icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

zvalka
19. feb 2014

@miskanasa dnes ak sa mi podari zbehnut do jedneho obchodu kreativny svet, tak pozriem, co tam maju, co by sa mohlo hodit 🙂

branki
19. feb 2014

@katka159 ahoj kludne sa prisposobim vacsine, mozem aj mne tu priradovacku spravit

branki
19. feb 2014

@brulinka ja si myslim, ze tak najskor od dvoch rokov je tato skladacka, moj to sklada spravne a rychlo az teraz a to mal 3 roky. Pre tak male deticky by som mozno dala len polky tvary a rozsilila ich farbene, cize po tri farby. Pre nasu vekovu kategoriu je zbytocne vyrabat take zlozite. Tie priserky sa mi nezobrazuju zase je nieco s konom, nezobrazuje mi vvsetky fotky.

zvalka
19. feb 2014

tak som kupila material na pavucikov a vymyslela som to takto: tieto dve hmoty budem miesat a budu taki trosku trblietkavi pavucikovia, urobim telicka, do toho napicham nozicky z chlpateho drotika 🙂 a dam povrazok silnejsi do tej gulky a zapiect, to stvrdne, a myslim ze bude povrazok pevne pripevneny a nevytiahne sa 🙂
a potom tavnou pistolou nalepim ocka 🙂
moze byt?
sablona bude z tvrdeho kartonu, napiste mi aky priemer by mal mat, a kolko metrov povrazka ma byt na pavucinku asi odhadom...to asi budem skusat aj ja, ked spravim prve.
a ako to vlastne je? jeden koniec je na ten sablone v strede a druhy koniec na pavucikovi? ci?

zvalka
19. feb 2014

no len tak rozmyslam, ze ta snurka asi nemusi byt pripevnena k nemu, ci ano? lebo to by asi na nom muselo byt namotane potom....

miskanasa
autor
19. feb 2014

@zvalka supet premyslene🙂 priemer? No neviem mozno 15cm?🙂 a ano.koniec jefen v syrede, druhy na pavukovi

brulinka
19. feb 2014

@zvalka si sa rozbehla ...super ! telicko si velmi dobre vymyslela velmi sa mi to paci, ja som ti pisala predtym do albumu k fotke tip na nozky aby si urobila nie ze 8 kusov a zapichovat ale bezpecnejsie 4 dlhsie kusy ktore budu prechadzat stredom pavucika a okolo nich vytvarovat to brusko cim z kazdeho kusa vznikne jedna noha na jednej a jedna na druhej strane tela a ked to zapracujes do takeho tela ake ides robit tak ani nehrozi aby vypadli ...a mohla by si tam upevnit tak aj ten spagat ze by si najprv zviazala tie 4 kusky v ich strede tym spagatom co bude dalej na pavucinu a i s nim to zabalit do toho telicka ...

maryennn1
19. feb 2014

Baby chcem sa opýtať na margo tej mojej tváre čo idem robiť, mohla by byť hlava aj s ušami? a dopĺňať sa budú len vlasy, oči, nos a ústa? alebo chcete hlavú bez uší a dopĺňať aj tie? s ušami by bola takáto ako na obrázku.

brulinka
19. feb 2014

@maryennn1 mohla, je to asi aj krajsie ako bez usi 🙂

miskanasa
autor
19. feb 2014

@maryennn1 a tvoju tvar tu nehodis??🙂🙂🙂

maryennn1
19. feb 2014

@miskanasa cvaknem sa s výsledným výrobkom 😀

zvalka
19. feb 2014

@brulinka ano, ano, presne tak to mam v plane, a zapeciem do toho aj ten spagatik a myslim ze to bude super a budu pekni aj taki trosku trblietavi 😵
takto ich previazem 🙂

zvalka
19. feb 2014

a mate tip na ten spagatik? ze aky mam kupit.. pripadne tu dlzku, to asi odhadnem aj sama, namotam a odfotim, a poviete ci staci, ci viac..len teda ze aky typ spagatika kupit... aby sa nemotal, aj bol pevny.... 🙂

marcelaaaa
19. feb 2014

@katka159 Ahoj ano olajkovala som ti aktivity len neviem vlastne o com to vsetkom je ...mohla by si mi to prosim vysvetlit nech sa zapojim aj ja 🙂 dakujem

marcelaaaa
19. feb 2014

inak kocky klobuk dole vy ste riadne sikovnice 😉

fufina1
19. feb 2014

@miskanasa miska ja posielam zatial navrhy a to: emocie na lekarskych palickach, triedenie farebnych drobnosti, navliekanie farebnych cestovin

iivkaa1
19. feb 2014

@maryennn1 aj mne sa to paci s usami🙂

brulinka
19. feb 2014

@miskanasa @fufina1 kludne daj tie cestovinky fufine do albumu aj ked som to tam mala predtym ja, v minulom kole to malo aj u mna dost hlasov ale potom vyhrali zvery, podla mna su dobre aj na triedenie aj na navliekanie , len doma clovek sam pre seba tolko farieb nebude rozrabat a sa s tym dzabat aby si urobil len pre seba tak to je prave super na vrecuska.. co sa tyka toho triedenia podla farieb tak to u mna teda zatienia tie cestoviny ktore zmaknu aj toto , plus uz sa nam hromadi tolko roznych veci na triedenie ze uz dalsie bez inej funkcie by som nerada... mimochodom v 1. krabici je uplne super tie farebne palicky do tych toaletakovych trubiek - farby fantasticky pasuju aj pekne trcia z toho pre kontrolu spravnosti...emocie su velmi pekne ale rozumiet tomu budu asi az vacsie deti..

