Vrecúšková výmena pre deti od 1 - 3 rokov
Ahoj dievcata 😉 rada by som tu rozbehla vymenu pre mensie deticky... kedze co som pozerala, boli tu vymeny vacsinou pre starsie deti... Kto sa ku mne prida? Bola by som rada, keby sme si nieco pekne urobili pre deticky pod stromcek 😉
fada @kajka18, @lusily, @anculala, @mimamijami, @vmata, @kaja15, @janikes
ahojte, moje navrhy na aktivitky (prevedenie bude samozrejme ine...):
1. prevliekanka (z nejakeho pevnejsieho plastu alebo machovej gumy - geometricke tvary, resp. ine tvary + snurky)
2. priradovanie farieb (z kartonu, na to prilepeny obrazok a priradovanie farebne zhodnych vrchnacikov)
3. peciatky (z vrchnacikov a machovej gumy + razitkova farba)
4. gelova tabulka na kreslenie (z plastoveho zip sacku naplneneho gelom, pripevneho asi na karton a utesneneho paskou)
vela veci, kt. som chcela navrhnut, sa tu objavilo, kym som sa dostala k pisaniu a pridavaniu obrazkov, co mi vobec nevadi, lebo aspon je vacsia pravdepodobnost, ze ich budem mat aj bez prace navyse 🙂.
Takze moje navrhy
1. skladanie tvare - v reali to bude ine, lebo to chcem z filcu a suchych zipsov
2. tvary
3.rybolov
4. hladanie - to je ten posledny obrazok na tom stvorobrazku
@kajka18 ja by som tiez bola za vyrabanie dvoch aktivit, len nas nemoze byt vela... Mozno by stacil aj tento pocet...;)
Baby ste riadne sikovnice. Som velmi rada ze moja dcerka bude mat taketo krasne vecicky. Ja si popri vas pripadam ako chudobna pribuzna. Sit neviem, takze som obmedzena na taketo navrhy.
@lusily
@anculala
@mimamijami
@vmata
@fada
@janikes
@llela
Takze poprosim vas dievcata o hlasovanie!!!
Jedna mamicka sa ma pytala, ci sa moze este pridat, tak by som ju zobrala a uzavrela to s tym, ze nas bude 9 a budeme robit 2 aktivitky pre kazdu. Co vy na to?
Ak suhlasite, ze nas bude 9 a robime 2 aktivitky kazdej, prosim dajte "paci sa mi"
Dakujem 😉
Pisem z mobilu, takze prepacte preklepy 🙂
1. Hmatove pexeso z filcu... Dieta ma vybrat rovnake tvary z vrecuska
2.karticky (zalaminovane) na nich obrazky z machovej gumy\filcu, resp.nalepovacie kamienky alebo rozne predmety a babo priradzuje, hlada rovnaky...
3.precvicovanie skrutkovania
4.mini geoboard - natahuju sa na to gumicky... Sucastou by boli zalaminovane predlohy jednoduchych obrazcov
5.motilik z filcu
Dobre ranko 😉 Kedze sa 7 mamiciek z 9 vyjadrilo pozitivne k vyrabaniu aktivitiek po 2ks pre kazdu z nas, poprosim vas, aby ste zahlasovali u kazdej z nas 2x - aby ste si u kazdej z nas vybrali 2aktivitky, ktore vam potom vyrobime, dakujem 😉
@stagi
@lusily
@anculala
@mimamijami
@vmata
@fada
@janikes
@llela
Dobre ranko 😉 Kedze sa 7 mamiciek z 9 vyjadrilo pozitivne k vyrabaniu aktivitiek po 2ks pre kazdu z nas, poprosim vas, aby ste zahlasovali u kazdej z nas 2x - aby ste si u kazdej z nas vybrali 2aktivitky, ktore vam potom vyrobime, dakujem

ano, Misko 9M,
mozno hlupa otazka, ale ked mam z netu stiahnute obrazky, co by som mohla urobit ako to sem vlozim ?? lebo cez pridat foto mi to nejde.. ☹