icon

Vrecúšková výmena pre deti od 1 - 3 rokov

kajka18
18. okt 2014

Ahoj dievcata 😉 rada by som tu rozbehla vymenu pre mensie deticky... kedze co som pozerala, boli tu vymeny vacsinou pre starsie deti... Kto sa ku mne prida? Bola by som rada, keby sme si nieco pekne urobili pre deticky pod stromcek 😉

lusily
26. okt 2014

@kajka18 @llela @anculala @mimamijami @fada @janikes @vmata @stagi
ahojte, konečne som sa dostala k počítaču, tiež už mám všetky hlasy, takže urobím aktivitky, ktoré ste si vybrali, idem objednať materiál, aby som to stihla v termíne, tiež sa veľmi teším 😉

@llela osobnú skúsenosť nemám, ale čítala som, že treba najprv rozstrihať, vložiť do fólie s medzerami a potom zalaminované cez tie medzery rozstrihať, aby sa to neotváralo, malo by to vlastne byť tak, že okolo celého obrázka je zalaminovaná fólia ako rámček, stačí kúsok, no píšem ako Tatar, snáď je to zrozumiteľné

@janikes mne netreba prispôsobovať farby rybičiek, keďže budú v rôznych farbách, tak to bude OK

vmata
26. okt 2014

@janikes ahoj, ja by som chcela osu, pavúka, tucniaka a kura

vmata
26. okt 2014

Ja uz mam tiez všetky like, tak urobím, co ste si vybrali

janikes
26. okt 2014

@llela ano, tucniak je obdlznik, som sa asi preklepla a ten dalsi obrazok poslem, len si ho musim zajtra stiahnut

janikes
26. okt 2014

@llela, vlastne preco zajtra 🙂

fada
27. okt 2014

@gagagu nemas za co 🙂

fada
27. okt 2014

@llela ahoj - nasla som k tomu link> http://rustspolecne.cz/2012/04/akce-pytliky-obr... + daju sa pouzit aj farby na sklo ... a dalsie moznosti: http://www.casprodeti.cz/materialy-techniky/vyt...

fada
27. okt 2014

@janikes ahoj, ked by si mala robit "i spy" len pre mna, tak netreba, radsej by som bola, ak by si mi urobila vsetkych 6 tvarov z flisu 🙂 - ak sa mozme aj takto dohodnut...

fada
27. okt 2014

@anculala @llela ahojte, ja mam opacnu skusenost - mne sa to rozislo :(. sice nie na vsetkych kartickach, ale na niektorych ano a to som sa ani nesnazila to naschval odlupovat...

fada
27. okt 2014

@kajka18, @lusily, @anculala, @mimamijami, @vmata, @janikes, @llela, @stagi
ahojte, aj ja sa budem snazit vyrobit pre kazdu to, co si vybrala...
mali by ste problem s tym, ak by bolo ine prevedenie peciatok? snazim sa vymysliet inu alternativu - neratala som s tym, ze nenajdem vhodne (velkostou a tvarom) vyrezy/vyseky z machovej gumy a rucne to strihat som skusila a nie je to take pekne (este na tom popracujem - urobim si sablony a podla nich vystrihnem, ale otvory ako napr. okienka v auticku - to urcite nedam...)
alternativy:
1. miesto machovej gumy drevene gombiky roznych tvarov - ak najdem take male
2. miesto machovej gumy vytvorenie reliefu na vrchnaciky pomocou farieb na sklo alebo lepidla, resp. tavnej pistole
3. miesto vrchnacikov kruhy (ak najdem za rozumnu cenu) o priemere 4-5cm a tie budu pripevnene napr. na spendliky do korkovej nastenky
4. namiesto vrchnacikov kocky - ak najdem za rozumnu cenu
alebo nemate niektora vela velkych vrchnacikov, resp. nepoznate niekoho kto ma a preda/daruje?

kajka18
autor
27. okt 2014

@fada ahoj, ja som si objednavala veci na peciatky tu.... posielam dva linky, mozno si tam nieco najdes.... napr. tie zvieratka su super 😉

http://www.hobby-kreativ.sk/hobby-kreativ/eshop...

http://www.opitec.sk/novinky-jesen-2014/machova...

anculala
27. okt 2014

@fada rozmyslam, ze ja som laminovala asi len jeden papier (vrstvu), takze sa tam naozaj nemalo co rozchadzat. pre deti je bezpecnejsie urcite laminovat uz roztrihane obrazky. A co sa peciatok tyka, mne osobne je jedno, ktoru moznost vyberies, hlavne ze budu peciatky 😉 ja idem objednavat z opitec.sk a tam som myslim videla aj rozne vyrezy z gumy. skus kuk. hm sice teraz pozeram, ze az na tie zvieratka, ktore postla kajka18 tam vela "roznych" tvarov v jednom baleni nebude. a tie su dost drahe na moj vkus.

