icon

Vrecúšková aktivita pre deti od 1 - 3 rokov

misiaksl
30. dec 2013

Ahojte, skupina je zalozena pre sikovne a kreativne mamicky, ktore maju zaujem o vymenne aktivity pre deticky od 1 do 3 rokov. Bola by som rada, ak by ste mali nejake navrhy a tym mi usetrili cas 🙂

misiaksl
autor
10. jan 2014

@emily_666 Ahoj, ano mozes sa k nam pridat a samozrejme ta vitam 🙂

emily_666
10. jan 2014

@misiaksl dakujem pekne, čo by si povedala, že by som mala filcovú aktivitu? Mám na mysli skladanie domčeka, alebo tvár, alebo auto, obliekaciu bábiku, alebo pizzu

emily_666
10. jan 2014

@misiaksl niečo takéto napríklad

emily_666
10. jan 2014

@misiaksl alebo aj niečo takého, z machovej gumy

emily_666
10. jan 2014

@misiaksl tvary sú z machovej gumy, to druhé sú zalaminované obrázky, určovanie čo je vo vzduchu, na zemi, vo vode

vmb
10. jan 2014

Ahojte, ja ak by som sa mohla pridať k vám, môžem vyrobiť sluchové pexeso z kindervajíčok.

moninka1
10. jan 2014

@emily_666 pridala som tvoje navrhy do nasho albumu, tam bude potom prebiehat hlasovanie, ked uzavrieme pridavanie mamiciek. ak v nom budes chciet nieco zmenit/ doplnit daj mi vediet 😉
https://www.modrykonik.sk/blog/moninka1/album/v...
@misiaksl

fansia
10. jan 2014

Ahojte, ak by som sa k vám mohla pridať ja by som mohla vyrobiť Hmatovú knižku
Na jednotlivých stranách knižky sú nalepené rôzne materiály, ktoré sú zaujímavé nielen pre detské rúčky, ale aj pre detské oči. V knižke je napríklad hrboľatý kartón, bublinková fólia, filc a pierka. Na konci knižky je pár voľných strán, na ktoré si môžeme aj my sami niečo nalepiť.

Hmatové počítanie
Drevené lopatky lekárske polepené rôznymi zaujímavými vecami. Boli by označené číslami 1 - 10. Na každej lopatke by podľa čísla bolo nalepené z iného materiálu toľko kusov, koľko hovorí číslo.(gombičky, vata, postrihaná slamka......)

Fotky nemám ale nápad mám z vysokej školy, vyrábala som to k diplomovke a bohužiaľ všetko mi zobrali ☹

moninka1
10. jan 2014

@misiaksl radi by sa pridali ku nam do skupinky @vmb, @fansia. mozu 😉 ?

moninka1
10. jan 2014

@vmb myslis taketo nieco?

moninka1
10. jan 2014

@fansia myslis taketo nieco ? tu hmatovu knizku som uz sice navrhovala ja, ale mozem ti ju pripadne prenechat ;)

moninka1
10. jan 2014

@vmb ja mam len taku malu pripomienku. uz som sa stretla v inej vymene s tym, ze niekto chcel robit zvukove pexeso a ostatne maminky ho /ju zrusili s odovodnenim, ze to nie je ani financne ani casovo rovnocenna aktivitka ku ostatnym ... ja si myslim, ze je to super aktivita, my ju mame doma, ale kopec ludi nema moznost nazbierat obaly z kinderiek. mozno by bolo super k tomu pridat este nieco - napr nejake zalaminovane obrazky zvieratiek, alebo ine, co by vyrovnalo tuto aktivitku aj po financnej aj casovej stranke 😉

dominika911
10. jan 2014

Ahojte maminky,rada by som sa k vam pridala,netusim kolko nas tu je. A neviem co mam vyrobit,nieco mi zverte 🙂

praznakova
10. jan 2014

@moninka1 vznikol tu taky maly chaos, ja teraz neviem, v ktorej skupine som, lebo tato bola isty cas uzatvorena, tak pls nech sa k tomu vyjadri @misiaksl, lebo ja teraz neviem ... ani@ tinka_21 nevie co a ako ... babulky, co mam teda robit? mam zacat vyrabat alebo ako?

praznakova
10. jan 2014

@misiaksl prosim ta kolko nas bude? teda tato je funkcna? ci ako je to prosim ta?

