icon

Vrecúšková výmena pre deti od 1 - 3 rokov

kajka18
18. okt 2014

Ahoj dievcata 😉 rada by som tu rozbehla vymenu pre mensie deticky... kedze co som pozerala, boli tu vymeny vacsinou pre starsie deti... Kto sa ku mne prida? Bola by som rada, keby sme si nieco pekne urobili pre deticky pod stromcek 😉

kajka18
autor
25. okt 2014

@llela ahoj, ak mas prosim este nejaky napad na aktivitku, budem rada ked ho sem das 🙂 len ty mas 3 aktivitky v ponuke a kedze si volime od kazdej dve, zo styroch aktivitiek sa nam bude lepsie vyberat... dakujem

llela
25. okt 2014

@kajka18 ahoj prepac som si neuvedomila ze mam iba tri, dakujem za upozornenie...ak by bol zaujem mohla by som urobit taketo nieco....ale myslim si ze asi bude druhy ten tangram🙂

kajka18
autor
25. okt 2014

@llela hodim to do albumu a uvidime 😉

janikes
25. okt 2014

@kajka18 neviem, ci som to ale teraz spravne pochopila, vyrabeme dve aktivity. ale t.z. dve rovnake pre kazdu, ci kazdemu, to co si vybral??

kajka18
autor
25. okt 2014

@stagi
@lusily 
@anculala 
@mimamijami 
@vmata 
@fada 
@janikes 
@llela 

Takze dievcata... co sa tyka vyroby aktivitiek... nechavam to na kazdej z vas 😉 mate 2 moznosti:
1. Bud vyrobite 2 aktivitky, ktore dostanu najviac hlasov alebo
2. Vyrobite aktivitky podla toho, ktore si vyberieme...

Je to na vas... len mi prosim napiste potom sem ako ste sa rozhodli 😉 nezabudnite pri tom oznacit vsetky mamicky ako ja teraz, aby sme si to vsetky vsimli... dakujem 🙂

Ja budem vyrabat pre kazdu tie dve aktivitky, ktore si vyberu 😉

vmata
25. okt 2014

A uz hlasovali všetky dievčatá?

kajka18
autor
25. okt 2014

@vmata urcite nehlasovali vsetky... to by si musela mat 18 "paci sa mi to" treba si to poratat, aby si od kazdej z nas mala dva hlasy a hlavne si treba davat pozor, aby si tam nezaplietla hlasy od mamiciek, ktore vo vymene nie su 😉

kajka18
autor
25. okt 2014

@stagi
@lusily 
@anculala 
@mimamijami 
@vmata 
@fada 
@janikes 
@llela 

Do 28.10. mozte hlasovat... prosim poriadne si prekontrolujte, ci mate u kazdej z nas vybrane 2 aktivitky... ak budete mat 18 "paci sa mi to" napiste potom prosim sem do komunikacie, co idete vyrabat (vid. odkaz vyssie). Dakujem 😉

vmata
25. okt 2014

@kajka18 neviem ako ostatné dievcata, ale ja som si za svoje aktivity nehlasovala, takže ak tak urobili aj ostatné dievčatá, kazda by sme mali mať dokopy 16 páči sa mi to

gagagu
25. okt 2014

@fada ahojky, prosim ta ako je urobene ta hviezda, spirala a tojuholnik ? dakujem

lusily
25. okt 2014

@kajka18
@vmata je som tiež za svoje nehlasovala

kajka18
autor
25. okt 2014

@vmata
@lusily
Ano mate pravdu 😉 ja som len niekde videla, ze bolo hlasovane aj za svoje aktivitky, tak som to tak napisala, aby nebol chaos...
Ak nehlasujete za svoje, tak budete mat 16 hlasov...

gagagu
25. okt 2014

@llela prosim ta ako je to urobene - ten tojuholnik, spirala a hviezda?dakujem 🙂

fada
26. okt 2014

@gagagu ahoj, to som nerobila zatial - nasla som k tomu link> http://rustspolecne.cz/2012/04/akce-pytliky-obr... + daju sa pouzit aj farby na sklo ... a dalsie moznosti: http://www.casprodeti.cz/materialy-techniky/vyt...

kajka18
autor
26. okt 2014

@stagi
@lusily 
@anculala 
@mimamijami 
@vmata 
@fada 
@janikes 
@llela 

Ahoj dievcata 🙂 ja mam uz 2hlasy od kazdej, takze vam oznamujem, ze v pondelok idem na material a kazdej vyrobim to, co si zelala 😉

gagagu
26. okt 2014

@fada dakujem 🙂

mimamijami
26. okt 2014

@kajka18
@stagi
@lusily
@anculala
@vmata
@fada
@janikes
@llela
Ahojte zienky 🙂 ja mam tiez zahlasovane uz od vsetkych... Vyrobim kazdej tie dve aktivity, o ktore ste mali zaujem... 🙂

