icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

iivkaa1
22. apr 2014

@delideli ahoj ak nebudes stihat kludne to o par dni mozeme posunut🙂a mozem ich bodit aj xo albumu a tam hlasovat alebo tu...ako chces🙂tazke rozhodovanie...obe su naaadherne🙂

delideli
22. apr 2014

@iivkaa1 : posnazim sa,ale ak by bol problem so stihanim,dam vediet..dakujem 🙂

iivkaa1
22. apr 2014

@delideli nemas zaco🙂

fada
23. apr 2014

@iivkaa1 , @tinka_21 , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @katka159 , @lucka23 , @darlicka , @maryennn1 , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @branki , @slniecko379 , @kittykittyke , @fada , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111, @delideli - ahojte, ja som stale len v stadiu zhanania vrchnakov. este ich stale nemam dost anilen na aktivitu s 5-timi vrchnacikmi :(. po pociatocnom boome, sa mi uz velmi zial nedari, no stale verim, ze to stiham. chcem sa vas opytat, ci vam bude stacit po 5 vrchnacikov...

iivkaa1
23. apr 2014

@fada mne bude stacit 🙂

delideli
23. apr 2014

@fada : aj mne 🙂

katka159
23. apr 2014

@fada aj mne a čo sa týka tých vrchnakou možem ti to poslať až okolo 1 .maja lebo nie som doma

fada
23. apr 2014

@katka159 ok, dakujem, napisala som ti este do ip.

mravvcek
23. apr 2014

@iivkaa1 ahojky. Tak dnes som kupila tie sacky. Vsetko mam zabalene omenovkovane. Dufam ze spravne 🙂 musim zohnat este jeden dreveny stipec,maly mi ho niekde zapatrosil a ja doma nepouzivam stipce a skoda mi je kupovat celu sadu. A donesiem to 🙂

zvalka
23. apr 2014

@mravvcek kde si kupovala tie sacky prosim ta? dakujem

mravvcek
23. apr 2014

@zvalka u nas v papiernictve.

iivkaa1
23. apr 2014

@mravvcek mne ten stipec nedavaj,mam doma,dam si svoj 🙂

majusqwa
23. apr 2014

@iivkaa1 ja som na tom tak, ze este nemam nic. akurat nakupeny material. skosila ma taka pliaga, ze uz mesiac som ako matoha a minulu stredu to dosiahlo vrchol, tak dufam, ze pomaly to prejde a ja sa vratim naspat do zivota. ale neboj nic, aktivity vyrobim nacas ;)

mravvcek
24. apr 2014

@iivkaa1 si zlata dakujem. Pribalila som samolepiace cervene kruzko na ten stipec. Modry zeleny zlty a sivy stipec je pribaleny. Cerveny niekde odpiekol maly a neviem ho najst.

mravvcek
24. apr 2014

@fada staci bohate 🙂. Ja mam tiez nejake doma.

janulka111
24. apr 2014

Ahojte zienky...dlho som sa neozyvala, boli sme na dovči...ale podarilo sa mi dnes rano spichnut prvy kus. Je to asi druhy raz od cias pracovneho vyucovania, co som sa snazila nieco "usit", tak budte prosim zhovievave 🙂 robot bude vyzerat nejako takto. Robila som to podla toho nakresu a nejake ma kratke nohy, tak asi mu budem robit dlhsie. Moze to tak byt?

iivkaa1
24. apr 2014

@janulka111 ano mne sa to paci 🙂 a nohy asi trosku dlhsie,ako si pisala 🙂 ale sikulka inak si 😉

iivkaa1
24. apr 2014

@majusqwa v pohodke....este mas trosku casu 🙂 ak nebudes stihat napis 🙂

fada
24. apr 2014

@janulka111 ved je to super 🙂

janulka111
24. apr 2014

inak keby sa hlasovalo o predlzenie terminu, tak som za, zabila som tym strasne casu 🙂 ked si predstavim dalsich 19 takych 😲 nj, bude zabava 🙂 snad dalsie pojdu rychlejsie

zvalka
24. apr 2014

tiez ak sa predlzi termin trosku, tak by to bolo fajn, nech napise hlavna organizatorka, teda ten deadline 🙂

iivkaa1
25. apr 2014

@tinka_21 , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @katka159 , @lucka23 , @darlicka , @maryennn1 , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @branki , @slniecko379 , @kittykittyke , @fada , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111, @delide

Ahojte, robim to akvarko, a chcem sa spytat,kedze bude zalaminovane,ci to staci na papieri,alebo chcete vykres??? dakujem

kittykittyke
25. apr 2014

@iivkaa1 posla mna staci zalaminovany papier.. 🙂

lululaila
25. apr 2014

@iivkaa1 tiež si myslím, že stačí papier veď to bude pevne 🙂

iivkaa1
25. apr 2014

@kittykittyke @lululaila dakujem baby aj ja si to myslim,ale pre istotu sa spytam 🙂

mravvcek
25. apr 2014

@iivkaa1 staci papier samozrejme 🙂

fada
25. apr 2014

@iivkaa1 tiez som toho nazoru, ze staci papier 🙂

delideli
25. apr 2014

@iivkaa1 : urcite staci papier

maryennn1
25. apr 2014

@mravvcek stačí papier 🙂