dominika911
10. jan 2014

Ahojte vstky maminky...pozrite si tieto vrecuskove aktivity, nie su financne narocne a su krasne
https://www.modrykonik.sk/blog/tomaskovamaminka...
a este
https://www.modrykonik.sk/blog/tomaskovamaminka...

dominika911
10. jan 2014

toto sa mi paci 🙂

moninka1
10. jan 2014

@praznakova ja neviem o tom, ze by toto bola nejaka uzavreta skupina, respektive tema. 😅 😅 😅 ale mozno mi nieco uslo, respektive bude najlepsie, ked sa k tomu vyjadri @misiaksl . ja som len nasla novo zakladajucu sa temu a ponukla som @misiaksl, ze zalozim album navrhov.

misiaksl
autor
10. jan 2014

@moninka1 toto sa nemusí riešiť 🙂 z tejto skupiny sa vyraduje @tinka_21 a @praznakova, ony sú v inej skupine.

misiaksl
autor
10. jan 2014

@emily_666 Z tvojich aktivit sa mne velmi paci ta obliekacia babika .-)

misiaksl
autor
10. jan 2014

takže dievčatá, tu je malé zhrnutie koľko sa nás zatiaľ zapojilo do výmeny. ( ak som niekoho zabudla, ospravedlnujem sa) Bola by som rada, ak by ste sa vyjadrili k počte, aby sme vedeli koľko máme ešte voľných miest. Tiež by som poprosila vyjadrenia k aktivitám s ktorými súhlasíte a s ktorými nie. Je na to vytvorený album u @moninka1 .. dakujem 🙂
@misiaksl - emocne karticky
@moninka1 -
@emily_666
@slniecko379
@vmb - zvukové pexeso
@fansia
@dominika911

vmb
10. jan 2014

@moninka1 ok, môžem k nej niečo pridať zalaminované obrázky. Zajtra sa pokúsim dať sem fotku takej aktivity. Ja mám momentálne doma dosť nazbieraných kinderiek.

vmb
10. jan 2014

@misiaksl mne vyhovuje počet, prípadne ešte 2, aby nás bolo 10 🙂

emily_666
10. jan 2014

@misiaksl môžem urobiť aj dve, dieččatkám bábiku, chlapčom autá.

misiaksl
autor
10. jan 2014

@vmb ano, ak sa niekto este ozve, urcite ho vezmeme 🙂

misiaksl
autor
10. jan 2014

@emily_666 uvidíme, ako na to budú reagovat, kto chce co. Ja mam sice chlapca, ale urcite by som chcela tu babiku. Nic taketo na obliekanie nemame.

vmb
10. jan 2014

Napríklad niektoré z týchto sérií:
dopĺňanie tvarov - ovca kolieska,...
určovanie miesta - myška na šálke, pri šálke,... - to isté s pohárikom a lyžičkou
vývoj motýľa - larva,...

martina646
10. jan 2014

Hlasim sa k vam. Ak ma vezmete, budem velmi rada. Som aj v inej vymene (2-5 rokov), ale mam este malu dcerku, tak uvitam nejake jednoduchsie aktivity. Mam moznost laminovat, kreslit, viem cekom dobre pracovat s obrazkami a predlohami v PC, v podstate sa nebranim nicomu, okrem sitia, to neviem. Ak ma vezmete medzi seba, pridam nejake navrhy na aktivity.

praznakova
10. jan 2014

@misiaksl dakujem. Uz v tom mam jasno... lebo som ostala dost zaskocena.

netuska78
10. jan 2014

Ahojte zienky...rada by som sa k vam tiez pridala...bude to moja prva vymenna aktivitka...velmi sa na nu tesim 🙂 mam adamka 2 roky a 2 mesiace a anetku 5 rokov a 2 mesiace...takze teraz nejake aktivitky pre synceka 🙂 ale ako poznam anetku ona sa zahra rada so vsetkym co ho zaujme 🙂 mohla by som spravit farebne lekarske palicky s magnetickou foliou na triedenie spiniek alebo aj nieco ine ak tato aktivitka nezaujme, mam ja laminovacku... ak je nejaka skupinka aj pre deticky od 3 do 6 o ktorej niektora z vas vie, ze este nie je uzavret,a rada by som sa zapojila...aby som mala aktivitky aj pre dcerku... dakujem 🙂