Vrecúšková výmena pre deti od 1 - 3 rokov
Ahoj dievcata 😉 rada by som tu rozbehla vymenu pre mensie deticky... kedze co som pozerala, boli tu vymeny vacsinou pre starsie deti... Kto sa ku mne prida? Bola by som rada, keby sme si nieco pekne urobili pre deticky pod stromcek 😉
@llela aj pre mna moze byt taketo.
@mimamijami hoci mame dievcatko, prosim si auticka, ak sa este da 🙂 vdaka
@llela aj pre mna moze byt taketo.
@mimamijami hoci mame dievcatko, prosim si auticka, ak sa este da 🙂 vdaka
@mimamijami aj pre mna kludne auticka
@mimamijami ahoj, prepac, zabudla som odpovedat. Mne je to vpodstate jedno, asi radsej auticka, ale mozes spravit aj kvietky, ucite sa hnevat nebudem 😉
ahojte dievcata @mimamijami @vmata @janikes @llela @stagi @lusily hlasim priebezny stav hmatoveho pexesa, taky ako je na foto. Len musim najst nejake vhodne lepidlo na bublinkovu foliu (cervene viecka), toto dobre nedrzi, hlavne neschne. A minuli sa viecka, hups, tak snad zozneniem rovnake v obchode, aby som mohla dolepit tkaninu alebo zips. s mm sme si uz aj zahrali a fajn je to 😀
moze byt? 🙂
@mimamijami aj pre mňa auticka
@mimamijami pre mna tiez auticka 🙂
@mimamijami
@anculala
@lusily
@llela
rybky plavaju v akvariu a cakaju na malych rybarov 🙂. Len mam teraz dilemu s udicou, prednedavnom sa magneticke rybky predavali v Lidli a udica mala len 15cm, co je super pre male deti, ked sa hraju po sediacky, ja som zvazovala, ze by mohla mat kludne aj 5Ocm...aby sa dali chytat rybky aj po stojacky. Tak dajte vediet, aku dlzky by ste chceli mat vy...
@janikes za mna moze byt tiez bez suchych zipsov a udica kludne dlhsia, vsak si ju pripadne skratime 🙂
@mimamijami ja radšej s paskou
@mimamijami ja si poprosim aj s paskou 🙂
@mimamijami ahoj, tiez poprosim s paskou 🙂
@mimamijami prosim s paskou 🙂
@janikes pre mna tiez bez suchych zipsov
@mimamijami prosim si tiez s paskou
@mimamijami ahoj, ak mozem aj ja poprosit s paskou🙂
@janikes ahoj, suchy zips mne netreba a udicu by som radsej tu kratsiu. dakujem 🙂
@mimamijami ja radsej s paskou. dakujem 🙂
ahojte 🙂
@janikes @llela @kajka18 @fada @mimamijami takze k triedeniu farieb - rozhodla som sa pre 6 farieb, moja otazka - chcete aj taketo jednoduche "ilustracie" alebo len cisty biely/svetlozlty podklad? A co sa tyka predmetov - rozdelila som farebne gulocky, vrchnaciky z pet flias, jeden - dva tvary z machovej gumy ku kazdej farbe. asi este dorobit zo dva tvary z gumy, co poviete?

@llela mozu byt aj kreslene 😉