icon

Vrecúšková výmena pre deti od 1 - 3 rokov

kajka18
18. okt 2014

Ahoj dievcata 😉 rada by som tu rozbehla vymenu pre mensie deticky... kedze co som pozerala, boli tu vymeny vacsinou pre starsie deti... Kto sa ku mne prida? Bola by som rada, keby sme si nieco pekne urobili pre deticky pod stromcek 😉

anculala
24. nov 2014

@kajka18 prave kvoli odvracaniu pozornosti som aj ja s kresbami vahala. 🙂 takze pekne, jednofarebne to spravim.
@janikes tu kravicku som nakoniec pridala, kedze som ju mala v balicku, necham vam ju tam, ked tak si ju vyhodte. este idem povystrihovat par tvarov bezfarebnych

fada
25. nov 2014

@anculala ahoj, aj ja suhlasim s kajkou18 - ze by sa mi pacil viac jednofarebny podklad - mozno najlepsie uplne inej farby, ako su farby na triedenie (napr. bezovy/bledunkohnedy). a tiez suhlasim s tym, ze cim viac predmetov, tym lepsie 🙂

janikes
25. nov 2014

@anculala ona je pekna, len som rozmyslala, ci si ju tam nedala zamerne, nech krpcekovia rozmyslaju, ze to patri aj tam aj tam 😀

kajka18
autor
25. nov 2014

@mimamijami
@janikes
@vmata
@anculala
@llela
@stagi

Idem vyrabat obrazky z paliciek... nasla som nejake podla mna pekne obrazky zvieratiek... co vy na to? Moze byt? Ci mate nejake ine predstavy? 😉

janikes
25. nov 2014

@kajka18 krasne, ja beriem 🙂. A prosim ta mohla by si dat vediet, ako a kam poslat balicek, lebo musim dokonca tyzdna vsetko dokoncit a poslat, som sa dnes dozvedela, ze nas v pondelok caka hospitalizacia, tak snad bude krpec spat a mozem do rana makat 😀

mimamijami
25. nov 2014

@kajka18 krasne su 🙂

@janikes prajem dlhu pokojnu noc na vyrabanie a hlavne vela zdravia... ;)

kajka18
autor
25. nov 2014

@mimamijami
@janikes
@vmata
@anculala
@llela
@stagi
@fada
@lusily

Ahoj dievcata 😉 ako sa vam dari pri vyrobe aktivitiek? Ja mam uz navliekanie filcovych tvarov hotove, palicky s obrazkami sa vyrabaju a plechovky su pripravene na dierkovanie 😉 do konca tyzdna to hadam zvladnem 🙂

Dufam, ze sa vam dari a stihate...
Prosim o zasielanie balickov na adresu: Karin Janekova, Podvazie 243, Povazska Bystrica, 01704.

Termin zaslania balickov je do 5.12. Moze byt?
A mozme sa dohodnut ako aj v inych vymenach, ze peniazky na postovne mi poslete bud na moj ucet alebo v obalke v balicku? Co vam viac vyhovuje? Bolo by to 3, 20...

kajka18
autor
25. nov 2014

@mimamijami
@janikes
@vmata
@anculala
@llela
@stagi
@fada
@lusily

A este som zabudla... Mozem vas poprosit keby ste si pripravili dve A4 s odosielatelom seba a potom mna? Potom mi ptosim tu s odosielatelom mnou dajte na spodok balicka... ked vam to budem posielat spat, tak to len prelepim... Aby som nemala tolko vypisovania.... Dakujem 🙂

anculala
26. nov 2014

@fada ahoj 🙂 snazim sa najst lepsie rozlisenie obrazkov na tienove pexeso, ale nedari sa mi 😒 bude ti prekazat ak vyrobim ine obrazky?? nasla som nasledovne v dobrom rozliseni: (pri zimnych motivoch je este ciapka, korcula (2x), šálka, rukavica, lopata).
moze byt nieco z nich alebo este hladat?

janikes
26. nov 2014

@kajka18 ja by som radsej prevodom na ucet, ale prisposobim sa...

fada
26. nov 2014
anculala
26. nov 2014

@fada jej, to je krasne, to sa ti ako podarilo najst? 😀 ja som vcera asi dve hodiny guglila. A tie dva odkazy v poslednom prispevku mi hadze len vsetobecne vysledky k pexesu - tak ako ked som vcera pozerala - mas na mysli nieco konkretne?

kajka18
autor
26. nov 2014

@mimamijami
@janikes
@vmata
@anculala
@llela
@stagi
@fada
@lusily

Tie, ktore budete posielat peniazky 3,2€ mi na ucet, prosim dajte mi vediet... poslem vam cislo uctu v sprave 🙂 dakujem

llela
26. nov 2014

@kajka18 ja poprosim cislo uctu

kajka18
autor
26. nov 2014

@mimamijami
@janikes
@vmata
@anculala
@llela
@stagi
@fada
@lusily

Tie, ktore budete posielat peniazky 3,2€ mi na ucet, prosim dajte mi vediet... poslem vam cislo uctu v sprave 🙂 dakujem

llela
26. nov 2014

@mimamijami
@janikes
@vmata
@anculala
@llela
@stagi
@fada
@lusily
@kajka18
Baby poprosim vas o nazor na zvieratka. Ake mam este pridat a co mam popripade vymenit co sa tyka jedla. Mam tieto.
zajac/mrkva, sliepka/zrno, kon/ovos, ovca/trava, vcielka/kvietok, vevericka/orech, krava/slama, pes/kost, macka/mlieko, sykorka/slnecnica, koza/kapusta, mys/syr...je to dost problem pretoze vacsina zerie travu🙂 to by sme moc kombinacii nemali

vmata
26. nov 2014

@llela my máme v jednej knizke opica/banan a malej sa to velmi paci

llela
26. nov 2014

@vmata mozem dat jasne, ale som chcela hlavne slovenske, domace🙂

janikes
26. nov 2014

@kajka18 prosim si c. uctu 🙂

janikes
26. nov 2014

@llela za mna je to ok, ale kludne ak ta napadne este nieco pridaj.... 😉

fada
27. nov 2014

@anculala ahoj, som v jednej skupine mamiciek, kde pridali ten prvy link. ak moze byt ten, tak budem rada 🙂. http://www.zabavneuceni.cz/files/myimg/download...

fada
27. nov 2014

@llela ahoj, suhlasim s janikes, aj pre mna je to ok a nic netreba vymenit 🙂 ak chces, mozes este pridat napr. prasa/valov, ale netreba ;)

fada
27. nov 2014

@kajka18 ahoj, aj ja poprosim cislo uctu. dakujem 🙂

fada
27. nov 2014

@janikes drzime past, nech vsetko dobre dopadne

kajka18
autor
27. nov 2014

@llela myslim, ze to mas super a aj toho dost... na tuto aktivitku sa dost tesime... u nas doma zvieratka su top 🙂

stagi
27. nov 2014

@llela pre mna to moze byt takto
@kajka18 aj ja poslem na ucet, cislo doslo 🙂

janikes
28. nov 2014

@kajka18
@mimamijami
@vmata
@anculala
@llela
@stagi
@fada
@lusily
balicek odoslany, dufam, ze sa vam budu aktivity pacit 🙂 .
Kajka peniaze poslane

a este foto poslednej aktivity, som to fotila v noci mobilom, tak je to trochu rozmazane 😉

llela
28. nov 2014

@janikes krasne, velmi sa na to tesim🙂

kajka18
autor
28. nov 2014

@janikes tesim sa, vyzera to naozaj super 😉