Vrecúšková aktivita pre deti od 1 - 3 rokov
Ahojte, skupina je zalozena pre sikovne a kreativne mamicky, ktore maju zaujem o vymenne aktivity pre deticky od 1 do 3 rokov. Bola by som rada, ak by ste mali nejake navrhy a tym mi usetrili cas 🙂
@martina646 @emily_666 Mne posielanie od pondelka 3.3. uplne vyhovuje, lebo do nedele 2.3. budeme odcestovani. Prave som chcela o tom pisat. Potom poprosim blizsie instrukcie, lebo toto je moja prva vymena, aby som nieco neurobila nespravne, dakujem.
Ahojte, pridavam malu ukazku mojej aktivity SKUPINY, chyba samozrejme prvy obrazok "skupina". Ciernobiele obrazky mam hotove, uz len skusam, co pouzit a ake farby skombinovat, aby som to co najlepsie vyfarbila. Dufam, ze sa vam to bude pacit.
Po zvazeni toho, co ste si z mojich navrhov vybrali, som sa rozhodla zaradit kategorie: OBLOHA, DOPRAVA, HUDOBNE NASTROJE, PRESTIERANIE, OVOCIE, ZELENINA (dobre, ze ste ju navrhli, pride mi to logicke k tomu ovociu). Zvieratka som teda nezaradila, bolo mi luto vybrat len jednu skupinu (farma, domaci milacikovia, morske zivocichy, lesne zvierata, exoticke zvierata, chrobaciky)ale intenzivne premyslam, ako ich zaradit formou nejakeho bonusu na rozsierenie aktivity. Ak nieco schopne vymyslim, budu aj zvieratka.
ahojte,
da sa este prihlasit, ci ste uz nadobro uzavreli skupinku? priznam sa, neprelustrovala som vsetky stranky, pri mojom drobcovi to ani nejde....
@emily_666 pekne to je, len neviem odhadnut hrubku filcu z obrazku ... som dostala teraz v jednej vymene filcovu tvaricku - a zostala som uplne 😠 , vsak to nemal ani 0.5mm . tak teraz dufam, ze ostatne aktivitky, ktore dostanem budu uz len lepsie 😅 , ja mam doma 1.5mm a to mi prislo minimum, ani som netusila, ze by mohol byt tensi 😔
@milatenko1 momentálne už finišujeme s výrobou. Treba skúsiť pozrieť iné výmeny, ale pokiaľ viem, všetky sú momentálne obsadené ☹
@emily_666 chcela by som ta poprosit, ci by si to nemohla podlepit napr tvrdym papierom - nemam lepsi napad 😕 . lebo ozaj to co mi doslo domov, tak s tym by som sa nehrala ani ja - nejde o to, ci sa to natahuje, ale to su fakt take pavucinky ... ☹ ☹ ja som si predstavovala, ze to bude vo vzduchu drzat tvar a nie ze to budem musiet opatrne polozit a povyrovnavat. tak mi napadlo si to doma aspon podlepit tvrdym papierom, ak by bol farebne ladiaci s filcom, tak to by uz ani vizualne velmi nerusilo ... pripadne zdvojovat filc.
@moninka1 ale oni držia tvar ☹ jediné, čo je také slabé, sú blond a červené vlasy, preto je tam toľko parochní 😀 žlté som podlepila, červené zatiaľ nie, a čakám ešte jednu zásielku filcu, ak tam bude žltá, tak ti to prerobím, inak myslím, že je to v pohode. Ja som minule tiež objednala tu z mk - tuším lubka shop, či čo to bolo a môžem si s tým tak akurát vieš čo - nepoužiteľné. A z toho som nič pre teba nedávala.
