Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
ozvem sa v tretrom kole?
riesit mozme kludne aj skor v urovni vytvarania albumu na vyberanie aktivit len termin vyroby nech je na neskor aby nas hned nic neponahlalo aby sa bolo zase na co tesit... takze ktore kreativne maminky mate chut tak si hladajjte aktivitky aby sa dalo dat na vyber od kazdej 2-3, nech mame zase z coho vyberat , suhlasim s miskou ako pisala ze foto tu zatial nedavajme az ked ukoncime prve kolo aby potom sa nehladali fotky po 20 stranach ked sa bude robit album...
@praznakova co si pomotala ? 🙂
ahojte, chcela by som sa zapojit do 2.kola - lucka ma uz aj nahlasovala 🙂 budem hladat nejaku aktivitu na vyrobenie, len sa chcem spytat, taketo nieco ste uz vyrabali? ak nie, pacilo by sa to? bolo by to dobre? ci? 🙂
nieco ako skladacka, a servitkovou technikou urobeny obrazok - a mohol by byt obojstranne, cize dva obrazky by by boli - urcite nieco detske 🙂
@zvalka ahoj, u nas sme teraz vo faze ukoncovania prveho kola , vacsina dievcat chce pokracovat s touto nasou skupinou aj dalej, plus sa priebezne nahlasovali nahradnicky ktore budu oslovene namiesto dievcat z povodnej 20tky ktore v nasledujucom kole nebudu , tak neviem ako si/niesi nahlasena ako nahradnicka ked tak si o toto napis IP @miskanasa ktora ma na starosti managment a ked chces tak si zatial hladaj 2-3namety na aktivity ale zatial ich nenahadzuj do temy prosim, to budeme robit az ked budeme mat ukoncene prve kolo.
@danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka baby, 17 balikov doma, 3 už su na ceste, takže ked budem mat posledne 3 doma, hned v ten vecer to potriedim a pobalim a na druhy den posielam...dam vediet, ked budem posielat🙂
@miskanasa mas cas. Bude to makacka zabalit, prebalit. Takze vobec neponahlaj.
@danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka baby, baliky zabalené, dnes alebo najneskor zajtra sa vydaju na cestu k Vám🙂 dufam že vsetko dojde v poriadku..poprosím vas potom info o doručení.... ospravedlnujem sa ak som niekomu nezabalila krabicu a dal tam aj papier, ale pomotali sa mi papiere tak tie krajsie krabice som nebalila...spagat som dala vsade. peniazky povydávané, komu som bola dlžná za nejaký tovar, vsetko je v krabici🙂 v priebehu víkendu vyrobim album kde budu fioto s nickami......
@miskanasa
velmi pekne dakujem za VSETKO 🙂 snad si mi nevydavala peniazky, ja som dala ten zbytok za namahu a ochotu 🙂 DAKUJEM

@branki jasne ze bez vody a magnetky nam nemusis lepit 🙂 dakujeme