icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

nicicka
28. máj 2014

@iivkaa1
@delideli ahoj, tak ja som dnes balik odoslala, tiez som nepribalila baliaci papier, len taky kusok cca format A5, ktory som ja takisto prilepila na krabicu a tam napisala nase adresy, kedze krabica uz bola par krat pouzita. Vsak ked dorazi, tak sama uvidis, ako to je. Jedno vrecko je oznacene ze je pre mna, kedze mi tam chyba stuzka, ktoru si potom dorobim. Dakujem 😉

zvalka
29. máj 2014

Dievcata mam problem....od vcera-stredy sme s malym v nemocnici ☹ a dnes povedali,ze skor ako v pondelok domov nepojdeme....nemam to dokoncene...co spravime? Mrzi ma to ☹ ja som to v pohode stihala,kebyze som doma....

janulka111
29. máj 2014

@fada , @kittykittyke , @branki , @maryennn1 , @katka159 , @tinka_21, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111, @ivkaa1, @delideli
Ahojte zienky. Vankusiky su teda tieto dve varianty, ak mate nejake preferencie, napiste mi prosim do zajtra rana (a prepacte mi, prosim, ze to takto na poslednu chvilu sem vesiam, pred piatimi minutami som to dorobila 🙂). A naozaj potrebujem tu adresu a instrukcie, lebo ist na postu mam cas len zajtra rano, v nedelu cestujeme a potom to moze byt problem.

branki
29. máj 2014

@zvalka ahoj, tak v prvom rade skore uzdravenie. Stat sa moze vselico, takze , ja kludne pockam, aboslutne s tym nemam v takychto pripadoch problem. Hlavne nech je drobec v poriadku.

zvalka
29. máj 2014

Dakujem...mna to velmi mrzi :( ja som verila,ze nas v piatok pustia...ale dnes povedala lekarka,ze skor ako v pondelok to nebude... @branki ja na tom nemam uz vela prace. Ale teda takto s tym nepohnem...

zuzu122
29. máj 2014

@janulka111 ak mozem poprosit, tak vankusik c. 1

zuzu122
29. máj 2014

@iivkaa1 Ivka, kde by som prosim nasla instrukcie k posielaniu-obsahu balika? pozeram ako pozeram, ale nikde to tu neviem najst, viem ze si o tom uz raz pisala. vdaka

zvalka
29. máj 2014

@janulka111 krasne su...tiez prvy ak mozem..ale oba su krasne

fada
29. máj 2014

@zvalka ahoj, tiez prajeme skore uzdravenie. som toho nazoru ako branki = hlavne nech je drobec v poriadku...

fada
29. máj 2014

@janulka111 ahoj, su super 🙂. aj ja poprosim c.1.

delideli
29. máj 2014

@janulka111 : ahoj. naadhera. ak si mozem vybrat, tiez by som poprosila 1tku.dakujem 🙂

delideli
29. máj 2014

@zvalka : prajem skore uzdravenie, nech ste cim skor ok..pripajam sa k fada a branki, kludne pockam, ziaden problem, je to pochopitelne.

maryennn1
29. máj 2014

@janulka111 ahoj, aj ja si prosím ten prvý ak môžem, sú úžasné 🙂

lululaila
29. máj 2014

@zvalka skore uzdravenie určite počkáme hlavne nech ste už Ok 🙂

lululaila
29. máj 2014

@janulka111 poprosim č 2 🙂

maryennn1
29. máj 2014

@zvalka och až teraz som prečítala, jasné, že počkáme, rýchlo sa uzdravte 🙂

iivkaa1
29. máj 2014

@janulka111 ja poprosim c.2 vankusik a pisem IP

zvalka
29. máj 2014

Dakujem dievcata...ste zlate...vazim si to.ked pridem domov, tak to cim skor dokoncim.

kittykittyke
29. máj 2014

@janulka111 vyzera to super.. 🙂
A ak mozem este, tak by som si poprosila vankusik c. 1 🙂

A @zvalka ja rovnako ako baby s tym nemam absolutne ziadny problem, aby sme pockali, aj ked sa uz velmi tesim na vsetky aktivitky.. 🙂
Ale prvorade je zdravie nasich drobcekov, tak nech je anjelik cim skor v poriadku.. 🙂
Posielame mu boztek na cielko.. 😲

janulka111
30. máj 2014

@fada , @kittykittyke , @branki , @maryennn1 , @katka159 , @tinka_21, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111, @ivkaa1
Ahojte, takze som vam to pobalila, ako ste si zelali, ostatnym to uz sefka nejako podeli.

mravvcek
30. máj 2014

@iivkaa1 ivka mohla by som to doniest v nedelu pondelok? V ktoru hodinu najlepsie?

maryennn1
30. máj 2014

@iivkaa1 ahoj mohla by som doniesť balíček v pondelok? kedy by ti to najviac vyhovovalo? niekedy poobede? môžem totiž až keď príde mm z roboty 🙂

lululaila
30. máj 2014

@fada , @kittykittyke , @branki , @maryennn1 , @katka159 , @tinka_21, @delideli, @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111, @ivkaa1

Baby tak balíček zabalený dnes ho posielam, vnútornú čiaru cesty som robila žltou ale na tej tmavej riflovine to nie je dobre vidieť tak ak mate doma centrofixu tak si to podotahujte tak to bude najlepsie ja som kupila žltú fixu je na textil a zda sa mi, že aj tak časom bledne až stráca sa tak to bude treba stále dotahovat dakujem

iivkaa1
30. máj 2014

@mravvcek @maryennn1
ahojte no mozete v pondelok kludne poobede.. o pol stvrtej idem po starsieho do skolky a potom by som mala byt doma,alebo sa motkat vonku pri bloku... 🙂

iivkaa1
30. máj 2014

@fada , @kittykittyke , @branki , @maryennn1 , @katka159 , @tinka_21, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111

Baby, tak prave dorazili balicky od katka159 , nicicka a majusqwa 🙂
Uz sa tesim aj na ostatne 🙂

mravvcek
30. máj 2014

@iivkaa1 oki tak donesiem okolo siestej 🙂

maryennn1
30. máj 2014

@iivkaa1 ok, tak teda prídeme okolo piatej 🙂 super 🙂

katka159
30. máj 2014

@iivkaa1 jej teším sa dufam že sa páči....🙂

iivkaa1
30. máj 2014

@katka159 ano paaaci sa nam🙂si sa nastrihala ci narezala teda dost🙂

katka159
30. máj 2014

@iivkaa1 super no vyrezavala som skalpelom lebo nožnicami by to bolo ešte horšie 600 kuskov...🙂 čo pre vás neurobím

fada
2. jún 2014

@iivkaa1 , @kittykittyke , @branki , @maryennn1 , @katka159 , @tinka_21, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111
ahojte, velmi sa ospravedlnujem, ale nestiham dnes odoslat balik. uz som vo finale, ale zase mam problem - spojit zlepenu lepenku s kartonom s vrchnakmi. prototyp som robila z 1 vrstvy lepenky a tensieho kartonu - ten mi isiel spojit a toto nie. uz normalne stracam nervy z tejto aktivity. takze teraz bezim s drobcom do obchodu zohnat vacsie calunnicke spinky... snad to do zajtra stihnem, aby som to uz zajtra mohla poslat. este raz sa ospravedlnujem.