icon

Vrecúškové aktivity 3 - 5 rokov

baasss
30. jún 2014

Ahojte mamicky 🙂
Rozhodla som sa zalozit novu diskusiu pre vymenu vrecuskovych aktivit, kedze aktualne je bud vsade ticho alebo vsade obsadene. Ja sama som sa este na vymene nezucastnila, hoci po nej uz dlhsie tuzim 🙂, tak preto som si dovolila hladat na vlastnu past.

Navrhujem, aby nas nebolo privela (tak cca 10 by stacilo, max 15), aby aktivitky boli radsej trosku prepracovanejsie. (pripadne ak budeme stihat, mozeme urobit jednu narocnejsiu a jednu jednoduchsiu.)

Kedze ide leto a dovolenky, netrufam si stanovit nejaky striktny termin odovzdavania, ale v pohode sa dohodneme. Orientacne by som sa priklanala k zaciatku septembra.
Mate zaujem? Hor sa sem, mamicky 🙂 .

madisonb
21. aug 2014

aktuálny stav, kto čo papá 🙂 tie malé hnedé smeti, to majú byť akože zrnká :D ešte mi chýba sivá myška a syr, ale nemám tu obyčajný farebný papier a dierkovačku, takže to až doma. (Ozaj a ovečka) Pokus o koníka nedopadol ktovie ako, tak toho ešte musím nejako vymyslieť 🙂

madisonb
21. aug 2014

Ozaj a idem si ešte po radu. Z čoho by ste robili tú svetlomodrú podložku?

baasss
autor
21. aug 2014

@madisonb vyzera to byt asi usite, s nejakou tenkou vatelinovou vyplnou, nie?

rosna
22. aug 2014

@madisonb aj mne to pride ako flis s tenkym vatelinom. Musi to byt dobre ohybne aby sa tie gombiky lahko pripinali. Ja by som to tak tipovala.

madisonb
22. aug 2014

@baasss @rosna ďakujem 🙂 a tie gombíky sú prišité "skrz" všetky vrstvy, však? Napr. aby sa ten vatelín neposúval.

rosna
22. aug 2014

@madisonb aj ja si myslim ze su prisite cez celu podlozku.

rosna
22. aug 2014

@madisonb este ma napadlo ze som tuto aktivitu v nejakej vymene videla ze je urcena nielen na naucenie sa. zapinania gomvikov ale aj na urcovanie farieb. na zeleny gombik sa mala pripnut zelena hviezdicka a pod. aj na tejto fotke sa mi vidi ze je to tak urobene len nie su tie vystrihnute handricky na svojich miestach.

madisonb
22. aug 2014

@rosna to je zaujímavý postreh. Popozerám doma, aké mám gombíky, ale myslím, že základné farby mám, tak by som to mohla urobiť tak ako píšeš. Až niečo budem mať pridám foto 🙂

baasss
autor
23. aug 2014

@madisonb mozes ich urobit rovno obojstranne, gombik o gombik prisit, aby to aj z druhej strany bolo pekne 😎 🙂

rosna
23. aug 2014

@baasss myslim ze aj jednostranna varianta je roboty az az. :-P

baasss
autor
24. aug 2014

@rosna 😀 ved jasne, len provokujem, ked uz sme take masochistky 🙂

maryennn1
25. aug 2014

Ahoj kočky, asi sa na mňa nahneváte, ale ja nestíham ☹ ešte len v piatok ma pustili domov z nemocnice po operácii, prišlo to veľmi nečakane, ani som nestihla nikomu dať nič vedieť ☹
K aktivitám... Niečo mám už urobené, ale niečo je ešte len v štádiu prípravy, chcem sa preto opýtať, dokedy sme si stanovili ten termín? Rada by som to stihla, len momentálne mám čo robiť, aby som vládala dýchať ☹ Potrebujem pár dní na relax a potom by som sa opäť do toho pustila.