zuzu122
19. feb 2014

@zvalka ahoj vies mi dat tip na karton z ktoreho to budes robit? ja zhanam nieco velmi pevne, co sa neda lahko ohnut a zaroven strihatelne a aby sa nedrolilo na zastrihnutych koncoch. budem kupovat cez net, len v gramazi sa moc neorientujem. mozno mi poradis🙂

brulinka
19. feb 2014

@nicicka napis prosim ta babam na ich predchadzajucu otazku ohladom toho peveneho kartonu co si davala ty pod tie karticky ten je asi ako to co hladaju, pevny ,neohybny , strihatelny ..

zvalka
19. feb 2014

@zuzu122 moja vobec, ale vobec netusim 😒 nevyznam sa, ak by si na nieco prisla, daj mi prosim vediet, toto nemam doriesene, len pavuka, velkost sablony, neveim aky karton a aku nitku este.

zuzu122
19. feb 2014

@zvalka nitku, resp. spagat bez problemov kupis hocikde, co sa tyka kartona, ten v papierkach nedostat. tiez budes potrebovat rovnaky material ako ja na karticky - ideal nejaky kartonovy plat, kedze vyrabas vela kusov vacsich rozmerov. Take tie bezne krabice od plienok, ci stahovacie su bud farebne ale hlavne dute. na nieco prideme🙂

zvalka
19. feb 2014

@zuzu122 jj, viem, ze spagatik kupim hocikde, len teda musim poskumat, aby bol vhodny na to 🙂 a teda ak na nieco pridem aj ja, dam ti vediet, ty aku ides vyrabat aktivitu?

zuzu122
19. feb 2014

@zvalka hmatove karticky "zvieratka - kto co papa". kuk do albumu, aj ty si si to vybrala🙂

tinka_21
19. feb 2014

@brulinka Ďakujem za komentár k mojim návrhom 🙂
No, čo sa týka tých tvarov zo špongií, tak som to presne tak chcela spraviť, že ten základ z ktorého by sa to vyrezalo, by sa použil ako predloha, s tým že by sa nakombinaovali farby rôzne, napr. žltý podklad a do toho oranžový štvorec, a niekto iný by zas dostal opačne... ale @miskanasa písala, že už tvarov je dosť, takže asi toto nie.
Čo sa týka tých gombíkov, tak to asi veru vyskúšam najprv, hodila som to sem, že či by bol o to vobec záujem, ked nie, tak pre seba to vyskúšam inokedy. A určite som ich chcela prelakovať, práve aby nevznikali praskliny... ale tak to je u mna zatiaľ len teória...
a knižka... napadla mi aj varianta čiernobielych obrázkov, ktoré by som vyfarbila fixkami. Baby nechceli aby všetko bolo laminované, tak som to prisposobila svojim možnostiam 😀
Ach jaj, tak teraz neviem ☹ Krabica dnes dorazila, som úplne že vau, nadšená, malú som nešla dostať do postele 😀 Kľudne by som sa aj ja pohrala 😀 ... ale mne nápady nedorazili, tak idem ešte dačo popozerať, ak teda moje návrhy neuspejú / neuspeli

zvalka
19. feb 2014

@zuzu122 ano, ano, este vas tu nepoznam podla nickov presne, ale uz viem jasne 🙂 tak to veru nieco podobne nam bude treba

tinka_21
19. feb 2014

@katka159 Katka, síce som hlasovala za vtáčikov, ale aj priraďovanie tvarov sa nám zíde, takže prosím si výhernú aktivitu 🙂 Ďakujem

brulinka
19. feb 2014

@zuzu122
@tinka_21
@miskanasa pozeram do toho albumu ze u zuzu su 2 aktivity ktore maju vysoky a vyrovnany pocet hlasov karticky papanie a meduzy 8 a 7 , zuzu uz pozera ako vyrobit karticky, tinka hlada aktivity a zaroven je 1. a najvacsi fanusik meduz kedze ich lajkla aj ked tam bolo 0 a vedla asi 9 lajkov na kartickach, tak co vy vsetci na to keby zuzu robila karticky a tinka meduzy ?

zuzu122
19. feb 2014

@brulinka @tinka_21 @miskanasa preto mam vyrovnany pocet hlasov, lebo vyrabam pre kazdeho to, co si vyberie bez ohladu na pocet lajkov. Je to pre mna jednoduchsie, mam vela materialu, hotove sablony a co-to uz predvyrobene. Kockam, ktore este nestihli hlasovat som pisala sukromnu spravu ako sa veci maju, nech si vyberu co chcu. Ty si asi hned vybrala karticky, preto ti sprava nesla.

zvalka
19. feb 2014

@brulinka ja suhlasim, rada by som mala obidve aktivity, obidve su uzasne super 🙂