Vrecúšková aktivita pre deti od 1 - 3 rokov
Ahojte, skupina je zalozena pre sikovne a kreativne mamicky, ktore maju zaujem o vymenne aktivity pre deticky od 1 do 3 rokov. Bola by som rada, ak by ste mali nejake navrhy a tym mi usetrili cas 🙂
Ahojte, ja ak by som sa mohla pridať k vám, môžem vyrobiť sluchové pexeso z kindervajíčok.
@emily_666 pridala som tvoje navrhy do nasho albumu, tam bude potom prebiehat hlasovanie, ked uzavrieme pridavanie mamiciek. ak v nom budes chciet nieco zmenit/ doplnit daj mi vediet 😉
https://www.modrykonik.sk/blog/moninka1/album/v...
@misiaksl
Ahojte, ak by som sa k vám mohla pridať ja by som mohla vyrobiť Hmatovú knižku
Na jednotlivých stranách knižky sú nalepené rôzne materiály, ktoré sú zaujímavé nielen pre detské rúčky, ale aj pre detské oči. V knižke je napríklad hrboľatý kartón, bublinková fólia, filc a pierka. Na konci knižky je pár voľných strán, na ktoré si môžeme aj my sami niečo nalepiť.
Hmatové počítanie
Drevené lopatky lekárske polepené rôznymi zaujímavými vecami. Boli by označené číslami 1 - 10. Na každej lopatke by podľa čísla bolo nalepené z iného materiálu toľko kusov, koľko hovorí číslo.(gombičky, vata, postrihaná slamka......)
Fotky nemám ale nápad mám z vysokej školy, vyrábala som to k diplomovke a bohužiaľ všetko mi zobrali ☹
@vmb ja mam len taku malu pripomienku. uz som sa stretla v inej vymene s tym, ze niekto chcel robit zvukove pexeso a ostatne maminky ho /ju zrusili s odovodnenim, ze to nie je ani financne ani casovo rovnocenna aktivitka ku ostatnym ... ja si myslim, ze je to super aktivita, my ju mame doma, ale kopec ludi nema moznost nazbierat obaly z kinderiek. mozno by bolo super k tomu pridat este nieco - napr nejake zalaminovane obrazky zvieratiek, alebo ine, co by vyrovnalo tuto aktivitku aj po financnej aj casovej stranke 😉
Ahojte maminky,rada by som sa k vam pridala,netusim kolko nas tu je. A neviem co mam vyrobit,nieco mi zverte 🙂
@misiaksl prosim ta kolko nas bude? teda tato je funkcna? ci ako je to prosim ta?
Ahojte vstky maminky...pozrite si tieto vrecuskove aktivity, nie su financne narocne a su krasne
https://www.modrykonik.sk/blog/tomaskovamaminka...
a este
https://www.modrykonik.sk/blog/tomaskovamaminka...
@praznakova ja neviem o tom, ze by toto bola nejaka uzavreta skupina, respektive tema. 😅 😅 😅 ale mozno mi nieco uslo, respektive bude najlepsie, ked sa k tomu vyjadri @misiaksl . ja som len nasla novo zakladajucu sa temu a ponukla som @misiaksl, ze zalozim album navrhov.
@moninka1 toto sa nemusí riešiť 🙂 z tejto skupiny sa vyraduje @tinka_21 a @praznakova, ony sú v inej skupine.
takže dievčatá, tu je malé zhrnutie koľko sa nás zatiaľ zapojilo do výmeny. ( ak som niekoho zabudla, ospravedlnujem sa) Bola by som rada, ak by ste sa vyjadrili k počte, aby sme vedeli koľko máme ešte voľných miest. Tiež by som poprosila vyjadrenia k aktivitám s ktorými súhlasíte a s ktorými nie. Je na to vytvorený album u @moninka1 .. dakujem 🙂
@misiaksl - emocne karticky
@moninka1 -
@emily_666
@slniecko379
@vmb - zvukové pexeso
@fansia
@dominika911
Hlasim sa k vam. Ak ma vezmete, budem velmi rada. Som aj v inej vymene (2-5 rokov), ale mam este malu dcerku, tak uvitam nejake jednoduchsie aktivity. Mam moznost laminovat, kreslit, viem cekom dobre pracovat s obrazkami a predlohami v PC, v podstate sa nebranim nicomu, okrem sitia, to neviem. Ak ma vezmete medzi seba, pridam nejake navrhy na aktivity.
@misiaksl dakujem. Uz v tom mam jasno... lebo som ostala dost zaskocena.
Ahojte zienky...rada by som sa k vam tiez pridala...bude to moja prva vymenna aktivitka...velmi sa na nu tesim 🙂 mam adamka 2 roky a 2 mesiace a anetku 5 rokov a 2 mesiace...takze teraz nejake aktivitky pre synceka 🙂 ale ako poznam anetku ona sa zahra rada so vsetkym co ho zaujme 🙂 mohla by som spravit farebne lekarske palicky s magnetickou foliou na triedenie spiniek alebo aj nieco ine ak tato aktivitka nezaujme, mam ja laminovacku... ak je nejaka skupinka aj pre deticky od 3 do 6 o ktorej niektora z vas vie, ze este nie je uzavret,a rada by som sa zapojila...aby som mala aktivitky aj pre dcerku... dakujem 🙂

@emily_666 Ahoj, ano mozes sa k nam pridat a samozrejme ta vitam 🙂