icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

darlicka
7. feb 2014

@branki jasne ze bez vody a magnetky nam nemusis lepit 🙂 dakujeme

nufanek
7. feb 2014

@branki nam rovnako ako ostatnym 🙂 dakujem

majusqwa
7. feb 2014

@branki bez vody a nelepit :P

@miskanasa planujem aj druhe kolo, fotku mozes urobit - ja som si prezieravo zaverecnu neurobila, takze ti nemam aku poslat :/

iivkaa1
7. feb 2014

@branki prosime si bez vody a nelepit...magnetku ano 🙂

tinka_21
7. feb 2014

@miskanasa a ešte k tej fotke, pošli mi emailovu adresu do IP a pošlem ti aj s podpisom 😉

danjelca
7. feb 2014

@miskanasa poslala som dnes balík🙂
Druhého kola sa nezúčastním-teda takto, na kedy je plánované? lebo vybavujeme úver a to mi zhltne všetok volný čas..takže sa opäť pripojím až v tretom kole ktoré dufam bude🙂)

teším sa moc na vaše aktivitky!

miskanasa
autor
7. feb 2014

@danjelca tak baby chcu trochu pauzu, tak počítam že zacneme druhe kolo riešoť možno o 2 týzdne....

danjelca
7. feb 2014

@miskanasa tak nie potom je to príliš skoro

miskanasa
autor
7. feb 2014

ozvem sa v tretrom kole?

brulinka
7. feb 2014

riesit mozme kludne aj skor v urovni vytvarania albumu na vyberanie aktivit len termin vyroby nech je na neskor aby nas hned nic neponahlalo aby sa bolo zase na co tesit... takze ktore kreativne maminky mate chut tak si hladajjte aktivitky aby sa dalo dat na vyber od kazdej 2-3, nech mame zase z coho vyberat , suhlasim s miskou ako pisala ze foto tu zatial nedavajme az ked ukoncime prve kolo aby potom sa nehladali fotky po 20 stranach ked sa bude robit album...

miskanasa
autor
7. feb 2014

@brulinka ano, to je super napad, niektore baby sa odhlasili, tak som kontaktovala nahradnicky...asi poslem kazdej správu IP, aby to nemotalo zasa tie, ktore už dalej nepojdu🙂

miskanasa
autor
7. feb 2014

@fufina1 @josenka baby, potom va spoprosím p vyjadrenie, či sa zapájate do druhého kola🙂 dakujem

fufina1
7. feb 2014

@miskanasa zapajam 🙂

fufina1
7. feb 2014

@miskanasa miska pre lepsiu orientaciu, prosim zalozis pre druhe kolo druhu skupinu?

josenka
7. feb 2014

@miskanasa Nakoniec som sa rozhodla, že do druhého kola nepôjdem. Prajem však pekné aktivity, budem vás aspoň pozerať. 🙂

miskanasa
autor
8. feb 2014

@fufina1 no a je to dobry napad?ved sa zapamata strana od ktorej druhe kolo zavina.ci?

maryennn1
8. feb 2014

@miskanasa myslite potom aj na mňa s tým druhým kolom, prosím 🙂

fufina1
8. feb 2014

@miskanasa ja sa prisposobim, to bol len napad 🙂

praznakova
8. feb 2014

@nufanek myslim ze @miskanasa bude mat s nami este zabavku. Ja som to tiez riadne domotala ... @miskanasa nehnevaj sa na nas a dufam ze to zvladnes aj s nasimi chybickami.

nufanek
8. feb 2014

@praznakova co si pomotala ? 🙂

zvalka
9. feb 2014

ahojte, chcela by som sa zapojit do 2.kola - lucka ma uz aj nahlasovala 🙂 budem hladat nejaku aktivitu na vyrobenie, len sa chcem spytat, taketo nieco ste uz vyrabali? ak nie, pacilo by sa to? bolo by to dobre? ci? 🙂
nieco ako skladacka, a servitkovou technikou urobeny obrazok - a mohol by byt obojstranne, cize dva obrazky by by boli - urcite nieco detske 🙂

brulinka
9. feb 2014

@zvalka ahoj, u nas sme teraz vo faze ukoncovania prveho kola , vacsina dievcat chce pokracovat s touto nasou skupinou aj dalej, plus sa priebezne nahlasovali nahradnicky ktore budu oslovene namiesto dievcat z povodnej 20tky ktore v nasledujucom kole nebudu , tak neviem ako si/niesi nahlasena ako nahradnicka ked tak si o toto napis IP @miskanasa ktora ma na starosti managment a ked chces tak si zatial hladaj 2-3namety na aktivity ale zatial ich nenahadzuj do temy prosim, to budeme robit az ked budeme mat ukoncene prve kolo.

zvalka
9. feb 2014

@brulinka oki, nemam to tu prestudovane, takze som nevedela, ci nieco taketo vobec bolo, alebo nie 🙂 napisem jej a zistim 🙂

miskanasa
autor
10. feb 2014

@danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka baby, 17 balikov doma, 3 už su na ceste, takže ked budem mat posledne 3 doma, hned v ten vecer to potriedim a pobalim a na druhy den posielam...dam vediet, ked budem posielat🙂

praznakova
10. feb 2014

@miskanasa mas cas. Bude to makacka zabalit, prebalit. Takze vobec neponahlaj.

fufina1
10. feb 2014

@miskanasa miska ja sa velmi ospravedlnujem, priznam sa ze som poslala az dnes.
uz je na ceste

fufina1
10. feb 2014

@miskanasa ozaj, co sa tyka kola c. 2, co tak napriklad nalepovacie obrazky do vane? alebo naprikladtake tie presivacie obrazky?

miskanasa
autor
13. feb 2014

@danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka baby, baliky zabalené, dnes alebo najneskor zajtra sa vydaju na cestu k Vám🙂 dufam že vsetko dojde v poriadku..poprosím vas potom info o doručení.... ospravedlnujem sa ak som niekomu nezabalila krabicu a dal tam aj papier, ale pomotali sa mi papiere tak tie krajsie krabice som nebalila...spagat som dala vsade. peniazky povydávané, komu som bola dlžná za nejaký tovar, vsetko je v krabici🙂 v priebehu víkendu vyrobim album kde budu fioto s nickami......

tehulka13
13. feb 2014

@miskanasa Tiež Miška, tak ako branki, patrí Ti naša veľká vďaka za všetko. Cez víkend by si si mala hlavne oddýchnuť a fotky dorobíš aj potom. Ďakujeme z celého srdca za všetko.

slniecko379
13. feb 2014

@miskanasa
velmi pekne dakujem za VSETKO 🙂 snad si mi nevydavala peniazky, ja som dala ten zbytok za namahu a ochotu 🙂 DAKUJEM