Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
miskanasa @gega, @tinka_21, @lululaila, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @iivkaa1, @brulinka, @miskanasa, @moninka1
baby tak moja výherná je priradovanie okrem @nicicka ta chce vtáčiky a @majusqwa ti to už maš tak ti vyrobí tvary čo bola ako 4 aktivity...
čiže ako si predtavujete to spraviť ja som to tak ako vidite robila na jednu vymenu predloha samozrejme zalaminovana a 5 tvarov z machovej gumy po 4 kusy.... vaša predstava?
@gega, @tinka_21, @lululaila, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @iivkaa1, @brulinka, @miskanasa, @moninka1
kopirujem z albumu:
@moninka1 pise:
co bude obsahovat tato akivita? kolko predloh bude?
zo skusenosti z inych vymen, sa radsej ozyvam ... bola by som rada, keby boli aktivity vyrovnane aj cca financne. v predchadzajucom kole bol rozpocet na aktivitu cca 2e (mna to napr vyslo 2.6e a posielala som na maily este vypracovane predlohy v PC, ktore si mozu baby neskor vytlacit, ked decka podrastu, samozrejme aktivita bola kompletna a pouzitelna uz aj bez ich vytlacenia. a samozrejme som nad tym celym stravila strasne vela casu ...)
podla obrazku vidim vyrezane tvary z machovky (cena za ks A4 je cca 0.31e) a jednu predlohu (farebna tlac cca 0.50) - to by som nepovazovala za vyrovnanu aktivitu. samozrejme chapem, ze obrazok je ilustrativny.
nechcem sa nikoho dotknut, len chcem vediet, co najdem v krabici ;) a ci sa mi to oplati...respektive, ci vsetci vlastne rataju s ovela nizsim rozpoctom ...
@katka159 pise:
tak farebná tlač 0,50 e + laminovanieasi 0,80e + machová guma každa asi 2 harky lebo to tak na tesno nevyrežeš čiže u nás stojí 0,60e ale počítam ako na nete 0,40e
@moninka1 pise:
budem objednavat z opitec.sk, mam akciu postovne zdarma. ponukam ti pridat sa k mojej objednavke, poslala by som ti material postou, suma za ks machovky je 0.31e http://www.opitec.sk/kreativne-materialy/machov..., tym by si mohla usetrit, oproti tvojmu rozpoctu. potesi ma viacej predloh namiesto laminovania, kedze mam doma laminovacku, pripadne nejake v elektronickej podobe.
mozno by uvitali aj ostatne viacero predloh a namiesto laminovania to len dat do euroobalu ...
@brulinka @gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @stormie, @iivkaa1, @brulinka, @miskanasa, @moninka1 Baby mam na vas otazocku ohladom filcu, planujem kupovat z tejto stranky, avsak nemam potuchy ci je to dobra cena a ci sa to da zohanat aj lacnejsie. Ak prosim vieme o najakom vyhodnejsom nakupe prosim dajte vediet dakujem (planujem kupit hr. 2 mm)...http://www.repromakreativ.sk/oddelenie/index/11...
@tinka_21 @brulinka @gega, @nicicka, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @lucka23, @fufina, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @stormie, @iivkaa1, @brulinka, @miskanasa, @moninka1
baby a ako to je čo sa týka rozpočtu lebo k mojej otazke ohladom predloh sa nevyjadrujete že kolko ich chcete tak teda aké financie je max na jednu mamičku čo možem do toho dať... lebo v každej skupine je inak čo som bola tak bolo 1e ... podla toho spravím aj počet predloh a poprosím teda sa vyjadrť aj do albumu že ako by ste si tu moju kativitu priradovanie s machovky predstavovali

@miskanasa no bolo by fajnaj zaciatok maja ak to vyhovuje aj druhym samozrejme