Vrecúšková výmena - šikovní predškoláci
Ahoj dievcata, moja starsia dcerka je predskolacka a skoro kazdy den riesime pismena, cisla,... Rada by som este do Velkej noci stihla jednu vymenu. Bola by som rada, keby to boli rozne aktivity na rozvoj pisania, citania a pocitania... Kto sa prida? Pocet do 10 🙂
Vdaka za pozvanie, rada by som do toho sla. 🙂
@zbruna no terminy som zatial mala vymyslene tak, ze do 13.1. sa vlozia navrhy, do 15.1. (cez vikend) sa bude hlasovat a do konca februara vyrabat, ale ak by to niekomu nevyhovovalo, mozem to upravit 😉
Bola by som rada, keby sa vyrabala jedna aktivita na matematiku a jedna na pismenka, vsetko je vec dohody 😉 ked sa pridas, budem len rada... pocet bude do 10... vecer to uzavriem a urobim sukromnu skupinku...
Ja len chcem dat vediet, ze sa z rodinnnych a casovych dovodov nebudem moct zucastnit, skoda, urcite to bude pekna vymena.. Tak vam prajem,aby ste si to co najviac uzili a vyrobili krasne vecicky 😉
Maminky ja by som a rada pridala..len moja mala ma nejake zdravotne problemy a casu minimum skusila by som, pripadne ak by ste mi nejaku aktivitu pridelili..ak by sa mi to nedalo zvladnut mohla by som si pripadne od vas odkupit nejaku aktivitu?
Dakujem😉
dievcata, mate este volne?

@luciah1
@pistialko
@vampgirl
@zizka
@ivianocka
@sk_lenka
7 😉