baasss
autor
25. aug 2014

@madisonb mohla by si mi prosim poslat udaje a fotky k tej mojej aktivitke? 😅 potrebujem tvoju adresu, meno dietata, foto domu, ulice a dietata.
@maryennn1 fuuuha a coze sa ti stalo tak nahle? slepak? 😕 😕 drz sa a rychlo sa vyliec. Termin sme sa dohodli, ze ak stihneme do 7.9. poslat balicky ku mne, tak ja potriedim a ked nie, tak ich potriedi a preposle @mikisa27 takze pohodka, nic sa nedeje

mikisa27
25. aug 2014

@baasss vidis,aj ja ti este musim oslat fotky domu 🙂 dnes je uz tma,ale zajtra snad konecne pofotim a poslem 🙂

madisonb
25. aug 2014

@baasss okrem foto a mena dieťatka som posielala údaje cez IP, neprišlo to? Ak treba foto pošlem do mailu - máš ho niekde uvedený?
@rosna k tým obojstranným gombíkom - iba raz som prišívala obojstranne dva gombíky na taký dvojradový kabát a nadávala som :( som si povedala nikdy viac :D

madisonb
25. aug 2014

@maryennn1 prajem skoré uzdravenie 🙂

baasss
autor
25. aug 2014

@madisonb 😕 neprislo mi nic, pisem IP

baasss
autor
25. aug 2014

@mikisa27 nezabudni prosim 🙂

maryennn1
26. aug 2014

@baasss nie slepák nemám už dávno, dostala som strašný žlčníkový záchvat (z ničoho nič, nikdy mi nič nebolo), odniesla ma sanitka a hneď ma brali pod nože, žlčník musel von.

maryennn1
26. aug 2014

@madisonb ďakujem 🙂

baasss
autor
26. aug 2014

@maryennn1 🙂 to sa stalo aj mne, po prvom dietati, vraj ked tlaci na pecen dieta, tak sa zvyknu urobit drobne kamienky a tie potom upchavaju zlcovody 🙄 setri sa, nech sa ti to dobre zahoji

rosna
26. aug 2014

@madisonb ja som pisala ze nech tak oproti sebe neprisivas. ja som ti to neradila. tiez to neznasam tak sit.

baasss
autor
26. aug 2014

@madisonb prosiiim, akutne potrebujem aspon adresu, kuknem si to na streetview 😒

takto to nikdy nedokoncim fakt 😔

madisonb
26. aug 2014

@baasss idem preposlať to čo som písala do IP na mail (ktovie komu som to poslala 😅 ) foto pošlem asi až zajtra, malá má teplotu, tak neviem, či pôjdeme von. :/

baasss
autor
26. aug 2014

@madisonb oki posli, uvidime ci treba.. bud tu este chvilku ok?

madisonb
26. aug 2014

poslala som
@baasss

madisonb
31. aug 2014

@rosna asi ty máš u mňa túto aktivitu, však? mohlo by to byť takto? To modré je dekovina vyplnená vatelínom v dvoch vrstvách. Len neviem, či môžu byť takéto kolieska, alebo chceš aj iné tvary (ak áno, napíš aké 🙂)

baasss
autor
31. aug 2014

Caute kocandy

uz mam posite manusky, okrem rosnickinho prasiatka (to co som mala som nakoniec podarovala 🙂 ).

pribehove kocky mam nasackovane

ja na mape mam spracovane v pocitaci, muz mi to musi este vytlacit a potom este laminovat a strihat, triedit a strihat a strihat a strihat a laminovat, omg.. mrteeeee roboty.

herbar som este nezacala, ak neratam listy v novinach 😝 😎

kazdopadne sa tesim, lebo muz ma uz zacina neznasat 😅 😎

baasss
autor
31. aug 2014

vlastneee.. chcete aj nieco vidiet? ci radsej prekvapko? 🙂

delideli
1. sep 2014

@kajka18 @kittykittyke @madisonb @rosna @baasss @anikag @maryennn1 @mikisa27
Ahojte, idem sa opyta na stav- ci by ste sa mohli vyjadrit,ci stihate k terminu- t.j. odoslat do konca tyzdna, aby 7.9. boli balicky u baasss?
Dosiel mi totiz prave dnes rano zlty toner v tlaciarni a este mi chyba dotlacit par obrazkov z jednej z aktivit. Tonery mame objednane uz vyse mesiaca z alzy a stale nam ich nedodali,takze by som potrebovala vediet, ci to mam riesit urychlene alebo sa bude termin posuvat. Vdaka vsetkym za vyjadrenie.
Pekny den.

@baasss : ak by si mala chvilku a hodila nejake foto, tak sa urcite "malej ochutnavke" potesime 🙂 ale vyzadovat urcite nebudem,lebo sama nestiham..
inak zo 4 druhov aktivit, ktore mam uz 2 hotove, jednu hotovu tak spolovice a poslednu zacinam,ale "zasekla" ma prave ta tlaciaren..