icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

delideli
18. máj 2014

@zvalka : ahoj, ak by som mohla poprosit, tak ja by som si tiez vzala tu s bielym. prirodny doma mam, tak pripadne si potom prestriedam.dakujem 🙂

zvalka
18. máj 2014

@delideli oki, na 4ks mam biely, na 10ks mam tento, a na 6 este dokupim.

iivkaa1
19. máj 2014

@zvalka ahoj,ak mozem poprosit,tiez by som radsej chcela ten biely motuzik 🙂 dakujem

iivkaa1
19. máj 2014

@kittykittyke @branki @maryennn1 @fada , @katka159 @kittykittyke @tinka_21 @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111

Ahojte baby,

tak ako ste na tom s aktivitkami? Postupili ste nejako? Ja sa uz aktivit neviem dockat :D
Tak moja aktivitka je uz hotova.... 🙂 Som sa nastrihala teda :D ale s radostou pre Vase deticky 🙂

mravvcek
19. máj 2014

@iivkaa1 ahojky. Chcela by som donist tie aktivity. Kedy by som mohla? A napises mi adresu kde konkretne?

lucka23
19. máj 2014

@zvalka aj ja si prosim biely 🙂

katka159
19. máj 2014

@zvalka poprosím bielý

katka159
19. máj 2014

@mravvcek ja som tam kde som aj bola a po sobotnej oslave na totalku rozbita bez hlasu a so svalovicou čiže asi tak do stredy sa budem dávať dohromady a potom začnem s tymi mojími 600 kusami čo mam vyrezať....🙂

kittykittyke
19. máj 2014

@zvalka ahoj, ak ti este ostal biely motuzik, tak tiez by som si poprosila biely.. 🙂

moninka1
19. máj 2014

@zvalka ak este nahodou este mas, tak si prosim s bielym motuzikom. dakujem.

zvalka
19. máj 2014

Dokupim aj biely teda

fada
19. máj 2014

@iivkaa1 ahojte, ja som na tom zle :(. tie flase mi nechcu drzat. najskor som na papier dala priesvitnu foliu, aby to bolo trvacnejsie, ale tam stacil len maly tlak a flase sa odlupli :(. potom som ich teda prilepila len o papier a syn ich po nocnom tuhnuti strhol behom 5-minut :(. tak som dnes bezala do papiernictva a dali mi tam nejake lepidlo, ale ak ani to nezaberie, tak som v koncoch...

mravvcek
19. máj 2014

@zvalka aj ja biely 🙂

tinka_21
19. máj 2014

@branki, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @katka159 , @lucka23 , @darlicka , @maryennn1 , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @iivkaa1 , @slniecko379 , @kittykittyke , @fada , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111
Ahojte, dievčatá!
Tak mi akurát volala pani z kľúčiarstva, že krúžky práve prišli (ešteže sme posunuli ten termín na koniec mája 😉 ) tak si chcem overiť vaše objednávky.

1) krúžky veľkosť 25mm:
@branki, @lululaila , @katka159 , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @iivkaa1 , @slniecko379 , @kittykittyke , @fada , @moninka1

2) krúžky veľkosť 30 mm:
@nicicka

3) nechcem krúžky:
@delideli , @mravvcek , @maryennn1

Dievčatá @eliskamoja a @janulka111 - nezahlasovali ste ani za jednu z možností, a nenašla som si ani správu od vás, ak ste písali a prehliadla som, prepáčte, napíšte ešte raz a zahlasujte prosím (str.71), aby som vedela koľko ich mám kúpiť, chcem ísť zajtra alebo v stredu, takže bolo by fajn, keby ste mi dali vedieť 🙂

Plus vytváram nové hlasovacie možnosti pre spôsob platby 🙂
1) Pošlem peniažky na účet - poprosím rovno mi napísať aj IP a ja vám pošlem č.účtu, ak by vám to nevadilo, môžete poslať aj hneď, lebo predsa len budem za ne hromadne platiť nemalú sumu. Ďakujem za pochopenie.
2) Pošlem peniažky v balíku spolu s aktivitkou

Ďakujem 🙂

tinka_21
19. máj 2014

1) Pošlem peniažky NA ÚČET

tinka_21
19. máj 2014

2) Pošlem peniažky V BALÍKU spolu s aktivitkou

tinka_21
19. máj 2014

a ešte že k tým krúžkom mi napíšte, len ak by tam bola nejaká nezrovnalosť, nech nemusíte zbytočne vypisovať, inak beriem podľa toho ako ste hlasovali. ďakujem 🙂

nicicka
19. máj 2014

@iivkaa1 ja finisujem :D

nicicka
19. máj 2014

@branki @maryennn1 @fada @iivkaa1, @katka159 @kittykittyke @tinka_21 @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111
tak ja takisto finisujem a prikladam foto final verzie. Stuzka je este vystuzena drotikom aby sa deturencom lahsie triafalo, ale tych je 14 ks, kedze som zle odhadla mnozstvo kusov, ostatnych 6 ks je z obyc. stuzky, tak asi nechame na sefku nech to nejako podeli. Inak material je hrubsi filc ako na schvalnom navrhu, tak snad to aj nieco vydrzi, hviezdicka je ruzova, kedze zlty filc akurat nemali. snad to nevadi. Trojuhlolniky su myslim velkostne dostatocne odstupnovane, aby deticky vedeli spravne urcit ich postupnost pri navliekani tak dufam, ze sa bude pacit a deturence sa vyhraju

