icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

lululaila
28. feb 2014

@moninka1 nám sa bude páčiť aj svetlá aj tmavá necháme to na tvojom výbere 🙂

maryennn1
28. feb 2014

@moninka1 ak sa dá, tak poprosíme tie farby, ktoré sú na prvej fotke 🙂 žletá, oranžová, červená, zelená, modrá, fialová ďakujeeeem 🙂

miskanasa
autor
28. feb 2014

@moninka1 nam je to jedno.potesime sa kazdej farbe

iivkaa1
28. feb 2014

@moninka1 mne sa pacia tie vesele farby 🙂 ale prisposobim sa 🙂

kittykittyke
28. feb 2014

@miskanasa
ahoj,
ja len, ze som nemala ziadne upozornenia, tak som kukla sem, ci sa fakt nic nedeje...
a chcem sa opytat.. pozeram, ze posledne hromadne odkazy sa tu pisali pre brulinku, nie pre mna.. to znamena, ze sa vratila? a ja nie som v skupine?? ci??

miskanasa
autor
28. feb 2014

@kittykittyke neviem ako sa to mohlo stat, prepááááč...jasné že si medzi nami...okopírovala som asi zo zleho albumu..už je vsetko opravene

kittykittyke
28. feb 2014

@miskanasa dakujem 🙂

miskanasa
autor
28. feb 2014

@gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @iivkaa1, @kittykittyke, @miskanasa, @moninka1 @eliskamoja
BABY, TOTO JE NAŠA ZOSTAVA!!!!!!!!!!!!!! je uvedená aj v albume Výherné aktivity 2. kolo......lebo niektore tu ešte stále vypisujú staru zostavu, respektíve staronovu, takže táto, ktorá je v uvode tejto správy a aj v albume...Chcem Vás ešte poprosiť aby si každá pozrela este raz v albume výherné aktivity od každej maminky, poprípade diskutovat konkrétne pod každou fotkou o aktivitke, ako ju konkrétna mamicka bude vyrábat. A potom, čo zistíte, začnite vyrábať svoje aktivitky..Je velmi tazke urcit cenu, náročnosť, čas pri výrobe aktivít, nie vsetko možeme porovnávat...A potom vyrobte take aktivitky, aké si myslíte že sa hodia, myslím najma cenovo...ak mate pocit, že niektora mamina ponuka málo, tak jej to treba napísat, upozornit na to, ak sa vam opat zdá, že niektorá toho ponuka v svojej aktivite prehnane vela, myslím opat najma na financie, tak tiež treba napísať, nech to kludne urobi jednoduhsie, poprípade menšie množstvo, ak mi rozumiete....Proste tieto veci riešime teraz a nie potom, ked už budeme mat aktivitky doma a potom diskutovat o tom, že toho je málo a táto sa zas tolko namakala....takže každa sa kludne može teraz vyjadrit, pod konkrétnou fotkou, pýtat sa co vas napadne...Baby, teším sa na dalsie výtvory🙂

moninka1
1. mar 2014

zienky, uz mam pocit, ze su aktivity viac menej jasne ...
tazke davam ponuku na hromadnu objednavku zo stranky www.OPITEC.sk
vyhodou je, ze mam akciu POSTOVNE ZDARMA a sucasne nemusite splnit minimalny limit objednavky, ktory maju na stranke. K cene si treba samozrejme pripocitat postovne odomna ku vam (podla vahy balika) a cast balneho (to uctuju z opitec). samozrejme si mozete objednat aj na sukromne ucely, nielen na ucely vrecuskovej vymeny emoticon
Termin: do zajtra nedele 2.3.2014 vecera 21:00

Prosim, piste mi do IP, kto ma zaujem:
nakupny zoznam, s nazvom tovaru a uvedte prosim aj KOD TOVARU.
celkovu sumu, co vam vyhodi v kosiku.
vasu adresu na dorucenie.

@gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @iivkaa1, @kittykittyke, @miskanasa, @moninka1 @eliskamoja

zuzu122
1. mar 2014

@kittykittyke, @eliskamoja dievcata jedna z vas chcela odo mna aktivitu 1. karty zvieratiek a druha aktivitu 3. priradovanie bambuliek, pri presuvani do albumu vyherne sa stratili lajky, mozete mi prosim este raz napisat ktoru si vyberate? dakujem🙂

kittykittyke
1. mar 2014

@zuzu122 Ja si prosim tie zvieratka.. 🙂
dakujeeem

zvalka
1. mar 2014

takehoto som nasla pavucika, to asi ako bude ten moj cca vyzerat...
@moninka1 objednam si cez teba asi tie drotiky, lebo mam kupeny len mix farieb a potrebujem len cierne...

katka159
2. mar 2014

@branki @janka9898 @branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @katka159 @emily_666 @cvety
baby prosím robím žetonky z tvrdého výkresu a narazila som na problem ked to budem strihať tak to bude des každy bude iny ale mm našiel na to nejaky vykrajovač ale je tam v strede vyrazená mala dierka može to tak byť budu všetky rovnake

gega
2. mar 2014

@katka159 to by nemal byt problem aspon sa to bude dat aj navliekat na snurku dietky budu mat radost 🙂

sliver
2. mar 2014

@katka159 prepáč ale nepatrím dotejto témy, asi si to zle napísala, teda do zlej skupinky

zvalka
3. mar 2014

@moninka1 ahoj, pisala som ti ip na opitec.sk objednala si mi? dakujem.

moninka1
3. mar 2014

@zvalka este cakam na 2 baby a potom objedanvam. tvoju objednavku registrujem ;)

miskanasa
autor
3. mar 2014

@zuzu122 takže @eliskamoja chcela tiež tie hmatové kartičky🙂

fufina1
3. mar 2014

miskanasa @gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @iivkaa1, @kittykittyke, @miskanasa, @moninka1 @eliskamoja kocky prosim neviem zohnat gombicky primeranej velkosti pre nase detuchy. suhlasili by ste s tymito penovymi, ci ste skor za klasicke? ak mate daky tip videli ste dakde pekne velke gombiky se s nimi. http://www.nomiland.sk/penove-gombiky/

katka159
3. mar 2014

@fufina1 a nebudeš to robiť s toho cesta alebo potom s machovej gumy ako je na obrazku tie su super

fufina1
3. mar 2014

@katka159 katka ktore myslis? ja sa praveze pytam ze ci tieto penove alebo klasika, ale tie klasicke neviem zohnat v primernej velkosti pre nase deturence.

katka159
3. mar 2014

@fufina1 ja som písala že tie penové su celkom dobre ale že či ich nebudeš vyrabať s toho slaného cesta?

iivkaa1
3. mar 2014

@fufina1 mne by sa osobne pacili klasicke,ale ak nenajdes kludne mozu byt tieto penove...len ci su dost tvrde..neohybaju sa alebo podobne? 🙂

iivkaa1
3. mar 2014

@katka159 kludne,mne dierka nevadi 🙂

fufina1
3. mar 2014

@iivkaa1 praveze neviem . ak niekde baby uvidite ze klasicke velke tak spravim z tych

fufina1
3. mar 2014

@katka159 popravde este som s tym nerobila ale pocula som ze sa dost lame to slane cesto. este ma napadla rychloschnuca hmota???

iivkaa1
3. mar 2014

@fufina1 a tiez chces aby boli farebne...skusim sa niekde pozriet 🙂

fufina1
3. mar 2014

@iivkaa1 asi naj farebne

zuzu122
3. mar 2014

@fufina1 ja osobne by som si ich asi vyrobila, pokial teda nemas neobmedzeny rozpocet na kupovanie hotovych🙂 vyzerali by nie tak dokonalo a urcite originalne a velkostou ako potrebujes. netusim co by to vyslo z fimo ale mozno existuje aj lacnejsia varianta podobnej hmoty, alebo to cesto. dostat aj krasne fimo tycinky ktorymi by sa dali dozdobit ak by sa ti s tym chcelo piplat. mozno by ich nemuselo byt vela ale skor pevnejsich.

zuzu122
3. mar 2014

@fufina1 co povies na toto http://www.woman.sk/2012/11/ozdobn-gomb-ky/ to len pre inspiraciu, popravde skusenost s tym nemam