icon

Vrecúšková výmena pre deti od 1 - 3 rokov

kajka18
18. okt 2014

Ahoj dievcata 😉 rada by som tu rozbehla vymenu pre mensie deticky... kedze co som pozerala, boli tu vymeny vacsinou pre starsie deti... Kto sa ku mne prida? Bola by som rada, keby sme si nieco pekne urobili pre deticky pod stromcek 😉

janikes
23. okt 2014

ano, Misko 9M,
mozno hlupa otazka, ale ked mam z netu stiahnute obrazky, co by som mohla urobit ako to sem vlozim ?? lebo cez pridat foto mi to nejde.. ☹

kajka18
autor
23. okt 2014

@janikes ak das, ze pridaj foto... by to malo ist... a mas to ulozene v mobile?

llela
23. okt 2014

@vmata uzasne aktivity...ja mam zaujem o vsetky🙂

kajka18
autor
23. okt 2014

@fada prosim ta vyber si z tvojich aktivitiek max 5, aby som ich vedela dat do albumu... dakujem 😉

kajka18
autor
23. okt 2014

@fada
@anculala
Mame vsetky 3 hmatove pexeso v ponuke, takze ja svoje rusim a miesto neho vkladam inu aktivitku 🙂

anculala
23. okt 2014

@kajka18 inak ja som rozmyslala, ze ked nas je relat. malo, mohli by sme kazda vyrobit po 2 aktivity, ale pozeram, ze nas je uz 8, co je uz dost vela

kajka18
autor
23. okt 2014

@anculala no ja s tym problém nemám 🙂 keby nás bolo do 10 a robila by som každej dve aktivitky, myslím, že by som to zvládla 🙂 musíme zistiť u ostatných dievčat, že či budú ochotné 🙂

lusily
23. okt 2014

@kajka18
@vmata
@anculala
@fada
@mimamijami
@janikes
@kaja15 snáď som na niektorú nezabudla, náš malý má len 13 mesiacov, ale veď on podrastie, takže určite rôzne aktivitky aj pre väčšie deti využijeme, ja by som mohla vyrobiť niečo z týchto:

lusily
23. okt 2014

ešte mi nevložilo obrázky

fada
23. okt 2014

fada @kajka18, @lusily, @anculala, @mimamijami, @vmata, @kaja15, @janikes
ahojte, moje navrhy na aktivitky (prevedenie bude samozrejme ine...):
1. prevliekanka (z nejakeho pevnejsieho plastu alebo machovej gumy - geometricke tvary, resp. ine tvary + snurky)
2. priradovanie farieb (z kartonu, na to prilepeny obrazok a priradovanie farebne zhodnych vrchnacikov)
3. peciatky (z vrchnacikov a machovej gumy + razitkova farba)
4. gelova tabulka na kreslenie (z plastoveho zip sacku naplneneho gelom, pripevneho asi na karton a utesneneho paskou)

fada
23. okt 2014

prikladam este obrazky k aktivitam

fada
23. okt 2014

@kajka18 ANO, drobec 15mes.

kaja15
23. okt 2014

@lusily @kajka18
@vmata
@anculala
@fada
@mimamijami
@janikes
Baby, prepacte, ale pre nas su uz vsetky aktivity jednoduche.. maly uz mal dva roky, tak ja vas teda musim opustit ☹

kajka18
autor
23. okt 2014

@kaja15 skoda 😢 po vianociach budem robit vymenu pre deticky 3 az 5 rokov, tak sa potom mozes pridat 😉

janikes
23. okt 2014

vela veci, kt. som chcela navrhnut, sa tu objavilo, kym som sa dostala k pisaniu a pridavaniu obrazkov, co mi vobec nevadi, lebo aspon je vacsia pravdepodobnost, ze ich budem mat aj bez prace navyse 🙂.
Takze moje navrhy
1. skladanie tvare - v reali to bude ine, lebo to chcem z filcu a suchych zipsov
2. tvary
3.rybolov
4. hladanie - to je ten posledny obrazok na tom stvorobrazku

kajka18
autor
23. okt 2014

@llela
@lusily 
@anculala 
@mimamijami 
@vmata  
@fada 
@janikes 

Posielam link na album s nasimi aktivitkami...
Poprosim, aby ste si pod vase aktivitky napisali kratky koment o aktivite - ako bude v reale vyzerat a co a kolko bude obsahovat... dakujem 😉

mimamijami
23. okt 2014

@kajka18 ja by som tiez bola za vyrabanie dvoch aktivit, len nas nemoze byt vela... Mozno by stacil aj tento pocet...;)

llela
23. okt 2014

Baby ste riadne sikovnice. Som velmi rada ze moja dcerka bude mat taketo krasne vecicky. Ja si popri vas pripadam ako chudobna pribuzna. Sit neviem, takze som obmedzena na taketo navrhy.

