icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

branki
19. máj 2014

@fada ahoj, prave citam, ake mas s tym problemom.
Tu su len dve moznosti, skusat este dalsie moznsti. Velmi dobre rady ti dala @brulinka. Tiez si myslim, ze to takto prilepene drzat nebude. Najlepsie by bolo, keby tie vrchanciky boli cez ten podklad prestrcene a zospodu prilepene. Len neviem, ci uz nemas poodstrihovane tie vrchanky. Pretoze, pri tomto rieseni, by ti trebalo aspon 10 cm aby mal presah vrchnak. A spodok flasky by som nastrihala do takych zarezov a pripevnila este tavnou pistolou.
A druhe riesenie je vyrobit inu aktivitu. Tuto aktivitu si aj tak prevzala po inej maminke a dost neskoro, cize si nemala az tak vela casu na pripravu a bola to len tvoja dobra vola, ze si si ju na seba vzala. A jednoducho, ked to raz nejde poriadne vyrobit, radsej inu aktivitu, ako vyrobit nejaky polotovar, ktory bude zniceny behom 5 minut.
Som rada, ze to s nami riesis, a ocenujme velmi tvoju snahu 😉

lucka23
19. máj 2014

@fada ufff tak to ma mrzi ze sa takto vytrapis s aktivitou. ☹ poradit neviem ale co mam napr. skusenost s aktivitou z prveho kola tie plastove misky urobene ako zabky a kravicky tak maly mi tie veci z tade otrhal behom par minut. tiez to bolo lepene tavnou pistolou. take podla mna to nou drzat nebude. ☹ skusim pohladat niekde na nete nejaku fintu ako na to. k neco najdem napisem. 😒

fada
19. máj 2014

@branki dakujem 🙂. je to zial tak, ako pises, flase uz mam zrezane a navyse ako podklad mam spisove dosky z lepenky, takze som musela uplne zmenit princip a pracujem teraz s dalsim materialom - do kartonu som vyrezala otvory a do nich som tavnou pistolou prilepila zhora, zboku aj zospodu tie flase. to dam vyskusat drobcovi, ked sa zobudi. a ak to vydrzi, skusim ten karton, aby to bolo pevnejsie prilepit na tie dosky z lepenky. len mam dalsiu dilemu, ako na to potom dostanem ten farebny papier, aby to bolo pekne 🙂. snad na nieco pridem. mozno to namalujem temperami... neviem, ci nakoniec nedam inu aktivitu - tak ako pises, a kto bude chciet, tomu poslem vrchnaky aj so spisovymi doskami.

fada
19. máj 2014

@lucka23 dakujem 🙂

branki
19. máj 2014

@fada no presne, najlepsie je to dat otestovat drobcovi a uvidis ci to bude drzat. Ked nie , ja by som sa uz fakt s tym netrapila, lebo ked su vrchnaciky uz zrezane, tak vela moznosti na rieisenie tam uz nemas.
V kazdom pripade drzim palce.

nicicka
19. máj 2014

@fada mna len tak napadlo, ze mozno by to slo aj nejak inak ako prilepit, napr. urobit do flias na spodok dierky a drotikom do prichytit k podkladu, resp.si to mozme potom doma takto nejako uchytit ak to lepidlo nebude super drzat...

branki
19. máj 2014

@nicicka na to som myslela aj ja, ibaze potom sa to nebude dat polozit na rovnu podlozku 😖 jedine ze by sa spravila zo spodu este na okolo nejaka konstrukica, ale to je aj na material aj na cas narocne.

bambulka101
19. máj 2014

Ahojte dalo by sa ešte do tejto skupinky dostať?

delideli
19. máj 2014

@fada :ja mam s tavnou pistolou tiez rozne skusenosti,nieco drzalo ako 'slak' a ine odpadlo uz na druhy den..ale ta uzka dotykova plocha je asi hlavny problem preco to nedrzi.mne napadlo nieco podobne ako nicicka, kedze su u uzavery podstrihavane, skusit na 3-4miestach prestricit drotik a ten nejak dostat na druhu stranu dosky a zospodu pripevnit..len neviem ako sa ti budu dat do tych dosak robit dierky..niecim tenky, ostrym..tie tempery asi skor nie,lebo napr. moj drobec ako vsetko zuzle tak ma kazdu chvilu rucky vlhke, asi by sa potom odtlacali/rozmazavali...inak ten prototyp s tym farebnym podkladom vyzera krasne.drzim palce nech sa s tym nemusis stresovat..

