Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
@miskanasa ešte sa chcem dohodnuť ked niektorá maminka da 2 navrhy jeden budem mať a druhy nie a odhlasuje sa zovna ten čo mam možem sa s nou dohodnuť na tej čo nemám?... ako čo si mi dala tip na tu skupinu je nas tam len síce ale každa robíme aj po 2 aktivity niektorá aj 3 sa mi to páči
@miskanasa lebo ono sa da dohodnuť na 1 aktivite ked máš 20 maminiek čo to nikdy nerobili že sa odhlasuje a ta s najväčším počtom sa bude robiť ale neviem či je to dobrý napad už v druhom kole alebo ked maminky su vo viacerich vymenách.... ako mne to je jedno som nova ja sa prispôsobím
dajme kazdemu tie 2-3navrhy do albumu , odhlasuje sa a uvidime co bude definitivne vybrane.. pokial by niekomu vychadzalo vo finale tak ze by mal vela podobnych aktivit uz doma a vadilo by mu to moc, tak stale ma moznost sa tohto kola vymeny nezucastnit, ved stale bude dost casu aby sa pridali nahradnicky ... pre tie ostatne mamicky to je nefer aby sa kvoli tomu vylucovali dobre aktivity..
dohodnut sa s mamickou ktora by vyrabala aktivitu ktoru niekto uz doma ma na inej aktivite by sa mohlo dat , ale urobit prave tu druhu aktivitu by mohol byt niekde problem ( pokial by nemala material , potrebovala komplet vymyslat nejake predlohy, strategiu, alebo by to bolo velmi pracne len pre 1 kus... ) takze to uz na dobrej voli a moznostiach konkretnej mamicky...
@katka159 ano tvary by boli identicke , rezy by som urobila mozno tvarovo este vyraznejsie..
ja suhlasim s @brulinka tiez. Ved ked ma niekto dve pekne aktivity stale sa da dohodnut, a moze ju prenechat inej mamicke na vyrobu. Neviem ale pri 20 mamickach, ci by nevznikol velky chaos, keby mal kazdy kazdemu vyrabat nieco ine. Hlavne @miskanasa pri triedeni balickov by z toho mala riadny mismas. A pre mna aspon osobne je lepsie vyrobit jednu aktivitu 20x ako viacero, hlavne kvoli materialu, nemusim ho tolko objednavat, a rozmyslat co zo zvysnym....
@miskanasa uz stracam prehlad o tom, co tu bolo navrhnute, tak skusim tieto 3 aktivity:
1. aktivita - vzduch, zem, voda: priradovanie zalaminovanych karticiek na zalaminovanu predlohu
2. aktivita - usporiadanie podla velkosti, samozrejme by som spravila viac druhov
3. aktivita - co k comu patri: na zalaminovanu A4 by som dala napravo napr. lekarku, hasica, zahradu (nie len povolania)... ku aktivite by som nastrihala karticky, ktore by mali pridelit k prisluchajucemu obrazku na A4
@slniecko379 užasne 1 aktivitu zhanam už dlho...🙂 ostatné mam
@moninka1, @gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @stormie, @iivkaa1, @brulinka, baby, chcem upozornit že tato výmena je pre tých uplne najmensích, aktivitky na počty su podla mne este menej vhodné a taktiež nemusia byt vsetky veci formou laminovania a priradovania...mam pocit že niekedy sa stale točíme dookola ... tak skuste sem pohádzat možno aj pre ine ktore nemaju napady take aktivity viac na "hranie" a zábavu ako na "tvrdé rozmýšľanie"..ak ma rozumiete..🙂
@miskanasa @moninka1, @gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @stormie, @iivkaa1, @brulinka
zienky, tiez po prezreti mnohych navrhov mam pocit, ze sa pozabudlo na vekou skupinku. tiez by som bola rada, keby sme nevyrabali len aktivity typu stiahnem-vytlacim-zalaminujem. ja by som bola rada, keby som z vymeny ziskala pre drobcov 20 krasnych prepracovanych s laskou robenych aktivit. ltlacit a laminovat si mozem aj doma sama 😔
ja som napr navrhla nanuky- je to zamerane na priradovanie farieb, vkladanie spachtlovej palicky do otvoru, da sa s tym hrat na naozajstne nanuky, ked deti podrastu mozu ku farbam priradovat ovocie, z ktoreho moze byt nanuk vyrobeny. mna to bude stat dost vela prace - usit 6*20 nanukov = 120 nanukov. nie som ziadna sicka, ale chystam sa zabojovat a dat do toho vsetko. vzhladom na rozpocet aktivitky (aby som nezrujnovala rodinu aj financne, staci, ze budu mat este viac nevyspatu maminu 😝 ) by som pridala na mail obrazky ovocia na to priradovanie, aby ste mali neskor rozsirenie.
tak nas vsetky chcem povzbudit k velkemu nasadeniu a odvahe, zvolit aj narocnejsiu aktivitu na vyrobu 😅 sucasne primeranu vekovej skupine 😀
@miskanasa @moninka1, @gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @stormie, @iivkaa1, @brulinka presne to iste som sla napisat aj ja. 😅 ze tieto aktivity maju byt hlavne na hranie ako nejake premyslanie. Je zbytocne robit aktivity s ktorymi sa nasi krpci budu hrat tak o rok.
Ahojte kocky tak ja vkladam tieto,kocky nejde mi tu vlozit fotky neviete poradit ako mam galaxy mini s.4
@branki @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @slniecko379 @darlicka @nufanek Tak balik dnes dorazil, aktivitky su uuuuzasne a nadherne, som normalne nechapala ked som otvorila balik. Myslim, ze vyuzijeme dlho 🙂 Dakujeme krasne 🙂
@miskanasa @moninka1, @gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @stormie, @iivkaa1, @brulinka
baby moje navrhy co myslite ok, ci mam pohladat nieco ine. Ale tie kocky su vcelku aj pre take male deticky mali by rozmer 25x25x25mm mohli by si aj veze z toho stavat, a neskor podla predlohy, prilozila by som aj karticky na pocty, na skladanie veze a tak. Ale ked chcete nieco jednoduchsie pohladam.

@brulinka obrazok na palickach už a v pinuke @nicicka