icon

Vrecúšková výmena pre deti od 1 - 3 rokov

kajka18
18. okt 2014

Ahoj dievcata 😉 rada by som tu rozbehla vymenu pre mensie deticky... kedze co som pozerala, boli tu vymeny vacsinou pre starsie deti... Kto sa ku mne prida? Bola by som rada, keby sme si nieco pekne urobili pre deticky pod stromcek 😉

kajka18
autor
13. nov 2014

@llela mozu byt aj kreslene 😉

fada
13. nov 2014

@llela ahoj, k tvojmu predchadzajucemu prispevku (co jedia zvieratka) - za mna napr.> krava-slama, kon-trava/ovos, sliepka-zrno/dazdovky, resp. cerviky, macka-mlieko, zajac-mrkva, pes-kost, ovca-trava, koza-trava/kriky/kapusta, kacka a hus-trava/srot/zrno...

mimamijami
16. nov 2014

Zienky ku mojej autickovej aktivite som navrhla, ze druhu verziu vyrobim kvetinky... co Vam mam teda vyrobit? ...
@llela
@stagi
@anculala
@vmata
Dakujem za odpovede... 🙂

stagi
16. nov 2014

@llela aj pre mna moze byt taketo.
@mimamijami hoci mame dievcatko, prosim si auticka, ak sa este da 🙂 vdaka

stagi
16. nov 2014

@llela aj pre mna moze byt taketo.
@mimamijami hoci mame dievcatko, prosim si auticka, ak sa este da 🙂 vdaka

llela
17. nov 2014

@mimamijami aj pre mna kludne auticka

anculala
18. nov 2014

@mimamijami ahoj, prepac, zabudla som odpovedat. Mne je to vpodstate jedno, asi radsej auticka, ale mozes spravit aj kvietky, ucite sa hnevat nebudem 😉

anculala
20. nov 2014

ahojte dievcata @mimamijami @vmata @janikes @llela @stagi @lusily hlasim priebezny stav hmatoveho pexesa, taky ako je na foto. Len musim najst nejake vhodne lepidlo na bublinkovu foliu (cervene viecka), toto dobre nedrzi, hlavne neschne. A minuli sa viecka, hups, tak snad zozneniem rovnake v obchode, aby som mohla dolepit tkaninu alebo zips. s mm sme si uz aj zahrali a fajn je to 😀

moze byt? 🙂

anculala
20. nov 2014

@kajka18 mam "prototyp" postavicky na obliekanie, este chcem dorobit dlhe hnede vlasy. chcem sa spytat, co povies na to, ak postavu prilepim na karton, zvysok bude volny, len tak sa prikladat.

kajka18
autor
20. nov 2014

@anculala krasne 🙂 karton je dobry napad, bude sa to lahsie obliekat... tesim sa na to😉

vmata
20. nov 2014

@mimamijami aj pre mňa auticka

janikes
20. nov 2014

@mimamijami pre mna tiez auticka 🙂

janikes
20. nov 2014

@anculala super, tesim sa ako to vyskusam, lebo krpec tomu este rozumiet nebude 😉

janikes
21. nov 2014

@mimamijami
@anculala
@lusily
@llela
rybky plavaju v akvariu a cakaju na malych rybarov 🙂. Len mam teraz dilemu s udicou, prednedavnom sa magneticke rybky predavali v Lidli a udica mala len 15cm, co je super pre male deti, ked sa hraju po sediacky, ja som zvazovala, ze by mohla mat kludne aj 5Ocm...aby sa dali chytat rybky aj po stojacky. Tak dajte vediet, aku dlzky by ste chceli mat vy...

janikes
21. nov 2014

@kajka18
@stagi
@lusily
@anculala
@vmata
@mimamijami
raz je zo mna chlapec, inokedy dievca 😀.
Povodne som chcela, aby casti boli prilepovacie cez suchy zips, ale ja to tak na svojej tvari neurobim, aby bola vacsia variabilita, tak dajte vediet, ci vy tam tie suche zipsy chcete, alebo tiez radsej nie

mimamijami
21. nov 2014

@janikes za mna moze byt tiez bez suchych zipsov a udica kludne dlhsia, vsak si ju pripadne skratime 🙂

mimamijami
21. nov 2014

@kajka18
@stagi
@lusily
@anculala
@vmata
@fada
@janikes
@llela
Takze auticka mam vyrobene a teraz este chcete magneticku pasku na auticka aj podlozku, ci bez pasky. Dorobim pre kazdu tak, ako napise 🙂

vmata
21. nov 2014

@mimamijami ja radšej s paskou

janikes
21. nov 2014

@mimamijami ja si poprosim aj s paskou 🙂

fada
21. nov 2014

@mimamijami ahoj, tiez poprosim s paskou 🙂

kajka18
autor
21. nov 2014

@mimamijami prosim s paskou 🙂

kajka18
autor
21. nov 2014

@janikes kludne bez sucheho zipsu 🙂

stagi
21. nov 2014

@janikes pre mna tiez bez suchych zipsov
@mimamijami prosim si tiez s paskou

llela
21. nov 2014

@janikes ahoj, kludne moze byt dlhsia, uviazem ak bude chciet sediet🙂

llela
21. nov 2014

@mimamijami ahoj, ak mozem aj ja poprosit s paskou🙂

anculala
22. nov 2014

@janikes ahoj, suchy zips mne netreba a udicu by som radsej tu kratsiu. dakujem 🙂
@mimamijami ja radsej s paskou. dakujem 🙂

anculala
24. nov 2014

ahojte 🙂
@janikes @llela @kajka18 @fada @mimamijami takze k triedeniu farieb - rozhodla som sa pre 6 farieb, moja otazka - chcete aj taketo jednoduche "ilustracie" alebo len cisty biely/svetlozlty podklad? A co sa tyka predmetov - rozdelila som farebne gulocky, vrchnaciky z pet flias, jeden - dva tvary z machovej gumy ku kazdej farbe. asi este dorobit zo dva tvary z gumy, co poviete?

kajka18
autor
24. nov 2014

@anculala cisty podklad by sa mi pacil viac alebo jednofarebny, aby odvadzal detsku pozornost od podstaty hry 🙂 a cim viac rozmanitych predmetov, tym lepsie 🙂 teda moze byt....

janikes
24. nov 2014

@anculala suhlasim s kajka18 🙂, ale ja sama by som nevedela zaradit tu flakatu kravicku 🙂

kajka18
autor
24. nov 2014

@kajka18 myslela som, aby neodvadzal pozornost 😉