icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

katka159
22. feb 2014

baby ta čo ešte nemáte odhlasované aktivity nedali by ste sa aj na plastelínu vyrobu kamoška ju robí a je užasna play doh

nicicka
22. feb 2014

Normalna zavislacina, hladam inspiracie na 3. kolo 😀

katka159
22. feb 2014

@sliver nemohla by si ešte niečo navrhnuť mi čisla mame od teba s inej vymeny a to šnurovanie mame doma

katka159
22. feb 2014

@nicicka čo?

nicicka
22. feb 2014

@katka159 no zatial sa len rozkukavam

nicicka
22. feb 2014

@brulinka @gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @stormie, @iivkaa1, @brulinka, @miskanasa, @moninka1 ja mam este taku otazku k 1. vymene...niektora z vas davala podklady na stiahnutie (alebo na mail) len ja si za svet nemozem spomenut kto to bol a k comu to bolo, da sa to este nejako zistit? 😉

zvalka
22. feb 2014

@katka159 no mohla by to byt jedna, ako sa to vyraba? to by bola dobra aktivitka velmi

katka159
22. feb 2014

@zvalka kamoška mi povie recept ale je to fest lahke ide tam vinný kameň a z jedneho toho vinného kameňa vraj sa urobí 1 kg plastelíny čiže ked spraviš 5 farieb ako ona to ma v jednej vymene a dava to do sačikov alebo kelímkov od jogurtu a to 120g ako ked sa kupuje... čiže s kyla ti vide pre 8 mamičiek tak musíš uvariť s 10 kg aby si mala pre všetkych inak mame ju od nej a je fakt že uchvatna len sa musí držať v chladničke....

ok baby slubujem na 3 kolo spravím plastelínu ak teda bude zaujem

branki
23. feb 2014

@katka159 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5242 tuto robim ja bezne doma a je super, a netreba vinny kamen. Moze sa z nej vytvarovat rozne cacky a supnut do rury a mate krasne ozdoby 😉

moninka1
23. feb 2014

@nicicka ja som posielala na mail predlohy k hmatoym balonom. ak mas zaujem, posli mi svoj mail do IP 😉

katka159
23. feb 2014

@branki hej aj tak že sa da upiecť super dakujem sksím

katka159
23. feb 2014

@branki inak to nie je varená ta palstelína a treba ju mať v chladničke? lebo tu čo ja mam tak sa varí a musí byť v chlade

branki
23. feb 2014

@katka159 nie nie je varena, len sa vymiesa ako cesta, a ano treba ju mat v chladnicke, dlho sice nevydrzi, ale to pri nas ziadna, takze je to dobry lacny variant 😉

miskanasa
autor
23. feb 2014

@tinka_21 už mas vybratu aktivitku...gombíky posúvam dalej🙂

miskanasa
autor
23. feb 2014

@fufina1 @lululaila nechceli by ste niektorá navliekanie gombíkov na šnurku?u tinky to malo 6 like, ale vyhrala ina aktivita...

zuzu122
23. feb 2014

@lululaila ahoj, este ty si si u mna nevybrala ziadnu aktivitu, mozes na to pozriet prosim a zakliknut? vyrobim ktoru si budes zelat.

fufina1
23. feb 2014

@miskanasa ja mozem kludne spravit aj navliekanie gombikov, kludne aj s predlohami, hm?

miskanasa
autor
23. feb 2014

@fufina1 oki...idem ti to pridat

kittykittyke
23. feb 2014

@miskanasa
Ahoj Miska,
takze, pozrela som si album, no a pravdupovediac.. nemam absolutne ziadne skusenosti s machovou gumou.. preto by som asi radsej robila nieco ine.. lebo bojim sa, ze by to nesplnilo vase predstavy...

tak prikladam svoje navrhy..
1. obrazok - povodne som chcela obliekanie chlapceka a dievcatka, ale nieco podobne uz v albume bolo, tak mi napadol tento sarkan.. - vyrobene by to bolo z filcu.. na rozmere sa dohodneme.. a aj to slniecko by bolo o nieco krajsie.. 🙂

2. obrazok - FROTAZ - prekreslovacie obrazky.. boli by vyrobene najskor asi z kartonu, resp. mozeme podiskutovat aj o niecom inom, rada prijmem navrhy.. no a vlozia sa pod papier a najlepsie voskovkou ,,valcovanim" sa po nich prechadza..

majusqwa
23. feb 2014

@katka159 ja si prosim to, co sa odhlasovalo, tie spachtle mi urob do MC. dakujem 🙂

miskanasa
autor
24. feb 2014

@kittykittyke potom ta poprosím este o tie lajky v albume k aktivitám

katka159
24. feb 2014

@majusqwa Maji chceš to čo je odhlasované ale to dostaneš od Mati ale len jednu predlohu

zuzu122
24. feb 2014

@kittykittyke mas krasne aktivity, a to obliekanie o ktorom pises robis v druhej skupine, vsak. je to tiez super🙂

kittykittyke
24. feb 2014

@zuzu122 ano 🙂
som rada, ze sa ti to paci.. 🙂

miskanasa
autor
24. feb 2014

@gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @kittykittyke @katka159, @lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @iivkaa1, @miskanasa, @moninka1.baby, ktore ste este nehlasovali, prosím zalajkujte nech už vieme kazdý čo vyrábat....a este 1 miesto ostalo volne kto by o niekom vedel-----

zvalka
24. feb 2014

@miskanasa zistim kamosku daku

miskanasa
autor
24. feb 2014

už je nas 20🙂

eliskamoja
24. feb 2014

ahojte baby, ja som č. 20 ...idem hladat navrhy🙂

fufina1
24. feb 2014

@miskanasa @gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @kittykittyke @katka159, @lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @iivkaa1, @miskanasa, @moninka1
kocky ake gombiky by ste chceli?
a chcete radsej navliekanie na snurky ci plysovy drotik?
rozmyslam ze by som k tomu mohla pripojit bud navliekanie podla vzoru alebo daku sablonu na urceni velkosti maly vacsi najvacsi ....

katka159
24. feb 2014

@fufina1 ja by som bola asi na šnurku navliekanie alebo potom nejaky stojanek a predlohy by boli super kebyže su farebne niečo taketo https://www.alza.sk/woody-navlekadlo-logik-d250...