icon

Vrecúškové aktivity 3 - 5 rokov

baasss
30. jún 2014

Ahojte mamicky 🙂
Rozhodla som sa zalozit novu diskusiu pre vymenu vrecuskovych aktivit, kedze aktualne je bud vsade ticho alebo vsade obsadene. Ja sama som sa este na vymene nezucastnila, hoci po nej uz dlhsie tuzim 🙂, tak preto som si dovolila hladat na vlastnu past.

Navrhujem, aby nas nebolo privela (tak cca 10 by stacilo, max 15), aby aktivitky boli radsej trosku prepracovanejsie. (pripadne ak budeme stihat, mozeme urobit jednu narocnejsiu a jednu jednoduchsiu.)

Kedze ide leto a dovolenky, netrufam si stanovit nejaky striktny termin odovzdavania, ale v pohode sa dohodneme. Orientacne by som sa priklanala k zaciatku septembra.
Mate zaujem? Hor sa sem, mamicky 🙂 .

baasss
autor
8. sep 2014

jaj a skoro som zabudla, herbar som zalaminovavala zehlickou, kedze su tam vypukle casti a je to cele take zvlnene, ale asi sa to neda lepsie 😅 😕

rosna
8. sep 2014

@baasss. nemusis sa bat laminovat herbar laminovackou. ide to bez problemov.ja mam taky a 2 roky funguje 🙂 netrap sa so zehlickou. narobis sa a efekt rovnaky

baasss
autor
8. sep 2014

@rosna 🙂 ja som to uz zazehlila. Mala som s tou laminovackou problem nedavno a bojim sa teraz 😀 kedze este ju budem teraz potrebovat 😎

inaaaaaak @madisonb je uplne komplet hotova 😵 paci sa mi toooooooooooooooooooo

baasss
autor
9. sep 2014

@mikisa27 😵 😵 😵 😵 😵 😵 poslane

@madisonb @kajka18 @rosna @anikag @maryennn1 @kittykittyke @delideli baby tak ja to uz mam za sebou, dnes som poslala balicek k mikisi 🙂 tak snad sa vam budu moje aktivitky pacit a dufam, ze mi odpustite nejake chybicky krasy alebo ine zavady. Velmi ma tesilo a tesim sa na aktivitky od vas, aj ked sa k nim dostanem az koncom mesiaca ☹ ale nevadiiii 😵 😵

kajka18
9. sep 2014

@baasss prosim ta, do akych vrecusok si zabalila tvoje aktivity? Neviem do coho ich mam zabalit 😢

baasss
autor
9. sep 2014

@kittykittyke zabudla som, ze ten domcek je trosku vacsi, teda posli tvoje veci vo vacsej krabici, aby sa to zmestilo (taka A4 podorys, ale vyssia)

ostatne baby aspon A4 nech sa vam tam pohodlne zmesti

baasss
autor
9. sep 2014

@kajka18 tie mensie, ako pribehove kocky a manusky som balila do tych zatvaratelnych sackov, jedny som mala z ikea a druhe z tesca (tescoma na zeleninu do mraznicky). maju taky ten zatlacaci patent.
a tie vacsie 😅 😅 som si dovolila odflaknut a dala som ich do obycajnych mikrotenovych a zalepila som ich. Ale ja na mape je komplet zalaminovane a spojene, takze sacok je "naozdobu" a herbare su tiez zalaminovane a spojene, takze tiez v podstate netreba sacok. A domcek, ten je v takej plastovej krabicke zakryty alobalom 😅 😎 inak sa mi to nedalo. a teda tiez je v sacku obycajnom mikrotenovom.

kajka18
9. sep 2014

@baasss dik za inspiraciu 😉

mikisa27
9. sep 2014

@kajka18 ja som pobalila vacsinu aktivit do euroobalov a zlepila som obal lepiacou paskou nech to nevypadne 🙂

rosna
10. sep 2014

@baasss tesim sa moc.