fada
19. máj 2014

@iivkaa1 @kittykittyke @branki @maryennn1 @katka159 @kittykittyke @tinka_21 @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111
ahojte dievcata, poradte, pomozte prosim. uz som sa pokusala prilepit 3 roznymi lepidlami vrchnaky, no nedrzia pevne :(. najskor som na papier dala priesvitnu foliu, aby to bolo trvacnejsie, ale tam stacil len maly tlak a flase sa odlupli :(. potom som ich teda prilepila o papier a syn ich po nocnom tuhnuti strhol behom 5-minut :(. papier ostal skoro neporuseny. tak som dnes bezala do papiernictva a dali mi tam nejake lepidlo, ale to nelepilo skoro vobec. pouzila som uz tavnu pistol, chemopren a pattex a nedrzi to. som v koncoch...

zuzu122
19. máj 2014

@fada ja som zatial nic podobne nevyrabala, ale mozno by nebolo zle opytat sa kocky, ktora to chcela povodne robit ako to mala premyslene, zda sa mi ale ze chcela pouzit tavnu pistol

katka159
19. máj 2014

@fada tavnú pištol... a čo sa týka vrchnakov mala som chorého maleho a v sobotu oslavu tak som nevedela čo skor.... ale pošlem ich

mravvcek
19. máj 2014

@fada poviem ti pravdu,ja som si od zaciatku nevedela predstavit tuto aktivitu. Nemyslim to v zlom ale vsetky vrchnaky by boli o tom istom. Krutit a krutit. Je jedno ze by boli rozdielne... ja som lajkla inu aktivitu od miskanasa. Uplne ta chapem ze si z toho hotova. Preto som aj vtedy pisala ze kludne svoju aktivitu. Nemyslim si ze je nutne preberat aktivitu po mamine ktora odstupila.... a nemas nejake navrhy?

fada
19. máj 2014

@katka159 tavnu pistol som skusila ako prvu. ta drzala najpevnejsie, ale syn 2 flase po nocnom tuhnuti strhol behom 5-minut :(... vdaka

katka159
19. máj 2014

@fada to je kravina ja som niečo také lepila a nešlo to dať dolu

tinka_21
19. máj 2014

@fada Tiež si myslím že tavná pištoľ bude asi najlepšia, možno je problém plast na plast (fľaša na fóliu), skús nalepiť len na papier, kartón. Ja som tiež tak dačo lepila plast na plast, a ľahšie sa to odtrhlo. A ak nepomôže, netráp sa, mne to nevadí 🙂 Tak budem lepiť tavnou pištoľou stále dookola, pri mojej malej som zvyknutá 😀 tá vždy dačo čo "trčí" odmontuje 😉

brulinka
19. máj 2014

@fada neviem ci si to takto skusala aj ty alebo nie - ja by som skusila tie flase akoby po obvode trosku ponastrihavat ( aby to urobilo akokeby " listky kvetu " ," luce slniecka " snad ma chapes ) aby si na to lepenie k podkladu nelepila len hranu flase ale trosku vacsiu plosku a skusila by som to lepit tak tou ploskou , alebo pracnejsie ak by to takto nefungovalo do podkladu urobit bud dierku alebo len zarezy tam kde ma prist flasa a tie "listky kvetu " prepchat cez tu dierku a lepit k spodnej strane toho podkladu a tam este zafixovat zvrchu lepiacou paskou alebo dalsim podkladovym papierom a hotovo. Inak ja z lepidiel mam najradsej Duvilax - netoxicky vhodny aj na hracky takze neva aj ked sa olize, lepi super ja s nim opravujem vsetky hracky malemu co potrebuje,aj drevene kocky ked si popretierate hrany sa vam nebudu odliepat, aj na servitkovu techniku je super ...nech sa dari ! 😉

fada
19. máj 2014

@katka159 nemusis suhlasit s tym, co pisem, ale da sa to napisat aj inak.
a tu su fotky, pre tych, ktori neveria>
1.fotka: bez nalepenia flias a vrchnakov - uz so strhnutou foliou (tj. len papier na lepenke). 2.fotka: flase na to nalepene tavnou pistolou + odtrhnute mojim synom. 3.fotka: boli tam skusobne nalepene 2 flase pattexom (zanechalo to lepidlo vlhejsiu stopu) - nepomohlo.

fada
19. máj 2014

@brulinka dakujem 🙂

fada
19. máj 2014

@brulinka uz som medzitym urobila aj to ako si spominala - vyrezala som otvory do kartonu. uvidime, ako to prejde testom (drobcom) 🙂.