila 🙂))

branki
7. feb 2014

@josenka v opiteci som ich nakoniec objavila 🙂 tam maju snad vsetko

brulinka
7. feb 2014

@branki aj pre nas bez vody a magnety neprilepene...

tehulka13
7. feb 2014

@branki Krásne, tešíme sa. Bez vody pravdaže. A magnety tiež poprosím len pridať. Vďaka. 🙂

miskanasa
autor
7. feb 2014

@tinka_21 vydychneme🙂