icon

Vrecúšková výmena pre deti od 1 - 3 rokov

kajka18
18. okt 2014

Ahoj dievcata 😉 rada by som tu rozbehla vymenu pre mensie deticky... kedze co som pozerala, boli tu vymeny vacsinou pre starsie deti... Kto sa ku mne prida? Bola by som rada, keby sme si nieco pekne urobili pre deticky pod stromcek 😉

llela
4. dec 2014

@fada prosim ta mohla by si mi dat link odkial mas tie sablony kde sa vkladaju farby stymi vrchnacikmi...hladam to pre malu a neviem to najst..dakujem

fada
4. dec 2014

@llela sablony nemam, bola stavenica ci hra goki a bola vyfotena, tak to som dala vytlacit + mi urobili kruzky biele, aby sa to dalo lepsie orezat

llela
4. dec 2014

@fada a tie fotky mas? ak by som ti dala mail

fada
4. dec 2014

@llela zial nemam, ale skus dat do vyhladavaca goki, malo by to najst

fada
4. dec 2014

@llela alebo to bolo v skupine montessori doma?

fada
4. dec 2014

@llela na 20 strane to tam je - prispevok od extra

kajka18
autor
4. dec 2014

@anculala balicek dorazil 🙂

anculala
4. dec 2014

@fada ono asi kazda z nas mala nejake komplikacie. ale vyzera to fajn, uz sa tesim 🙂 Ja som zas mala problem s lepenim, nie a nie najst vhodne lepindlo na niektore veci... tak dfam, ze nakoniec sa podarilo a vsetko bude drzat tak, ako ma

kajka18
autor
6. dec 2014

@janikes
@mimamijami
@vmata
@anculala
@llela
@stagi
@fada
@lusily

Este mi chybaju nejake balicky... tak dufam, ze v pondelok dorazia 😉 najneskor v utorok... ak by sa to podarilo, tak v utorok vecer triedim a v stredu posielam 🙂
Krasny zvysok vikendu 🙂

kajka18
autor
8. dec 2014

@janikes
@mimamijami
@vmata
@anculala
@llela
@stagi
@fada
@lusily

Ahoj dievcata... takze zhrnutie 😉 balicky mi prisli od @fada, @vmata, @janikes, @stagi, @llela a @anculala... @mimamijami mi balicek donesie zajtra okolo obeda 😉
To znamena, ze zajtra vecer triedim a balim 😉

Peniazky mi prisli od @fada, @vmata, @janikes, @stagi...
A este od Lenky Moravcikovej... Len tu mi nesedi priezvisko... to si ty @llela?
Este mi nenabehli peniazky od @anculala a @mimamijami mi donesie zajtra s balickom 😉

llela
8. dec 2014

@kajka18 ahoj, ja ano, este za sloboda priezvisko..neviem pre co to nezmeni ked som to bola aj v banke menit:(

kajka18
autor
8. dec 2014

@llela o.k. ja sa pytam len pre istotu 😉

fada
8. dec 2014

@kajka18 tesime sa 🙂

janikes
8. dec 2014

@llela skus si pozriet v internet bankingu, cast kde mas osobne udaje, ci sa ti tam neda zmenit meno 🙂. Lebo niekedy treba aj tam urobit zmenu, aby sa to prenieslo do zasa inych casti systemu 🙂

kajka18
autor
11. dec 2014

@janikes
@mimamijami
@vmata
@anculala
@llela
@stagi
@fada

Ahoj dievcata, tak balicky som uspesne tuto noc potriedila... zajtra na obed, ked budu baby spat, ich dobalim a poobede ich manzel berie na postu... mate sa na co tesit 🙂 ja som uz nase aktivitky zabalila a davam ich mojim babam pod stromcek 🙂

Co sa tyka lusily, s tou som sa dohodla, ze do konca roka nam to skusi dokoncit a posle to kazdej na adresu... ja jej balicek mam doma... mam jej ho poslat az na konci roka, ze nech je to fer 🙂

fada
11. dec 2014

@kajka18, @janikes, @mimamijami, @vmata, @anculala, @llela, @stagi, @lusily
dievcata, objavila som tuto stranku: http://www.euronakupy.cz/razitka-barvy-polstark...
su tam podusky i razitkove farby za super ceny. mam rodinu v cechach, takze by som to mohla objednat na nich - postovne by som uhradila ja - oni by mi to doviezli, ak to stihneme do 18.12.. podusky a farby by ste ale uz hradili vy. mate zaujem? poslala by som to lusily (ked mi to donesu), suhlasi 🙂 a ona by vam to poslala so svojimi aktivitkami

anculala
11. dec 2014

@fada jeeeej super, si zlata 🙂 ja by som to aj brala, len to musi schvalit mm :-d dokedy ti to treba dat vediet?