llela
26. okt 2014

@kajka18
@stagi
@lusily
@anculala
@vmata
@fada
@janikes
@mimamijami
aj ja uz mam baby hlasy od vas vsetkych, takze vyrobim tie aktivity ktore ste konkretne chceli...
len pri maminke @mimamijami este nikdy som nerobila s tavnou pistolou, takze nezarucujem vysledok🙂 chcem to vsak urobit aj pre dceru, ale ak by si si to rozmyslela, hnevat sa nebudem🙂

llela
26. okt 2014

@gagagu ahoj,m tiez som to este nerobili, baby pisali tavnou pistolou alebo farbami na sklo

anculala
26. okt 2014

@fada ahoj, ako ratam, tak ratam, mne sa zda, ze ty si u mna hlasovala len raz zatial

janikes
26. okt 2014

@llela
@kajka18
@stagi
@lusily
@anculala
@vmata
@fada
@mimamijami
ahojte, takze kazdej urobim, co ste si vybrali.
@kajka18 vybrala si si zatial len jednu aktivitu 🙂
A este mate moznost upresnit par veci pri niektorych aktivitach, aby boli viac na mieru 🙂 :
@fada
@llela
@vmata
@stagi
vybrali ste si zvieratove tvary budem robit kazdej 4, ale mozete si vybrat zo siestich, styri boli uvedene, ale nasla som este tak dajte vediet, co chcete.
Kruh - korytnacka
oval - osa
stvrorec - krab
sestuholnik - pavuk
trojuholik - kura
stvorec -tucniak
@fada vybrala si si hladanie "ihly v kope sena", chcela by si to ako bolo na obrazku, t.z. skor 2D, lebo ma napadlo, ze by to bolo zaujimave aj v plastovej flasi.
@mimamijami
@anculala
@lusily
@llela
@kajka18
rybky budem robit v roznych farbach, ale ak by ste ich chceli mat prisposobene pohlaviu dietata, hlavne pri dievcatach viac v ruzovo-cerveno-fialovom, dajte vediet.

kajka18
autor
26. okt 2014

@janikes uz som si vybrala zvieratka-tvary - a prosim si kruh, stvorec, obdlznik, trojuholnik 😉 a farby rybiek nechavam na tebe 🙂 dakujem

anculala
26. okt 2014

@llela @kajka18 @stagi @lusily @vmata @fada @janikes @mimamijami Pekny vecer, dievcata 🙂 takze aj ja mam uz kompletny pocet lajkov. vyrobim vam to, co sa vam pacilo, dufam, ze sa mi bude praca s novymi materialmi darit 😅 zajtra objednavam, tak snad conajskor zacnem. Postupne sa vam budem pri tvorbe ozyvat.

mimamijami
26. okt 2014

@llela nebudem Ta trapit, prekliknem Ti inu aktivitku... ;) ale ked vytvoris dcerke, daj vediet ako sa Ti darilo...

llela
26. okt 2014

@janikes ahoj. ja ak by som mohla poprosit tak by som kruh, trojuholnik, stvorec a obdlznik.....mas 2x pisane stvorec, ale ten tucniak je obdlznik nie?
A mohla by som ta poprosit o tie zvysne obrazky, ze by som to dcerke dorobila.
co sa tyka rybiek ja by som poprosila tie viacfarebne, nech sa uci rozne farby aby jej to nesplyvalo ak to bude iba v ruzovych odtienoch🙂
A velmi pekne dakujem.

stagi
26. okt 2014

@janikes ja si prosim kruh, stvorec, obdlznik, trojuholnik. Dakujem.
@llela mne si hlasovala iba raz, ak dobre ratam. Viem, este je cas, no pre istotu pisem, aby som si mohla rozratat material. Vdaka.

llela
26. okt 2014

@stagi
@lusily
@anculala
@mimamijami
@vmata
@fada
@janikes
@kajka18
Baby este sa chcem opytat, ak stym robievate. Doteraz som nepotrebovala laminovat take male karticky ako je pexeso. A preto zistujem ako je to najlepsie robit, aby som nerobila pokusy. Da sa zalaminovat cela A4 a potom strihat z nej jednotlive karticky? Neodpadne ta folia z toho ked sa to porusi? alebo nebudu sa potom rozky odskerovat? Ci radsej nastrihat uz papier dopredu na karticky a poukladat ich dalej od seba a tak laminovat? dakujem

llela
26. okt 2014

@stagi ja viem sa neviem rozhodnut🙂 ale uz idem kliknut

stagi
26. okt 2014

@llela uz to vidim. dakujem ;) Co sa tyka pexesa, podla mna to treba najprv rozstrihat a potom laminovat, aby sa nedialo presne to, co pises.
Takze
@lusily
@anculala
@mimamijami
@vmata
@fada
@janikes
@kajka1
@llela
aj ja uz mam komplet zbierku hlasov a hoci, popravde, trochu sa obavam, ci to stihnem, budem teda aj ja robit pre kazdu to, co si vybrala. Inak, tesim sa ;)

anculala
26. okt 2014

@llela skusala som niektore veci najskor zalaminovat a potom roztrihat, plast sa neodlepoval, toho sa myslim bat nemusis. Nie som si vsak ista, ako dopadnu rohy, ked sa karticka prilis casto pouziva.