icon

Vrecúšková výmena - šikovní predškoláci

kajka18
5. jan 2017

Ahoj dievcata, moja starsia dcerka je predskolacka a skoro kazdy den riesime pismena, cisla,... Rada by som este do Velkej noci stihla jednu vymenu. Bola by som rada, keby to boli rozne aktivity na rozvoj pisania, citania a pocitania... Kto sa prida? Pocet do 10 🙂

Strana
z2
janikes
7. jan 2017

@emma84 diky, mame z jednej vymeny taketo, len lienky su z kamena a maju ocislovane listocky 🙂. Ale tymto si mi akurat pripomenula, ze ako dieta sme mali domino lienkove, kt. takto vyzeralo, takze babka bude hladat 🙂

kallocka
7. jan 2017

Vdaka za pozvanie, rada by som do toho sla. 🙂

pistialko
8. jan 2017

@terocka nechceš sa zapojiť, ale kedy by si to stíhala 🙂

zbruna
8. jan 2017

Baby, ja sa stale pohravam z myslienkou zucastnit sa aj tejto vymeny, ale stale zvazujem casove dovody (@kajka18 Ako planujes terminy?) a tiez, na aky vek budu aktivitky zamerane ... dcerka ma 3 a stvrt roka, mozno je to este zavcasu, ale ktovie?

kajka18
autor
8. jan 2017

@zbruna no terminy som zatial mala vymyslene tak, ze do 13.1. sa vlozia navrhy, do 15.1. (cez vikend) sa bude hlasovat a do konca februara vyrabat, ale ak by to niekomu nevyhovovalo, mozem to upravit 😉
Bola by som rada, keby sa vyrabala jedna aktivita na matematiku a jedna na pismenka, vsetko je vec dohody 😉 ked sa pridas, budem len rada... pocet bude do 10... vecer to uzavriem a urobim sukromnu skupinku...

zbruna
8. jan 2017

@kajka18 A co povies na ten vek - 3-rocna je prilis mala?

jlp
8. jan 2017

@kajka18 da sa este pridat? Syn bude mat 5 v lete, mladsi 3. Rada sa pridam.

kajka18
autor
8. jan 2017

@zbruna ja mam mladsiu 3rocnu a 4mesiace a pekne sa chyta, ked robim so starsou... uz s nami aj rata a pomaha nam... myslim si, ze keby robila aktivitky len z casti/nizsi level, tak sa to oplati 😉 Ale ty si ju poznas najlepsie 😀

kajka18
autor
8. jan 2017

@jlp
Jasne 😉

flower85
8. jan 2017

Ja len chcem dat vediet, ze sa z rodinnnych a casovych dovodov nebudem moct zucastnit, skoda, urcite to bude pekna vymena.. Tak vam prajem,aby ste si to co najviac uzili a vyrobili krasne vecicky 😉

kajka18
autor
8. jan 2017

@flower85 to je v pohode... mozno nabuduce... dakujeme 😉

kajka18
autor
8. jan 2017

@jlp
@luciah1
@pistialko
@vampgirl
@zizka
@ivianocka
@sk_lenka
@kallocka

Dievcata, poslala som vam pozvanku do sukromnej skupiny, prosim prijmi te ju, precitajte si uvodny prispevok.a mozte tam vkladat vase navrhy 😉

@zbruna

Tak ako? Pridas sa ku nam? Mozem sa tesit? 😉

zbruna
8. jan 2017

@kajka18 Ahojte zienky, zvazila som ucast v tejto vymene, aj by som rada, ale predsa len casove dovody mi neumoznia stihat vase terminy ☹ Tak snad niekedy nabuduce, vy si to uzite 🙂

llela
9. jan 2017

Maminky ja by som a rada pridala..len moja mala ma nejake zdravotne problemy a casu minimum skusila by som, pripadne ak by ste mi nejaku aktivitu pridelili..ak by sa mi to nedalo zvladnut mohla by som si pripadne od vas odkupit nejaku aktivitu?

zuzu122
10. jan 2017

@kajka18 Pekny den prajem, da sa este pridat?

kajka18
autor
10. jan 2017

@zuzu122 prepac, uz som vymenu uzavrela... uz nas je dost... mozno nabuduce, dakujem za zaujem 🙂
PS: keby niekto vypadol, mozem sa ti ozvat...

zuzu122
10. jan 2017

@kajka18 vdaka za spravu, no skoda. Keby nieco, tak sa pokojne ozvi😉

jlp
11. jan 2017

@kajka18
@zuzu122
Baby ja som si to teraz vsetko zosumarizovala a mierne by som terminy nestihala, takze pokial ma zuzu122 este zaujem, tak nech ma nahradi. Ak nie, skusim samozrejme postihat. Dajte mi vediet. Dik Jana

kajka18
autor
11. jan 2017

@jlp pridam teda aj zuzu122... a uvidime 😉

zuzu122
11. jan 2017

Dakujem😉

pupik111
4. apr 2017

dievcata, mate este volne?

zizka
4. apr 2017