@evkosca @moninka1 @ajabaja @alicka7 @drobeceklucinka @vmb @mnique777 @netuska78 @zuzu122
Babulky, uz sa mi podarilo zohnat dostatok auticiek a postaviciek na labyrinty, mozno az tolko, ze sa neviem rozhodnut, ktore vam mam vybrat. Davam sem preto fotky, aby ste si, ak vam nieco "cvrnkne do nosa" same vybrali, mozno podla toho, co maju vase deticky radi. Ak sa neozvete do piatka, vyberiem, co uznam za vhodne,lebo uz musim lepit na magnetky, aby som stihala. Vyberte si 1ks z prvej fotky (auticka, stvorkolky, motorky,formule, vlacik ...) a 1ks z druhych dvoch fotiek (jednokusove zberatelske figurky - levik, hrosik, krokodil, tucniak, smolko ... alebo rozne zvieratka, postavicky a priserky na poslednej fotke) Ked si fotky rozkliknete, myslim, ze je to celkom dobre vidiet. Pripadne, ak by ste nieco konkretne velmi chceli, mozem vam este pribalit aj okrem tych 2ks, ale uz bez magnetky. Mozete pisat sem, aby ste hned videli, co je uz obsadene. Mate vyhodu, ze v tejto vymene koncime skor, labyrint robim este v jednej, tam uz bude trosku mensi vyber.
@emily_666, ty si so mnou v oboch vymenach, ale kludne si vyber tu
@martina646 dakujem, z tej prvej by sa mi páčilo to červené autíčko, čo je tam samé v prvom hornom riadku, a potom nejakého pekného levíka môžeš 😉
@martina646 Ahoj, woow, kde sa da zohnat tolko postaviciek? 🙂 Z prvej fotky si vyberam vlacik, z tretej vid. foto nizsie. Dakujem.
@martina646 ahoj, ja si poprosim cervene auto v hornom rade a jezka
@martina646 ja si prosim cervenu stvorkolku a krtka z druheho obrazku
@alicka7 stacilo dat prosbu na Facebook do mamickovskej skupinky z nasho mesta, kto daruje nepotrebne figurky a zaroven potesi ine deti a hned som mala postavicky. Este mi aj mamicky dakovali, ze sa toho zbavili na dobru vec, lebo im to bolo luto len tak vyhodit. Tym, ktore maju mensie deti, som slubila labyrint, tie, ktorym uz deti odrastli, darovali len tak. Aspon mate z coho vyberat 🙂
@martina646 ja ak by sa dalo, tak by som si prosila tych tucniacikov vlavo na obrazku (ak by sa dalo tucniacica-s goralami na krku a tucniak-chlapec s motylikom), auticko uplne hore vlavo, alebo nejaky "kadilak" 😀 dakujem
obsadene je uz aj cervene auticko s plamenmi a smolko s vyplazenym jazykom (v strede), to bola rezervacia cez IP
@martina646 ja si poprosím zelené autíčko v strednom riadku vľavo a papagája piráta vľavo (myslím s fľašou) a bez magnetky si veľmi pekne prosím postavičky pirátov. ďakujeeeem 😉
@vmb
@martina646
@moninka1
@emily_666
@alicka7
Ahojte dievcata, trosku to tu bajockom sledujem, mozete mi prosim ozrejmit ako funguju tieto tvorive skupiny ? Kolko vas tam je a ako si to vymienate a vlastne vsetko okolo toho... Mam dve deticky, 16m a 2,5r tak hladam inspiracie na tvorenie. Dakujem
@martina646 ja si prosím červeno-fialové autíčko a hrošíka námorníkaz druhej foto vľavo. Ďakujem
@hu.hu skúsim to zhrnúť: Niektorá mamička založí na fóre skupinu a ostatné sa k nej pridávajú. Dohodnú si počet mamičiek vo výmene, pridávajú návrhy čo by mohli vyrobiť i čo by sa im páčilo, keby to niektoré vedeli spraviť. Jedna mamička vytvorí u seba vo fotoblogu album s fotkami - inšpiráciami. Ostatné mamičky si z aktivít vyberajú - v skupine si môžu dohodnúť rôzne pravidlá. Napr. Vyrobí sa len výherná aktivita, alebo každej mamičke sa vyrobí čo si vyberie. Diskutuje sa o prevedení. Nakoniec sa všetky výrobky pošlú jednej mamičke, tá ich roztriedi a rozpošle naspäť ostatným mamičkám. To asi v skratke 😉

@martina646 isteže súhlasím, môžme byť radi, že to vôbec robíš na úkor svojho času, myslím, že nikto s tým mať problém nebude, pár dní, hore dolu 😉