icon

Vrecúškova výmena 3 - 6 rokov

cicamica1980
22. okt 2014
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

ahojte maminky,

kto sa chce zucastnit vrecuskovej vymeny pre deti 3-6 rokov?
kto ma zaujem, nech sa paci, mozete sa prihlasit🙂

pocet by mohol byt 15 + 1 - pripadne mozeme sa dohodnut inak.
/to +1 som ja organizator, ktory nevyraba, ale manazuje - je to dost prace, v prvej mojej vymene som aj vyrabala aj organizovala a je to narocne. samozrejme ak sa chce niekto podujat, ze okrem vyroby bude robit aj organizaciu, miesto organizatorky prepustim🙂
len pre info uvediem, ze kym sa odhlasuju vsetky aktivity a zacne vyrobna faza, tak organizatorka ma vela roboty - vytvorit album, premysliet harmonogram, sprocesovat hlasovanie. potom ked jej chodia baliky detto a roztriedenie balikov, opatovne zabalenie a odoslanie je tiez kopec roboty, ist pre 15 balikov na postu, potom odoslat 15 balikov. /

kto ma zaujem, napiste sem do fora, ze mate zaujem a napiste vek dietatka
napriklad
ZUCASTNUJEM SA VYMENY - dcera 3 roky🙂

organizacne
1. pockame kym sa prihlasi 15 mamiciek - pocet mozeme upresnit
2. kazda mamicka navrhne 2-3 aktivity /idealne s ilustracnou fotkou/, z ktorych sa bude hlasovat
3. prosim ku kazdej aktivite /kedze foto bude ilustracne/ - treba napisat vyhotovenie - z coho to bude/material/ a kolko toho bude /napr. pri pexese kolko ks/ - aby bolo jasne, ako to bude vo finale vyzerat.
4. ked budeme mat vytvoreny album aktivit, odhlasujeme vitazne aktivity
5. nasledne zacne vyroba - navrhujem 6 tyzdnov, mozeme pripadne podla narocnosti aktivit upravit
6. nasledne mi poslete baliky a 3,20 eur /postovne na cestu naspat - balik, II trieda, do 5 kg/
7. ja baliky zozbieram, a rozposlem vam naspat

kto sa hlasi? 🙂)))

martina05
1. feb 2015

Taky vysekavac dierok ako na dierky na opasku, pripadne ide ro aj takymi specialnymi kliestami, len to je prave velmi zdlhave....skusala dom spravit komplet jeden obrazok trvalo mi to asi 30 min.
@kajka18

lowike
1. feb 2015

@martina05 @e.l.i.e.n.k.a @kiariq @kajka18 @kiariq @laura27m @luciaobrocnikova @majuska0407 @mishka11 @pastelka13 @sk_lenka @tinka1003 @vrn @zuzanielik @cicamica1980
no keď mám byť úprimná, ja nemám chuť nič dokončovať + nemám ani dierkovač ani vystreľovač dierok, tak navrhujem radšej posunúť termín odovzdávania o týždeň ale s komplet výrobkom

kajka18
1. feb 2015

@martina05 no pozeram, ze takto si to maloktora z nas moze dokoncit... a kupovat specialne kliestiky koli jednej aktivitke ☹ som si myslela, ze to mas lepsie premyslene... 30min. jeden obrazok? Prepac, tak to si radsej pockam tyzden dlhsie na hotovu aktivitku... ja som do mojej aktivitky investovala dost casu, energie a financii... nerada by som do dalsich aktivitiek davala dalsie 🙂

pastelka13
1. feb 2015

Ahojte,nemam k dispozicii kliestiky,takze radsej pockam ....

kiariq
1. feb 2015

@martina05 @lowike @e.l.i.e.n.k.a @kiariq @kajka18 @laura27m @luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05 @mishka11 @pastelka13 @sk_lenka @tinka1003 @vrn @zuzanielik @cicamica1980
Tiez si poprosim aktivitu komplet urobenu, bolo by to nefer voci ostatnym mamickam, kt. maju s aktivitami kopec prace a budu ich mat komplet dokoncene. Chorobu si clovek nevybera, preto si tiez myslim, ze by sme mohli posunut termin odovzdavania.

