Vrecúšková výmena pre deti od 1 - 3 rokov
Ahoj dievcata 😉 rada by som tu rozbehla vymenu pre mensie deticky... kedze co som pozerala, boli tu vymeny vacsinou pre starsie deti... Kto sa ku mne prida? Bola by som rada, keby sme si nieco pekne urobili pre deticky pod stromcek 😉
Ja uz mam tiez všetky like, tak urobím, co ste si vybrali
@llela ahoj - nasla som k tomu link> http://rustspolecne.cz/2012/04/akce-pytliky-obr... + daju sa pouzit aj farby na sklo ... a dalsie moznosti: http://www.casprodeti.cz/materialy-techniky/vyt...
@kajka18, @lusily, @anculala, @mimamijami, @vmata, @janikes, @llela, @stagi
ahojte, aj ja sa budem snazit vyrobit pre kazdu to, co si vybrala...
mali by ste problem s tym, ak by bolo ine prevedenie peciatok? snazim sa vymysliet inu alternativu - neratala som s tym, ze nenajdem vhodne (velkostou a tvarom) vyrezy/vyseky z machovej gumy a rucne to strihat som skusila a nie je to take pekne (este na tom popracujem - urobim si sablony a podla nich vystrihnem, ale otvory ako napr. okienka v auticku - to urcite nedam...)
alternativy:
1. miesto machovej gumy drevene gombiky roznych tvarov - ak najdem take male
2. miesto machovej gumy vytvorenie reliefu na vrchnaciky pomocou farieb na sklo alebo lepidla, resp. tavnej pistole
3. miesto vrchnacikov kruhy (ak najdem za rozumnu cenu) o priemere 4-5cm a tie budu pripevnene napr. na spendliky do korkovej nastenky
4. namiesto vrchnacikov kocky - ak najdem za rozumnu cenu
alebo nemate niektora vela velkych vrchnacikov, resp. nepoznate niekoho kto ma a preda/daruje?
@fada ahoj, ja som si objednavala veci na peciatky tu.... posielam dva linky, mozno si tam nieco najdes.... napr. tie zvieratka su super 😉
@fada rozmyslam, ze ja som laminovala asi len jeden papier (vrstvu), takze sa tam naozaj nemalo co rozchadzat. pre deti je bezpecnejsie urcite laminovat uz roztrihane obrazky. A co sa peciatok tyka, mne osobne je jedno, ktoru moznost vyberies, hlavne ze budu peciatky 😉 ja idem objednavat z opitec.sk a tam som myslim videla aj rozne vyrezy z gumy. skus kuk. hm sice teraz pozeram, ze az na tie zvieratka, ktore postla kajka18 tam vela "roznych" tvarov v jednom baleni nebude. a tie su dost drahe na moj vkus.
@fada zacinam uvazovat... ze ak by si nahodou chcela tie zvieratka a 500 ks by bolo vela, mohla by som si od teba cast odkupit. v podstate by sa mi hodili do triedenia farieb. chcela som si vyrobit sama, kvoli par kusom kupovat cele balenie sa mi zdalo byt vela. Je to len navrh 😉
@fada alebo... este toto vyzera supis 🙂 http://www.opitec.sk/nove-vyrobky-2013/obrovska... prip. vies z gumy vystrihnut ako peciatk yaj cosi jednoduche, co ja viem... napr. gometricke tvary
@janikes ja by som rybky poprosila roznofarebne 🙂 dakujem
@llela k tomu laminovaniu 🙂 karticky treba urcite rozstrihat vopred, zalaminovat s medzerami medzi nimi, rozstrihat potom tak, aby folia trcala z kazdej strany a je dobre potom obstrihavat rozteky, lebo si s nimi deti mozu ublizit....
ahojte dievcata, ako som pisala pri obrazku, namiesto macka som vymyslela iny tvar, bolo by to slniecko, vpredu bude mat oci na gombiky, nos na suchy zips, usta normalny zips, zo zadu by malo na chrbate ruksak, ten bude mat na sebe snurku na stiahnutie, zapinanie na klips a pripnuty bude zospodu na cvoky....este to nemam cele zosite, len posielam obrazok s návrhom ako by to asi vyzeralo, tak dajte vediet, ci to moze byt, aby som mohla objednat material
@anculala jasne pokukaj po obchodoch, ja som uz pobehala vsetky u nas - tesco (tam mali za 1,19 € hospodarske zvieratka - vid foto - no z niektorych tam je len po 6ks...), kik, pepco, papiernictva aj cinanov - no ziadne vhodne vyseky som nenasla :( vsetky su velke. a obchody kde predavali veci za tridsat korun/1 euro uz neviem najst...
@mimamijami dakujem, rozteky budu urcite obstrihnute...ale ak mozes kolko je ideal davat od seba karticky, na aku sirku

@kajka18 @llela @anculala @mimamijami @fada @janikes @vmata @stagi
ahojte, konečne som sa dostala k počítaču, tiež už mám všetky hlasy, takže urobím aktivitky, ktoré ste si vybrali, idem objednať materiál, aby som to stihla v termíne, tiež sa veľmi teším 😉
@llela osobnú skúsenosť nemám, ale čítala som, že treba najprv rozstrihať, vložiť do fólie s medzerami a potom zalaminované cez tie medzery rozstrihať, aby sa to neotváralo, malo by to vlastne byť tak, že okolo celého obrázka je zalaminovaná fólia ako rámček, stačí kúsok, no píšem ako Tatar, snáď je to zrozumiteľné
@janikes mne netreba prispôsobovať farby rybičiek, keďže budú v rôznych farbách, tak to bude OK