kajka18
autor
23. okt 2014

@lusily 
@anculala 
@mimamijami 
@vmata 
@fada 
@janikes 
@llela

Takze poprosim vas dievcata o hlasovanie!!!
Jedna mamicka sa ma pytala, ci sa moze este pridat, tak by som ju zobrala a uzavrela to s tym, ze nas bude 9 a budeme robit 2 aktivitky pre kazdu. Co vy na to?
Ak suhlasite, ze nas bude 9 a robime 2 aktivitky kazdej, prosim dajte "paci sa mi"
Dakujem 😉

llela
23. okt 2014

Fotky su len ilustracne.
1. Priradit co ktore zviera jedava
2. Pexeso, zatial len spajat dvojice bez otocenia...moju malu to velmi bavi
3. Tangram
4. Mozem popripade tie obrazce s tavnom pistolou

anculala
23. okt 2014

@kajka18 este som zabudla ANO, syn 7mes a dcera 21mesiacov

fada
23. okt 2014

@llela ahoj, mne by sa celkom pacilo priradovanie - co ktore zviera jedava, ale prijala by som, keby to boli realisticke obrazky a zvieratka zijuce na slovensku... jaj a nechapem ako si myslela ten bod 4. 🙂

fada
23. okt 2014

@kajka18 ahoj, budeme hlasovat aj za vlastnu aktivitu?

kajka18
autor
23. okt 2014

@fada ja by som to nechala len na dievcatach 🙂

kajka18
autor
24. okt 2014

@stagi cakame na tvoje navrhy 😉

stagi
24. okt 2014

Ahojte vsetky. Najprv vdaka za prijatie, vazim si to, ze aj takto dodatocne sa k vam mozem pripojit 🙂
My mame Tamarku a ma 16 mesiacov. Prikladam svoje navrhy. Vela perfektneho ste tu uz dali. Ak by sa nic nepacilo z toho mojho, rada pripravim cokolvek uz z ponukaneho.

stagi
24. okt 2014
stagi
24. okt 2014

Pisem z mobilu, takze prepacte preklepy 🙂
1. Hmatove pexeso z filcu... Dieta ma vybrat rovnake tvary z vrecuska
2.karticky (zalaminovane) na nich obrazky z machovej gumy\filcu, resp.nalepovacie kamienky alebo rozne predmety a babo priradzuje, hlada rovnaky...
3.precvicovanie skrutkovania
4.mini geoboard - natahuju sa na to gumicky... Sucastou by boli zalaminovane predlohy jednoduchych obrazcov
5.motilik z filcu

kajka18
autor
25. okt 2014

Dobre ranko 😉 Kedze sa 7 mamiciek z 9 vyjadrilo pozitivne k vyrabaniu aktivitiek po 2ks pre kazdu z nas, poprosim vas, aby ste zahlasovali u kazdej z nas 2x - aby ste si u kazdej z nas vybrali 2aktivitky, ktore vam potom vyrobime, dakujem 😉

https://www.modrykonik.sk/blog/kajka18/album/vr...

kajka18
autor
25. okt 2014

@stagi
@lusily 
@anculala 
@mimamijami 
@vmata 
@fada 
@janikes 
@llela

Dobre ranko 😉 Kedze sa 7 mamiciek z 9 vyjadrilo pozitivne k vyrabaniu aktivitiek po 2ks pre kazdu z nas, poprosim vas, aby ste zahlasovali u kazdej z nas 2x - aby ste si u kazdej z nas vybrali 2aktivitky, ktore vam potom vyrobime, dakujem 

https://www.modrykonik.sk/blog/kajka18/album/vr...
@stagi