vrn
1. feb 2015

tiez som skor za hotove vyrobky a posunuty termin

majuska0407
1. feb 2015

som za posunutie termínu!

martina05
1. feb 2015

Ok , tak vymením obrázky A pokúsim sa to stihnúť. Len je škoda tých zazalaminovanych, čo už mám

martina05
1. feb 2015

A áno trvá to dosť dlho, lebo kliešte sa musia nastaviť presne na dierku a vyseknutie vyžaduje dosť sily. Nejde to ľahko ako klasická dierka dierovacom na papier.Premyslený postup som mala, kupovala som kliešte laminovala, upravovala obrázky, bohužiaľ finálna technická realizácia je náročnejšia ako som čakala...tak si prosím nemyslite že som sa na to vykaslala

mishka11
1. feb 2015

@lowike @martina05 @e.l.i.e.n.k.a @kiariq @kajka18 @kiariq @laura27m @luciaobrocnikova @majuska0407 @mishka11 @pastelka13 @sk_lenka @tinka1003 @vrn @zuzanielik @cicamica1980
Baby, mozme posunut termin o tyzden? Nebudem to stihat, mala som chore deti a teraz som ochorela aj ja a uz asi tri dni nie som schopna nic urobit. Vdaka

e.l.i.e.n.k.a
1. feb 2015

@mishka11 pre ma OK, skore uzdravenie..

martina05
1. feb 2015

@mishka11 samozrejme, skore uzdravenie....u nas su tiez vsetci chori....

kajka18
1. feb 2015

@mishka11 jasne... uzdrav sa 😉

cicamica1980
autor
1. feb 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@lowike @martina05 @e.l.i.e.n.k.a @kiariq @kajka18 @kiariq @laura27m @luciaobrocnikova @majuska0407 @mishka11 @pastelka13 @sk_lenka @tinka1003 @vrn @zuzanielik @cicamica1980

oki tak posuvame termin na odoslatie balika na 13.2.
bohuzial je mozne, ze cca v tom termine budem prec, mozno este troch neskor, neviem to este teraz presne.
takze je mozne, ze ten nasledujuci vikend to nebudem moct skompletizovat/roztriedit.
urcite vam asap /do par dni/ dam vediet, kedy budem prec.

cicamica1980
autor
2. feb 2015

@e.l.i.e.n.k.a @luciaobrocnikova @tinka1003 @zuzanielik

prosim napuiste mi do IP meno, adresu, telefon a majl.
dnes mi doslo 2,80 - pravdepodobne od niekoho z vas, len neviem si to sparovat, lebo od vas nemam meno a adresu.
dakujem

cicamica1980
autor
3. feb 2015

@e.l.i.e.n.k.a @kajka18 @kiariq @laura27m @lowike @luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05
@mishka11 @pastelka13 @sk_lenka @tinka1003 @vrn @zuzanielik + @cicamica1980

maminky, este raz tu spamujem.
vvera mi doslo 2,80 od niekoho, ale neviem od koho.
krstne meno na ucte odosielatela je Maria.
kto mi posielal? koli identifikacii plis do IP napiste priezvisko.
dakujem

cicamica1980
autor
3. feb 2015

@majuska0407
uz som to nasla, si to ty, napisala si meno do poznamky🙂 len mi to v sms nezobrazilo. takze vsetko ok🙂

majuska0407
3. feb 2015

@cicamica1980 🙂 super!

sk_lenka
3. feb 2015

Ahojte, posielam nahlad zvieratiek, co mam pripravene na kocku na rozhybanie. Chcela som to dnes kompletovat, ale kedze sa nam posunul termin, davam si pauzu a vam vsetkym pre istotu na vedomie, resp. schvalenie 🙂 Zvieratka s popisom cvicenia su laminovane a nalepene na drevenej kocke. Aby sa vyuzila cela A4, do aktivity som doplnila basnicky pre kazde zvieratko (deti si teda zaroven precvicia pamat aj rytmus). Ak je zaujem, dostanete teda este aj sest karticiek spojenych kruzkom na kluce, ktore chem lepit na farebnu machovu gumu (precvicime aj farby 🙂. Ak ma niekto nejaky doplnujuci napad (prip. tip na zvieratko - ale aj s basnickou 🙂 dajte, prosim, vediet do piatku 6. februara 22h00. Kto suhlasi, dajte, prosim like. Tesime sa na vase aktivitky 😀

