Vrecúškové aktivity 3 - 5 rokov
Ahojte mamicky 🙂
Rozhodla som sa zalozit novu diskusiu pre vymenu vrecuskovych aktivit, kedze aktualne je bud vsade ticho alebo vsade obsadene. Ja sama som sa este na vymene nezucastnila, hoci po nej uz dlhsie tuzim 🙂, tak preto som si dovolila hladat na vlastnu past.
Navrhujem, aby nas nebolo privela (tak cca 10 by stacilo, max 15), aby aktivitky boli radsej trosku prepracovanejsie. (pripadne ak budeme stihat, mozeme urobit jednu narocnejsiu a jednu jednoduchsiu.)
Kedze ide leto a dovolenky, netrufam si stanovit nejaky striktny termin odovzdavania, ale v pohode sa dohodneme. Orientacne by som sa priklanala k zaciatku septembra.
Mate zaujem? Hor sa sem, mamicky 🙂 .
@madisonb este ma napadlo ze som tuto aktivitu v nejakej vymene videla ze je urcena nielen na naucenie sa. zapinania gomvikov ale aj na urcovanie farieb. na zeleny gombik sa mala pripnut zelena hviezdicka a pod. aj na tejto fotke sa mi vidi ze je to tak urobene len nie su tie vystrihnute handricky na svojich miestach.
Ahoj kočky, asi sa na mňa nahneváte, ale ja nestíham ☹ ešte len v piatok ma pustili domov z nemocnice po operácii, prišlo to veľmi nečakane, ani som nestihla nikomu dať nič vedieť ☹
K aktivitám... Niečo mám už urobené, ale niečo je ešte len v štádiu prípravy, chcem sa preto opýtať, dokedy sme si stanovili ten termín? Rada by som to stihla, len momentálne mám čo robiť, aby som vládala dýchať ☹ Potrebujem pár dní na relax a potom by som sa opäť do toho pustila.
@madisonb mohla by si mi prosim poslat udaje a fotky k tej mojej aktivitke? 😅 potrebujem tvoju adresu, meno dietata, foto domu, ulice a dietata.
@maryennn1 fuuuha a coze sa ti stalo tak nahle? slepak? 😕 😕 drz sa a rychlo sa vyliec. Termin sme sa dohodli, ze ak stihneme do 7.9. poslat balicky ku mne, tak ja potriedim a ked nie, tak ich potriedi a preposle @mikisa27 takze pohodka, nic sa nedeje
Caute kocandy
uz mam posite manusky, okrem rosnickinho prasiatka (to co som mala som nakoniec podarovala 🙂 ).
pribehove kocky mam nasackovane
ja na mape mam spracovane v pocitaci, muz mi to musi este vytlacit a potom este laminovat a strihat, triedit a strihat a strihat a strihat a laminovat, omg.. mrteeeee roboty.
herbar som este nezacala, ak neratam listy v novinach 😝 😎
kazdopadne sa tesim, lebo muz ma uz zacina neznasat 😅 😎
vlastneee.. chcete aj nieco vidiet? ci radsej prekvapko? 🙂
@kajka18 @kittykittyke @madisonb @rosna @baasss @anikag @maryennn1 @mikisa27
Ahojte, idem sa opyta na stav- ci by ste sa mohli vyjadrit,ci stihate k terminu- t.j. odoslat do konca tyzdna, aby 7.9. boli balicky u baasss?
Dosiel mi totiz prave dnes rano zlty toner v tlaciarni a este mi chyba dotlacit par obrazkov z jednej z aktivit. Tonery mame objednane uz vyse mesiaca z alzy a stale nam ich nedodali,takze by som potrebovala vediet, ci to mam riesit urychlene alebo sa bude termin posuvat. Vdaka vsetkym za vyjadrenie.
Pekny den.
@baasss : ak by si mala chvilku a hodila nejake foto, tak sa urcite "malej ochutnavke" potesime 🙂 ale vyzadovat urcite nebudem,lebo sama nestiham..
inak zo 4 druhov aktivit, ktore mam uz 2 hotove, jednu hotovu tak spolovice a poslednu zacinam,ale "zasekla" ma prave ta tlaciaren..

aktuálny stav, kto čo papá 🙂 tie malé hnedé smeti, to majú byť akože zrnká :D ešte mi chýba sivá myška a syr, ale nemám tu obyčajný farebný papier a dierkovačku, takže to až doma. (Ozaj a ovečka) Pokus o koníka nedopadol ktovie ako, tak toho ešte musím nejako vymyslieť 🙂