icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

delideli
23. jún 2014

@iivkaa1, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @kittykittyke, @fada, @moninka1 @janulka111, @delideli

ja este len taku malu "technicku" poznamku- som nahradnicka za fufinu- v zozname pri komentoch pre vsetky mamicky uvadzate este ju namiesto mna, tak som do svojej linky dala aktualny zoznam , jednak nech jej nechodia spravy, ktore uz vlastne nie su urcene pre nu a jednak ,aby som vedela,ak by sa nieco dialo 🙂 vdaka a pekny vecer 🙂

katka159
23. jún 2014

delideli @iivkaa1, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @kittykittyke, @fada, @moninka1 @janulka111, @delideli baby prosím vas stal sa problem
@iivkaa1 ti si @zvalke moju aktivitu neposlala má len 18 aktivit a ai niektorá z vas dufam že sa prizna ma od domna 2x moju aktivitu prosím ozvite sa nech sa može to dať do poriadku

kittykittyke
23. jún 2014

@katka159 Ja som uz @zvalke pisala.. ja mam od teba len jeden balicek.. 🙂

lucka23
23. jún 2014

@lululaila tiez som za to aby kusky drahy boli vystrihnute z cierneho filcu, nan bielou fixou nakreslis ciary a hlavne aby tie casti do seba zapadali. Nemusi to byt take hrube ako si to robila teraz, staci aby po tom preslo v pohode auticko.

lucka23
23. jún 2014

Tiez mam len jeden balik od katky co je skoda lebo sme s mirkou susedy tak by sa to lahko poriesilo. Ale verim ze sa najde 😉

nicicka
23. jún 2014

@katka159 dam vediet ak budem mat aktivitu 2x, zatial nemam balik...

katka159
23. jún 2014

@kittykittyke
@lucka23 ok baby vas škrtam zo zoznamu a čo dalšie čo mate balík doma už nemáte tak 2x moju aktivitu priradovanie s machovej gumy

katka159
23. jún 2014

@nicicka ti nebudeš mať ti maš vtáčikov max že by ti priradila @iivkaa1 aj vtačikov aj priradovačku

nicicka
23. jún 2014

@katka159 ved ano, mozno sa stalo

zvalka
23. jún 2014

@katka159 no vidis, mozno sa to takto stalo. ja som mala tiez dve aktivitky od zuzky, tiez som jej dve posielala. mozbno ivka dala nicicke aj vtacikov, aj moje priradovacky 🙂

katka159
23. jún 2014

@zvalka uvdime nencham to tak idem po tom kym každa neodpovie či ma dve alebo nie

delideli
23. jún 2014

@lululaila
tu som nasla par inspiracii (vid fotky- samozrejme ,ze by dielov nebolo az tolko, mozno by sa pripadne hlasovanim upresnilo (?)..)
tato linka je myslim celkom dobra, tak na nu ev. mrkni-
http://picklebums.com/images/printables/pickleb... - tieto predlohy na jednotlive diely sa daju vytlacit (su uz dimenzovane na A4) a pripadne podla nich potom urobit tie realne, aby sedeli a dali sa pekne spajat...

iivkaa1
23. jún 2014

@zvalka
@katka159
Kocky....prepacte...omylom som musela niekomu poslat.....ako triedenie dalo zabrat🙂 tak som to musela niekomu inemu pribalit....verim ze sa to vysvetli a som nahnevana na seba.ze sa mi to stalo....

zvalka
23. jún 2014

@iivkaa1 vooooooobec sa tym netrap....ja si ani neviem predstavit take kvantum balikov potriedit 😅 to je normalne, ze sa stalo, ale isto sa to najde 🙂

iivkaa1
23. jún 2014

@zvalka dakujem za pochopenie....dufam.ze tych kiksov nie je viac. 😒

majusqwa
23. jún 2014

@katka159 fuuuu, moj balik cestuje k rodicom. takze az pride, poviem segre, nech to skontroluje. ale aj tak sa po tom najskor dostanem 7.7.