maryennn1
19. máj 2014

@fada úplne presne viem ako sa to odlepuje, takto len prilepené ti to ani držať nebude,...ja by som to urobila tak, že by som dala dve vrstvy kartónu, narezala fľašu ako kvietok takými zárezmi, jeden kartón by bol podložka na ktorý by som tie fľaše nalepila- určite tavnou pištoľou a do druhého by som vyrezala diery presne v tých miestach kde by boli fľaše, teda fľaše by si prestrčila tými dierami a bolo by to ako sendvič- kartón, fľaša, kartón, ten vrchný kartón by držal fľašu aj zhora. Neviem či som to napísala zrozumiteľne, ale snáď áno 🙂

fada
19. máj 2014

@zuzu122 @tinka_21 @brulinka @branki @lucka23 @nicicka @delideli @maryennn1
kočky dakujem vam za rady 🙂 vrchnaky vlepene do otvorov kartonu v skuske drobcom obstali 🙂. takze super. aby to bolo este pevnejsie, uvazujem aj nad tymi drotikmi alebo "kvetinkami" z flias - dalo by sa to tak, zeby ostalo trcat viac-menej len hrdlo... sendvicove to bude. spodok - 1-2 vrstvy lepenky, na tom karton. este raz vdaka 🙂

delideli
19. máj 2014

@fada : no vidis aka si sikovnica 🙂 inak na tvoju aktivitku sa obzvlast tesime, vrchnaky, srubovanie , flase - to je nase 🙂

branki
19. máj 2014

@bambulka101 ahoj, tak my zachvilu koncime tuto vymenu, takze skus pozriet, ci niekde nie je volne miesto v rozbiehajucej sa vymene.

fada
19. máj 2014

@mravvcek asi ta nepotesim, ostavam pri tejto aktivite, aj ked som uz mala na male... neviem, co by som tam mohla este dat, aby to nebolo len o srobovani... momentalne ma nic nenapada. ak ma nieco napadne, dam vediet, resp. ak napadne nieco teba, napis... 🙂

mravvcek
19. máj 2014

@fada nieeeeee ja som nemyslela,ze nieco este pridat 🙂 cosi. S tymto sa namakas 🙂 ja len ze kazdy uzaver sa bude srubovat ale to je jedno. Hlavne ze si to zmakla. Pevne nervy 🙂

majusqwa
20. máj 2014

@iivkaa1 som tak v polovici, ale v pondelok urcite posielam, lebo ked nemam pevny termin, tak mam casuuuu.... chapes :D

@fada fuuu, ja vsetko lepim len "sekundakom". tavnu pistol mam kupenu, len sa k nej akosi neviem dokopat. takze ti moc neporadim :/ inak, ak budes potrebovat este cas, daj vediet. myslim, ze by s tym nemal byt problem, kedze ti to zaberie viac casu

kittykittyke
20. máj 2014

@fada @iivkaa1 @kittykittyke @branki @maryennn1 @katka159 @tinka_21 @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111

Tak baby, aj moja aktivitka je konecne dokoncena.. dufam, ze sa vam bude pacit.. 🙂
Pridala som este vtacika, aby tam bol aj ten suchy zips.. ale ten asi vela nevydrzi.. tak ho potom budu deticky len tak prikladat.. kde sa im to bude hodit.. 😉

tinka_21
20. máj 2014

@kittykittyke kráááásne 🙂

delideli
20. máj 2014

@kittykittyke : parada 🙂

kittykittyke
20. máj 2014

@delideli
@tinka_21
dakujem baby.. 🙂

maryennn1
21. máj 2014

@kittykittyke super to je 🙂

fada
21. máj 2014

@kittykittyke je to super 🙂

janulka111
21. máj 2014

@kittykittyke jéééj perfektne 🙂 fakt sa ti to vydarilo

branki
21. máj 2014

@kittykittyke krasne, ciste linie, super podarilo sa 😉

nicicka
23. máj 2014

@iivkaa1 ja sa chcem len spytat, ci je potrebna nejaka minimalna velkost skatule...

nicicka
23. máj 2014

@kittykittyke @fada @iivkaa1 @kittykittyke @branki @maryennn1 @katka159 @tinka_21 @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111 Prosim Vas mam taku otazocku, ze kde kupujete take tie sikovne uzatvaratelne vrecka, minule som hladala v tescu a nenasla som, tak sa mi nechce behat a hladat po obchodoch, tak nech mam rovno tip od vas. Dakujem za info 😉

kittykittyke
23. máj 2014

@nicicka Ou, tak v Ziline ti neporadim.. ale v KE sme to kupili v jednom super papiernictve.. 🙂
Zajtra mame dost nabity program po meste.. no ak by sme stihli, tak ti skusim do toho obchodu skocit, ale FAKT NESLUBUJEM NAISTO.. asi bude len dopoludnia.. a neviem, ako budeme stihat.. ale skusit mozem, hm? 🙂

zvalka
23. máj 2014

@nicicka ja v papiernictve 😉

mravvcek
23. máj 2014

@iivkaa1 ivkaaaaa? Si tu?

iivkaa1
24. máj 2014

@nicicka ahoj, nemame nejaku extra velke aktivitky tak staci podla mna krabica od pampers 🙂 alebo taka nejaka 🙂