fada
27. okt 2014

@kajka18 dakujem za tipy - tie zvieratka su krasne a su tam aj najmensie s velkostou 2cm (to je max. pre vrchnaciky) ... pouvazujem 🙂

fada
27. okt 2014

@anculala dakujem za tip 🙂

anculala
27. okt 2014

@fada zacinam uvazovat... ze ak by si nahodou chcela tie zvieratka a 500 ks by bolo vela, mohla by som si od teba cast odkupit. v podstate by sa mi hodili do triedenia farieb. chcela som si vyrobit sama, kvoli par kusom kupovat cele balenie sa mi zdalo byt vela. Je to len navrh 😉

anculala
27. okt 2014

@fada alebo... este toto vyzera supis 🙂 http://www.opitec.sk/nove-vyrobky-2013/obrovska... prip. vies z gumy vystrihnut ako peciatk yaj cosi jednoduche, co ja viem... napr. gometricke tvary

mimamijami
27. okt 2014

@janikes ja by som rybky poprosila roznofarebne 🙂 dakujem

mimamijami
27. okt 2014

@llela k tomu laminovaniu 🙂 karticky treba urcite rozstrihat vopred, zalaminovat s medzerami medzi nimi, rozstrihat potom tak, aby folia trcala z kazdej strany a je dobre potom obstrihavat rozteky, lebo si s nimi deti mozu ublizit....

fada
27. okt 2014

@anculala ahoj, si zlata 🙂. do kedy ti treba dat vediet? chcem totiz este poskusat urobit ine techniky a aj skusim rucne vystrihnut tvary pomocou sablon, len na to vsetko potrebujem cas. pri drobcovi sa mi velmi neda - takze len v noci...

lenyy
27. okt 2014

@kajka18 ahoj.niesom vo vasej skupine na tvorenie aktivit ale moc ma zaujali tie ktore si v uvode dala do ponuky. Chcem sa spytat ktoru nakoniec robis a ci bh si na "zakazku" nevyrobila aj nam.
J ine maminy ak mate zaujimavu aktivitu rada ju kupim odd vad
Moc vdaka lenka

vmata
27. okt 2014

ahojte dievcata, ako som pisala pri obrazku, namiesto macka som vymyslela iny tvar, bolo by to slniecko, vpredu bude mat oci na gombiky, nos na suchy zips, usta normalny zips, zo zadu by malo na chrbate ruksak, ten bude mat na sebe snurku na stiahnutie, zapinanie na klips a pripnuty bude zospodu na cvoky....este to nemam cele zosite, len posielam obrazok s návrhom ako by to asi vyzeralo, tak dajte vediet, ci to moze byt, aby som mohla objednat material

kajka18
autor
27. okt 2014

@vmata pre mna moze byt 🙂 super napad...

kajka18
autor
27. okt 2014

@stagi
@lusily 
@anculala 
@mimamijami 
@vmata 
@fada 
@janikes 
@llela 

Ahoj dievcata, vidim, ze uz vacsina z vas zacala vyrabat 😉 tak len pripominam, ze vyrabajte tak, aby balicek s aktivitkami bol najneskor 6.12. u mna 😉

Ak budete nieco vyrabat, urcite sa potesime fotkam 😉

fada
27. okt 2014

@vmata ahoj, pre mna moze byt aj slniecko 🙂. je to mily napad, snad drobcovi nebude vadit, ze sa neusmieva. len by som ta chcela poprosit o vacsie gombiky na zapinanie - ak nemas, nevadi...

anculala
27. okt 2014

@fada ja som na tom podobne, tiez budem vyrabat po nociach. vacsinu veci si vsak musim zohnat, co chcem spravit co najskor. este zvazujem, ze namiesto objednavania skocim do papiernictva, vraj to maju, len drahsie. a neviem, ci vsetko zozeniem. jaaj, tazka dilema
@vmata slniecko je krasne 🙂

vmata
27. okt 2014

@fada na fotke to mozno tak nevyzerá, ale gombíky su dost velke...jeden má priemer 3,5 cm a druhý 2,5 cm...nech sa deti neskôr učia aj menšie gombiky

llela
27. okt 2014

@stagi
@lusily
@anculala
@mimamijami
@vmata
@fada
@janikes
@kajka18
dievcata ja potrebujem este 1,5 tyzdna na dokoncenie aktivit co mam v inej vymene a potom budem vsetko s vami konzultovat a dam navrhy

fada
28. okt 2014

@vmata 🙂 fu, tak to bude veeelkeee slniecko 🙂 tak to je parada...

fada
28. okt 2014

@anculala jasne pokukaj po obchodoch, ja som uz pobehala vsetky u nas - tesco (tam mali za 1,19 € hospodarske zvieratka - vid foto - no z niektorych tam je len po 6ks...), kik, pepco, papiernictva aj cinanov - no ziadne vhodne vyseky som nenasla :( vsetky su velke. a obchody kde predavali veci za tridsat korun/1 euro uz neviem najst...

llela
28. okt 2014

@mimamijami dakujem, rozteky budu urcite obstrihnute...ale ak mozes kolko je ideal davat od seba karticky, na aku sirku