Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
@brulinka ja si myslim, ze tak najskor od dvoch rokov je tato skladacka, moj to sklada spravne a rychlo az teraz a to mal 3 roky. Pre tak male deticky by som mozno dala len polky tvary a rozsilila ich farbene, cize po tri farby. Pre nasu vekovu kategoriu je zbytocne vyrabat take zlozite. Tie priserky sa mi nezobrazuju zase je nieco s konom, nezobrazuje mi vvsetky fotky.
tak som kupila material na pavucikov a vymyslela som to takto: tieto dve hmoty budem miesat a budu taki trosku trblietkavi pavucikovia, urobim telicka, do toho napicham nozicky z chlpateho drotika 🙂 a dam povrazok silnejsi do tej gulky a zapiect, to stvrdne, a myslim ze bude povrazok pevne pripevneny a nevytiahne sa 🙂
a potom tavnou pistolou nalepim ocka 🙂
moze byt?
sablona bude z tvrdeho kartonu, napiste mi aky priemer by mal mat, a kolko metrov povrazka ma byt na pavucinku asi odhadom...to asi budem skusat aj ja, ked spravim prve.
a ako to vlastne je? jeden koniec je na ten sablone v strede a druhy koniec na pavucikovi? ci?
@zvalka si sa rozbehla ...super ! telicko si velmi dobre vymyslela velmi sa mi to paci, ja som ti pisala predtym do albumu k fotke tip na nozky aby si urobila nie ze 8 kusov a zapichovat ale bezpecnejsie 4 dlhsie kusy ktore budu prechadzat stredom pavucika a okolo nich vytvarovat to brusko cim z kazdeho kusa vznikne jedna noha na jednej a jedna na druhej strane tela a ked to zapracujes do takeho tela ake ides robit tak ani nehrozi aby vypadli ...a mohla by si tam upevnit tak aj ten spagat ze by si najprv zviazala tie 4 kusky v ich strede tym spagatom co bude dalej na pavucinu a i s nim to zabalit do toho telicka ...
a mate tip na ten spagatik? ze aky mam kupit.. pripadne tu dlzku, to asi odhadnem aj sama, namotam a odfotim, a poviete ci staci, ci viac..len teda ze aky typ spagatika kupit... aby sa nemotal, aj bol pevny.... 🙂
@katka159 Ahoj ano olajkovala som ti aktivity len neviem vlastne o com to vsetkom je ...mohla by si mi to prosim vysvetlit nech sa zapojim aj ja 🙂 dakujem
inak kocky klobuk dole vy ste riadne sikovnice 😉
@miskanasa @fufina1 kludne daj tie cestovinky fufine do albumu aj ked som to tam mala predtym ja, v minulom kole to malo aj u mna dost hlasov ale potom vyhrali zvery, podla mna su dobre aj na triedenie aj na navliekanie , len doma clovek sam pre seba tolko farieb nebude rozrabat a sa s tym dzabat aby si urobil len pre seba tak to je prave super na vrecuska.. co sa tyka toho triedenia podla farieb tak to u mna teda zatienia tie cestoviny ktore zmaknu aj toto , plus uz sa nam hromadi tolko roznych veci na triedenie ze uz dalsie bez inej funkcie by som nerada... mimochodom v 1. krabici je uplne super tie farebne palicky do tych toaletakovych trubiek - farby fantasticky pasuju aj pekne trcia z toho pre kontrolu spravnosti...emocie su velmi pekne ale rozumiet tomu budu asi az vacsie deti..
@zvalka nitku, resp. spagat bez problemov kupis hocikde, co sa tyka kartona, ten v papierkach nedostat. tiez budes potrebovat rovnaky material ako ja na karticky - ideal nejaky kartonovy plat, kedze vyrabas vela kusov vacsich rozmerov. Take tie bezne krabice od plienok, ci stahovacie su bud farebne ale hlavne dute. na nieco prideme🙂
@brulinka Ďakujem za komentár k mojim návrhom 🙂
No, čo sa týka tých tvarov zo špongií, tak som to presne tak chcela spraviť, že ten základ z ktorého by sa to vyrezalo, by sa použil ako predloha, s tým že by sa nakombinaovali farby rôzne, napr. žltý podklad a do toho oranžový štvorec, a niekto iný by zas dostal opačne... ale @miskanasa písala, že už tvarov je dosť, takže asi toto nie.
Čo sa týka tých gombíkov, tak to asi veru vyskúšam najprv, hodila som to sem, že či by bol o to vobec záujem, ked nie, tak pre seba to vyskúšam inokedy. A určite som ich chcela prelakovať, práve aby nevznikali praskliny... ale tak to je u mna zatiaľ len teória...
a knižka... napadla mi aj varianta čiernobielych obrázkov, ktoré by som vyfarbila fixkami. Baby nechceli aby všetko bolo laminované, tak som to prisposobila svojim možnostiam 😀
Ach jaj, tak teraz neviem ☹ Krabica dnes dorazila, som úplne že vau, nadšená, malú som nešla dostať do postele 😀 Kľudne by som sa aj ja pohrala 😀 ... ale mne nápady nedorazili, tak idem ešte dačo popozerať, ak teda moje návrhy neuspejú / neuspeli
@zuzu122
@tinka_21
@miskanasa pozeram do toho albumu ze u zuzu su 2 aktivity ktore maju vysoky a vyrovnany pocet hlasov karticky papanie a meduzy 8 a 7 , zuzu uz pozera ako vyrobit karticky, tinka hlada aktivity a zaroven je 1. a najvacsi fanusik meduz kedze ich lajkla aj ked tam bolo 0 a vedla asi 9 lajkov na kartickach, tak co vy vsetci na to keby zuzu robila karticky a tinka meduzy ?
@brulinka @tinka_21 @miskanasa preto mam vyrovnany pocet hlasov, lebo vyrabam pre kazdeho to, co si vyberie bez ohladu na pocet lajkov. Je to pre mna jednoduchsie, mam vela materialu, hotove sablony a co-to uz predvyrobene. Kockam, ktore este nestihli hlasovat som pisala sukromnu spravu ako sa veci maju, nech si vyberu co chcu. Ty si asi hned vybrala karticky, preto ti sprava nesla.

@miskanasa dnes ak sa mi podari zbehnut do jedneho obchodu kreativny svet, tak pozriem, co tam maju, co by sa mohlo hodit 🙂