Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
@miskanasa
ahoj,
ja len, ze som nemala ziadne upozornenia, tak som kukla sem, ci sa fakt nic nedeje...
a chcem sa opytat.. pozeram, ze posledne hromadne odkazy sa tu pisali pre brulinku, nie pre mna.. to znamena, ze sa vratila? a ja nie som v skupine?? ci??
@kittykittyke neviem ako sa to mohlo stat, prepááááč...jasné že si medzi nami...okopírovala som asi zo zleho albumu..už je vsetko opravene
@miskanasa dakujem 🙂
@gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @iivkaa1, @kittykittyke, @miskanasa, @moninka1 @eliskamoja
BABY, TOTO JE NAŠA ZOSTAVA!!!!!!!!!!!!!! je uvedená aj v albume Výherné aktivity 2. kolo......lebo niektore tu ešte stále vypisujú staru zostavu, respektíve staronovu, takže táto, ktorá je v uvode tejto správy a aj v albume...Chcem Vás ešte poprosiť aby si každá pozrela este raz v albume výherné aktivity od každej maminky, poprípade diskutovat konkrétne pod každou fotkou o aktivitke, ako ju konkrétna mamicka bude vyrábat. A potom, čo zistíte, začnite vyrábať svoje aktivitky..Je velmi tazke urcit cenu, náročnosť, čas pri výrobe aktivít, nie vsetko možeme porovnávat...A potom vyrobte take aktivitky, aké si myslíte že sa hodia, myslím najma cenovo...ak mate pocit, že niektora mamina ponuka málo, tak jej to treba napísat, upozornit na to, ak sa vam opat zdá, že niektorá toho ponuka v svojej aktivite prehnane vela, myslím opat najma na financie, tak tiež treba napísať, nech to kludne urobi jednoduhsie, poprípade menšie množstvo, ak mi rozumiete....Proste tieto veci riešime teraz a nie potom, ked už budeme mat aktivitky doma a potom diskutovat o tom, že toho je málo a táto sa zas tolko namakala....takže každa sa kludne može teraz vyjadrit, pod konkrétnou fotkou, pýtat sa co vas napadne...Baby, teším sa na dalsie výtvory🙂
zienky, uz mam pocit, ze su aktivity viac menej jasne ...
tazke davam ponuku na hromadnu objednavku zo stranky www.OPITEC.sk
vyhodou je, ze mam akciu POSTOVNE ZDARMA a sucasne nemusite splnit minimalny limit objednavky, ktory maju na stranke. K cene si treba samozrejme pripocitat postovne odomna ku vam (podla vahy balika) a cast balneho (to uctuju z opitec). samozrejme si mozete objednat aj na sukromne ucely, nielen na ucely vrecuskovej vymeny emoticon
Termin: do zajtra nedele 2.3.2014 vecera 21:00
Prosim, piste mi do IP, kto ma zaujem:
nakupny zoznam, s nazvom tovaru a uvedte prosim aj KOD TOVARU.
celkovu sumu, co vam vyhodi v kosiku.
vasu adresu na dorucenie.
@gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @iivkaa1, @kittykittyke, @miskanasa, @moninka1 @eliskamoja
@kittykittyke, @eliskamoja dievcata jedna z vas chcela odo mna aktivitu 1. karty zvieratiek a druha aktivitu 3. priradovanie bambuliek, pri presuvani do albumu vyherne sa stratili lajky, mozete mi prosim este raz napisat ktoru si vyberate? dakujem🙂
@zuzu122 Ja si prosim tie zvieratka.. 🙂
dakujeeem
@branki @janka9898 @branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @katka159 @emily_666 @cvety
baby prosím robím žetonky z tvrdého výkresu a narazila som na problem ked to budem strihať tak to bude des každy bude iny ale mm našiel na to nejaky vykrajovač ale je tam v strede vyrazená mala dierka može to tak byť budu všetky rovnake
@zuzu122 takže @eliskamoja chcela tiež tie hmatové kartičky🙂
miskanasa @gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @iivkaa1, @kittykittyke, @miskanasa, @moninka1 @eliskamoja kocky prosim neviem zohnat gombicky primeranej velkosti pre nase detuchy. suhlasili by ste s tymito penovymi, ci ste skor za klasicke? ak mate daky tip videli ste dakde pekne velke gombiky se s nimi. http://www.nomiland.sk/penove-gombiky/
@fufina1 ja osobne by som si ich asi vyrobila, pokial teda nemas neobmedzeny rozpocet na kupovanie hotovych🙂 vyzerali by nie tak dokonalo a urcite originalne a velkostou ako potrebujes. netusim co by to vyslo z fimo ale mozno existuje aj lacnejsia varianta podobnej hmoty, alebo to cesto. dostat aj krasne fimo tycinky ktorymi by sa dali dozdobit ak by sa ti s tym chcelo piplat. mozno by ich nemuselo byt vela ale skor pevnejsich.
@fufina1 co povies na toto http://www.woman.sk/2012/11/ozdobn-gomb-ky/ to len pre inspiraciu, popravde skusenost s tym nemam

@moninka1 nám sa bude páčiť aj svetlá aj tmavá necháme to na tvojom výbere 🙂