nicicka
23. jún 2014

@katka159 prosim ta nemozes tu hodit este raz foto tej "stratenej" aktivity, aby som vedela co kontretne mam hladat? dakujem

maryennn1
23. jún 2014

@katka159 ahoj ja tiež nemám tvoju aktivitu 2x, všetko mám po raz 🙂

zuzu122
23. jún 2014

@iivkaa1, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zvalka, @branki, @slniecko379, @kittykittyke, @fada, @moninka1 @janulka111, @delideli

Maminky, balicek dorazil uz aj k nam (kazda aktivita v spravnom pocte). Chcem vam vsetkym velmi pekne podakovat za vasu kreativitu, snahu a hlavne cas straveny pri vyrobe. Ste sikovnice. Tak pestry balicek s tak krasne prepracovanymi aktivitami sme este nemali🙂)) Pri rozbalovani sme ochkali cela rodina🙂

Ocenujem zaujem tvorkyne nevydarenej aktivity o napravu, verim ze sa tak aj stane, voci ostatnym by to bolo naozaj naozaj fer!!! pekny vecer

moninka1
23. jún 2014

@katka159 jamamod teba tiez len jeden balicek,nemam ziadnu aktivitku dvojmo

fada
24. jún 2014

@katka159 ahoj, ja mam tiez len 1x tvoju aktivitku

fada
24. jún 2014

@kittykittyke dakujem pekne 🙂

fada
24. jún 2014

@delideli super link a aj tie dalsie obrazky 🙂

katka159
24. jún 2014

@lucka23,@maryennn1,@kittykittyke, @fada, @moninka1 baby vás evidujem že moju aktivitu nemáte dvojmo

@zuzu122 aj ti nemáš tuším 2 moje?
pre ostatne
@iivkaa1, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, , @darlicka, , @majusqwa, @branki, @slniecko379, @kittykittyke, @fada, @moninka1 @janulka111, @delideli
prosím napište sem či moju aktivitu niektorá nemáte dvojmo lebo ivka to nejako zle rozdelila a @zvalka, sa neušlo a ma len 18 aktivit a moja jej chyba foto mojej aktivity je to jedna zalaminovana A4 obojstrana s tými to predlohami a 30 kusosv tvarov k tomu

delideli
24. jún 2014

@katka159 :ja sa k svojmu balicku dostanem az koncom tyzdna, potom dam vediet

lululaila
24. jún 2014

@katka159 aktivitu mam len raz

katka159
24. jún 2014

@delideli ok daj potom vedieť ja ešte ani balík nemám doma
@lululaila ok evidujem a škrtám ťa zo zoznamu

branki
24. jún 2014

Moj balik je u ivky, takze neviem u mna aktivita asi nerbude, dostanem sa k baliku az zaciatkom jula

branki
24. jún 2014

A k tej autodrahe este, nejdem uz kritizovat, myslim si ze tej padlo uz dost. Asi si aj sama autorka vstupila do svedomia a naprava chyby. K materialu, bud filc alebo moze byt aj mpapier ale samozrejme podlepeny kartonom a laminovany. Mne by sa pacilmaj napad s predlohami, ze by si spravila trebars dve A4 s predkleslenou cestou a fungovalo by to ako puzzle. Bola by to taka dvojaktivita. Mohli by si deticky podla predlohy poskladat aj samostatnu drahu. Dolezite je nech tie cesticky su pevne, nie nejka tenka latka a pod, lebo to vydrzi tk na jedno pouzitie.

katka159
24. jún 2014

@zuzu122 @iivkaa1, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zvalka, @branki, @slniecko379, @kittykittyke, @fada, @moninka1 @janulka111, @delideli

baby zvalkinu aktivitu nemusíte hladať ivka mi ju poslala späť ale aj ja mma ich len 18 mam nejaké otazky @slniecko379 nemalo byť aj cdčko?
@moninka1 kolko nanukov si posielala nakoniec hovorila si o 6 mam len 5
@zuzu122 Zuzi tvoje chobotnice teda ak si ich robila vôbec nemám
@iivkaa1, ivka prepač ale ako si to triedila teraz ja aby som na svoje nakladi posielala niečo zvalke a mne niekto druhy
@fada supenr aktivita a ešte si pridala nech si spravime aj doma fareber a šnurku a to strašidielko dakujem velmi pekne