fada
11. dec 2014

@anculala cim skor, aby to prislo do 18.12.. takze najlepsie najneskor zajtra, aby som urobila objednavku este v pracovny den

fada
11. dec 2014

@kajka18, @janikes, @mimamijami, @vmata, @anculala, @llela, @stagi, @lusily
poprosim vas, vyjadrite sa najneskor do zajtra do 14-tej - stylom mam /nemam zaujem. ak mate - aj o aku podlozku (pozor, mozno sa neujde vsetkym, lebo niektore su len po 1 ks - cervena, fialova a zelena. cierna, modra a nenapustena su skladom viac ako 5ks) a/alebo farbu. dakujem.

janikes
11. dec 2014

@fada supeeer, ja mam zaujem a dam este dnes vediet, co presne 😉

kajka18
autor
11. dec 2014

@janikes
@mimamijami
@vmata
@anculala
@llela
@stagi
@fada

Tak balicky pripravene na odvoz... o hodku su na poste 🙂
Pridavam este foto mojich aktivitiek... 😉

janikes
11. dec 2014

@kajka18 ta posledna aktivita je najlepsia, uz teraz sa tesim, ked balicek otvorim a dakujem,, ze si sa na tuto vymenu podujala a zorganizovala...budeme mat este vacsie vianoce 🙂

fada
11. dec 2014

@kajka18 jeee, super aktivitky. uz sa tesime 🙂. a tiez dakujem za organizaciu 🙂 a posielam srdiecko...

mimamijami
11. dec 2014

@kajka18 @vmata @anculala @llela @stagi @fada @janikes @lusily Tak Vam idem, mile zienky, napisat, ze Vam velmi pekne dakujem za uuuuzasnu vymenu... ;) krasne veci ste vyrobili a ozaj sa mate na co tesit... 🙂 A pevne verim, ze sa este stretneme v nejakej podobnej vymene... Mne sa velmi pacilo, ze nas nebolo privela a ze sme si navzajom vyrabali to, za co sme hlasovali... este raz vsetkym D A K U J E M ! ! ! 🙂 🙂 🙂
@kajka18 Tebe chcem este raz podakovat za spolupracu, perfektnu organizaciu a ustretovost... a tiez posielam srdiecko 🙂

fada
15. dec 2014

@kajka18 @vmata @anculala @llela @stagi @janikes @mimamijami
ahojte dievcata, balik mi pred chvilou dorucili a neviem sa vynadivat. mam vianoce pred vianocami 🙂. dakujem vam vsetkym velmi pekne. aktivitky su uzasne. uz sa tesim ako sa s nimi budeme hrat 🙂. posielam vam kazdej srdiecko 😀

fada
15. dec 2014

@vmata @anculala @llela @stagi @janikes @mimamijami teda poslala by som srdiecko, ale nemam :(, som myslela, ze sa da poslat kolkokolvek ... tak aspon takto:
vmata <3
anculala <3
llela <3
stagi <3
janikes <3
mimamijami <3

janikes
15. dec 2014

@mimamijami @kajka18 @vmata @anculala @llela @stagi @fada ani som neverila vlastnym ociam, ked pred hodinou mi prisiel balicek...je mozne mat tolko krasnych veci v jednej krabici ....zrejme ano...a to vdaka Vam... DAKUJEM.....a tesim sa, ked sa opat stretneme v inej vymene...alebo kdekolvek inde 😉
a som zvedava na rozziarene ocka mojho krpca, ked mu ich budem postupne servirovat 😉

anculala
15. dec 2014

@janikes @mimamijami @kajka18 @vmata @llela @stagi @fada tak aj mne dosiel o osmej vecer balicek a neviem sa vynadivat. Dakujem dakujem dakujem 🙂 uz sa tesim, ked sa s aktivitkami budu hrat... co... JA sa tesim, ked sa budem s nimi hrat! 😝 😀 tesim sa na dalsiu vymenu. krasny vecer prajem

anculala
15. dec 2014

@kajka18 jaj, a specialne dakujem pre teba, ze si sa podujala vsetko zorganizovat, pretriedit, poposielat... predsa len, o robotu viac. dakujemeee

stagi
15. dec 2014

@vmata @anculala @llela @fada @janikes @mimamijami @kajka18 DAKUJEM!!! 🙂 Balicek som otvarala ako kedysi v detstve darceky pod stromcekom 🙂 Tesim sa na to, ked uvidim radost mojej malej objavitelky.
A este doplnim info k motylom, co som vyrabala. Telo je v dvoch variantach. Cierny hruby filc nebol "k mani", tak som kupila hnedy, no pribalila som aj tensi cierny. Vyberte si, comu date prednost, materialu alebo farbe.
Prajem pokojne a radostne sviatky. A este raz vdaka ;)