Vrecúšková výmena pre deti od 1 - 3 rokov
Ahoj dievcata 😉 rada by som tu rozbehla vymenu pre mensie deticky... kedze co som pozerala, boli tu vymeny vacsinou pre starsie deti... Kto sa ku mne prida? Bola by som rada, keby sme si nieco pekne urobili pre deticky pod stromcek 😉
@anculala najskor som ich tam chcela dat, ale ked sa moja mala s tym hrala, tak bola rada, ze sa jej podaria tvary vyvliezt z gumky 🙂 je to dost narocne na motoriku... tak som jej to triedila zatial na farby a tvary... predloha sa mi zdala zbytocna, pre taku vekovu kategoriu aku mame 🙂 ale ak chces, mam ju v pocitaci, mozem ti ju poslat 😉
@kajka18 ahoj, ano uz prisiel, uz vcera len zial nikto mi to nedal vediet az dnes som bola na poste sa opytat ked si mi to cislo dala. Perfekne veci su tam. Velmi pekne dakujem. Mala ked spala tak som chytala rybky🙂 a aj malej sa to pacilo ked vstala, a este sme zapinali odusu pracku na slniecku to je teraz nase🙂 Ostatne jej budem postupne davkovat.
Este raz baby velmi pekne dakujem kazdej jednej a prajem krasne sviatky.
@janikes
@mimamijami
@vmata
@anculala
@stagi
@fada
@lusily
@kajka18
@llela
@cicamica1980
@luckadominika
@kiariq
@sticza
@majuska0407
@eca12
@denkadenka
@vampgirl
@lesy
@smolinka024
@arwen12
@rienok
@christina87
@maryennn1
@hutyna
@michalajulka
@silsil
@romanovaz
@vampgirl
@mamkabeika
@lenusskaa
@sileta
@marienkamyd
@silvia259
@luciah1
@sk_lenka
@arwen12
@bibi78
@drahuska11
@janikes
@mimamijami
@vmata
@anculala
@stagi
@fada
@lusily
@edulkobaby
@evdzelyn
@futasova
@christina87
@jelen
@luciamartin
@marcelka932
@mima551
@nikus5
@pupik111
@sony2002
@zuzkalika
Ahoj dievcata 😉 takze vas srdecne pozyvam na jarnu vrecuskovu vymenu...
Moja predstava je pocet do 20 mamiciek. Kazda sem vlozi 3-4 navrhy s jarnou tematikou... napr. jarne kvietky, domace zvieratka, velka noc...
Co sa tyka hlasovania, osvedcilo sa mi take, kde kazda z nas vyrobi taku aktivitku, aku si kto vyberie... tak sa aspon nestane, ze vyhra nieco o co nemame zaujem prip. uz doma mame.
Termin odovzdania by bol zaciatok marca....
Tak kto ide do toho so mnou? 🙂
Ahoj, ja by som sa zapojila... dakujem za spustenie dalsieho kola..
..nezacnes celu temu radsej na novo, aby sme sa nemiesali so skupinkou pred nami?
Aj ja sa rada pridam
@kajka18 Ahojky môžem sa opýtať že aký by bol čas prípravy aktivity 🙂 ďakujem 🙂
@christina87 do 11.1. by sme vkladali navrhy a dali sa poctovo dokopy a do 16.1. by sme hlasovali... a vyrabali by sme do 1.3. 😉
pripájam sa
@kittykittyke tu je nová výmena, spomínala si minule že by si sa rada niekde znovu pridala.
@kajka18 Ja sa rada pridám, len ma zaujíma aká veková kategória budeme?

@kajka18 kajka, este jedna otazka - k tomu navliekaniu tvarov nemali byt aj nejake vzory - predlohy, podla coho ich ma dieta navliekat?