sk_lenka
3. feb 2015

@cicamica1980, @e.l.i.e.n.k.a, @kajka18, @laura27m, @luciaobrocnikova, @majuska0407, @martina05, @mishka11, @tinka1003, @trdlo2, @vrn, @zuzanielik, @kiariq, @pastelka13, @lowike a @sk_lenka

oznacujem, aby sa nam to zobrazilo v upozorneniach

kajka18
3. feb 2015

@sk_lenka tie básničky sú supeeer nápad 🙂

kajka18
4. feb 2015

@cicamica1980@e.l.i.e.n.k.a@kajka18@laura27m, @luciaobrocnikova@majuska0407@martina05@mishka11, @tinka1003@trdlo2@vrn@zuzanielik@kiariq@pastelka13, @lowike a @sk_lenka

Balicek pripraveny na odoslanie 😉 Dufam, ze budete spokojne... Kazdy srobik som vam zabalila zvlast, aby sa po ceste neobili... Tesim sa na vase aktivitky....

cicamica1980
autor
4. feb 2015

@e.l.i.e.n.k.a @kajka18 @kiariq @laura27m @lowike @luciaobrocnikova @majuska0407 @martina05

maminky,
v suvislosti s posunom terminu finalizacie.
tak ako som prepokladala, 18.2./streda/ - 23.2. /pondelok/ nebudem doma. dcera ma vtedy narodky a cestujeme k rodicom.
takze sice sme posunuli termin na odoslatie na 13.2. /piatok/, ale aj ked mi dojdu baliky do 20.2. /piatok/ - bohuzial ten vikend nebudem doma.
takze pre baliky pojdem na postu az v pondelok/utorok 22.-23.2. ja sa pokusim to roztriedit uz v tyzdni, ale ak mi dcera nebude spat, tak nemam sancu a triedenie bude musiet pockat na vikend 28.2-1.3.

tymto cely elaboratom chcem vlastne povedat, ze staci, ak balik odoslete najneskor v piatok 20.2. , ja potriedim 28.2.-1.3.. a poslem 2.3. /pondelok/

dufam, ze je to ok.
zelam pekny den🙂

kajka18
4. feb 2015

@cicamica1980 skoda, ze sa to az takto natiahlo, ale co uz... budeme musiet cakat 🙂

cicamica1980
autor
4. feb 2015

@kajka18 velmi ma to mrzi, mala som to naplanovane , ze budem triedit cez vikend 13.2. t.j. ze baliky pojdu ku mne 6.2., ten dalsi vikend som mala predbezne naplanovane s obidvoma starymi rodicmi oslavu a verim, ze chapes/chapete, ze to sa proste nehodi posuvat. od nasich som mala potvrdene uz davnejsie, ze ok, cakala som na manzelovych rodicov.

kajka18
4. feb 2015

@cicamica1980 ved jasne.... vsak tym som nechcela povedat, ze je to tvoja vina 😉 len som sa na viac aktivitiek tesila, tak dufam, ze vsetky budu dovtedy dokoncene 🙂

kajka18
4. feb 2015

@cicamica1980 a hlavne som chcela vyskusat stetce 😉

cicamica1980
autor
4. feb 2015

@kajka18 ja ta chapem🙂

cicamica1980
autor
6. feb 2015

@pastelka13 mam balik doma od teba.
prepac, ze pisem az teraz.
nedosiel mi zlty listok dos chranky a dnes som bola na poste koli niecomu inemu a dali mi balik.

ostatne maminky
prosim, ked mi poslete balik, dajte mi vediet sem do fora /oznacte ma zavinacom/ alebo mi napiste IP, kedy ste balik poslali + prosim cislo balika .
prosim uvedte na balik aj moj majl aj smsku.
postarka mi tvrdila, ze ked to poslete ako balik na postu, ze mi zlty listok nepride a ma mi prist notifikacia sms alebo majlom.
takze je potrebne to uviest na podaci listok - mate to odo mna v IP. kto nema, napiste mi, poslem este raz
dakujem

zuzanielik
7. feb 2015

@cicamica1980
Ok.rozumiem.