Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
Ahojte, môžem sa ešte pridať?
@katka159 stojancek na navliekanie vyzera super.. 🙂
a neviete, kde by som nasla predlohy na take len spajanie obrazkov, auticko, lietadlo, pre chlapcov, co si len rozstrihnem na polovicu a podlepim, take karticky...
cim farbite cestoviny ze maju take pekne farby?
@gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @iivkaa1, @kittykittyke, @miskanasa, @moninka1 @eliskamoja
zienky, uz mam pocit, ze su aktivity viac menej jasne ...
tazke davam ponuku na hromadnu objednavku zo stranky www.OPITEC.sk
vyhodou je, ze mam akciu POSTOVNE ZDARMA a sucasne nemusite splnit minimalny limit objednavky, ktory maju na stranke. K cene si treba samozrejme pripocitat postovne odomna ku vam (podla vahy balika) a cast balneho (to uctuju z opitec). samozrejme si mozete objednat aj na sukromne ucely, nielen na ucely vrecuskovej vymeny 😅
Termin: do nedele 2.3.2014 vecera 21:00
Prosim, piste mi do IP, kto ma zaujem:
nakupny zoznam, s nazvom tovaru a uvedte prosim aj KOD TOVARU.
celkovu sumu, co vam vyhodi v kosiku.
vasu adresu na dorucenie.
@fufina1 @eliskamoja baby aj vy už mate výherné aktivity
@gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @stormie, , @brulinka, @miskanasa, @moninka1
dievcata, tu je prototyp nanukov (priradovanie farby, precvicenie vkladania-zasuvania). v aktivitke budete mat 5-6 nanukov (este prepocitam naklady) ...
prijimam navrhy a pripomienky. ake farby by ste uprednostnili?
@gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @stormie, , @brulinka, @miskanasa, @moninka1
este mi napadlo, ze toto je len ukazka z filcu, co som mala doma, material budem este iba objednavat, takze sa da napr tmavo modra zmenit na svetlejsiu ... podla toho, co vacsina uprednostni, len nebudem schopna vyrabat, kazdej inu kombinaciu, musim to optimalizovat na naklady 😅
Prosim to iste ako lululaila, vsetky vesele farby

@darlicka @kittykittyke už mate v albukme výherné aktivity....🙂
@fufina1 možno vymysliet tiež nejaký stojancek..🙂ak nie, tak šnurka