Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
je pravda, že moj 3,5 ročný syn sa doma vyhrá so skoro všetkými aktivitami z prvého kola 🙂)))
@miskanasa nechaj mi tam vtáčikov a paličky a tvary s machovej gumy zruš...
daj tam toto teda tieto 3 navrhy
1 tvary si myslím že su ok aj pre také male deti....
2 farby bolo by ich asi 8 farieb možno 10 neviem a k tomu priradovanie štipcov podla farby
3 vtačiky si myslím že sú najhodnejšie pre take deti
@branki @miskanasa @moninka1, @gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @stormie, @iivkaa1, @brulinka
Ahoj kočky prezerala som si aktivity a tiež súhlasím s tým, aby sme vyberali také, ktoré sú viac primerané našej vekovej kategórii. Čo poviete na tie moje návrhy? Dala som zatiaľ prešívanie šnúrkami a to skladanie podľa predlohy, ale ak sa vám to zdá ešte náročné môžem pohľadať niečo iné.
K tomu môjmu návrhu- prešívaniu šnúrkami- som narýchlo urobila tie zvieratká, ktoré som vám sem včera zavesila, že ako by to mohlo vyzerať. Rozmýšľala som, že by som v rámci tejto aktivity mohla urobiť každej z nás po 2x zvieratko, 2x tvar z machovej gumy + ešte my som vymyslela nejaký iný materiál (filc, kartón, alebo niečo podobné) aby sa deti pri prevliekaní stretli aj z rôznymi materiálmi, čo vy na to?
Pridávam fotku zvieratiek. (týmto prosím teba @miskanasa aby si ich pridala do albumu 🙂 ) Ďakujem.
@lucka23...mohla by si tam zapojit suchy zips..
@katka159 ja mam doma filc z opitec.sk a ten je 1.5mm, takze som planovala doobjenat ten-z neho by som robila bud toho hada alebo nanuky, o co bude zaujem. taky z roznymi zapinaniami si netrufam a zaroven mi pride vhodnejsi ten na suchy zips pre tuto vekovu skupinku, kedze v tejto aktivite ide nie len o zapinanie, ale aj o poskladanie retaze. ak z toho maju realne robit deticky pospajane kruzky, tak si myslim, ze je vhodnejsie mat len jeden druh zapinania a to co najjednoduchsi - preto sa mi paci suchy zips. 😅
rozne typy zapinania sa mi pacia bud na ramikoch alebo na tom kuse latky, co dala miskanasa obrazok.
maryennn1 @branki @miskanasa @moninka1, @gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @stormie, @iivkaa1, @brulinka pripajam moje navrhy
1.tvary a farby y lekarskych paliciek,na suchy zips
2.pocet a farby gulicky
3.vesanie pradla

@branki myslim že kocky su fajn🙂