mikisa27
11. sep 2014

@madisonb @kajka18 @rosna @anikag @maryennn1 @kittykittyke @delideli tak baby idem vas motivovat do dokoncenia vasich aktivit,dnes mi dosiel balicek od @baasss a teda klobuk dole 🙂 aktivita ja na mape je nieco uzasne,nase diti ani spat ist nechceli.....este som nakukla do jedneho balicka s herbarom a teda ten je tiez uzasny.....mate sa na co tesit 🙂 🙂 🙂

maryennn1
11. sep 2014

@mikisa27 hurááá, dnes budem makať ako šialená 😀

madisonb
11. sep 2014

@mikisa27 @basss @anikag @maryennn1 @kittykittyke @delideli baby tak písmenká vyzerajú ako na foto. Mám 5 kompletných abecied, šiesta má jedno malé "N". V niektorých slovách sú niektoré písmenká 2krát, preto sú niektoré písmenká v balíčkoch 2krát - označím ich ako "navyše", no a s niektorými písmenkami je problém. Snáď to je vidieť na foto, niektoré písmenkách z tých "navyše" budú menšie, ale pribalím aj väčšiu filcovú verziu (viď foto kartička s kravičkou/cow). V dvoch balíčkoch bude písmenko "B" (to navyše) iba filcové, keďže som iné nezohnala. :( Neviem presne ako to rozdeliť, ale ak chcete komplet abecedu a písmenká "navyše" také ako majú byť, môžem objednať a doposlať Vám ich mimo balíčkov z tejto vrecúškovej výmeny. Neobjednávala som ďalšie sady, pretože som sa bála, že nestihnú prísť, keďže sme mali mať trochu skorší termín odosielania. Tie písmenká z Číny sú drevené. Ak máte niekto záujem aj o filcovú abecedu, napíšte mi to prosím sem, pribalím Vám aj tie (našla som ich pred pár dňami v kiku, zobrala som jeden balík na skúšku a pekne sedia, tak dokúpim, ak bude treba)

Ak som to nenapísala dosť zrozumiteľne rozpíšem jednotlivé balíčky 🙂 ale počkám na vašu spätnú väzbu 🙂

delideli
11. sep 2014

@madisonb : ja neviem,ci som to dobre pochopila,kazdopadne pre mna su ok aj drevene aj filcove,ak by sa dalo,tak radsej v rovnakej /vacsej/velkosti..navyse kvoli nam nemusis objednavat.

anikag
11. sep 2014

@madisonb aj ja by som rada rovnaku velkost a nevadia ani filcove

delideli
12. sep 2014

mikisa27 @madisonb @kajka18 @rosna @anikag @maryennn1 @kittykittyke @baasss

ahojte baby, stala sa mi taka neprijemna vec,takze idem pre vase vyjadrenie-
tyka sa aktivity puzzle protiklady- pri rozstrihavani karticiek na dva do seba zapadajuce dieliky sa mi u zopar z nich stalo,ze sa na mieste odstrihnuteho zakrivenia skraja trocha odlupla folia..neviem cim to je ,na zaciatku nez som sa do vyroby pustila som si samozrejme urobila par testovacich karticiek a u tych sa mi to ani u jednej nestalo :( ani u tychto to nie je na kazdej, len sem tam..mam novu laminovacku a kupila som aj novu sadu folii (pre istotu drahsich zo sevtu v naivnom domneni,ze budu lepsie..:()..kazdopadne to je uz teraz jedno..
takze mi napada niekolko moznosti :1. skusit odlepene miesto prelepit priesvitnou paskou (lepidlo by asi bola piplacka a otazka je ci by to malo efekt).., 2. strihat karticky na polovice nie podla predzancenej "krivolakej" linie ale bud rovno alebo do trojuholnika,aby bol strih rovny (na rovno strihanych kartickach som doteraz nikdy problem s odlepovanim folie nemala, mame doma aj sadu obrazkov,ktore som uz pomerne davno laminovala drobcovi a aj ich uz riadne poohynal a pekne drzia)..
3. pokial by to niektorej vadilo,tak mozem ako nahradu ponuknut aktivitu : priradovanie tvarov (alebo ak ju niekto ma ako zakladnu tak Kalendar)..
dakujem za skore vyjadrenia..
pekny den

delideli
12. sep 2014

este pridavam foto,aby bolo jasne o ktorej aktivite hovorim a ako asi momentalne vyzera (toto je AJ verzia, mam aj slovensku a dvojjazycnu- podla toho aku si kto objednal). Kazda obsahuje 36 dielikov (18 parov).

anikag
12. sep 2014

@delideli za mna v pohode nemusis sa s tym trapit ak sa nam rozlepi znovu zalaminujem alebo zlepim netrap sa a inac vyzera to super 🙂

maryennn1
12. sep 2014

@delideli ani nad mojím sa netráp tak ako napísala @anikag ak by sa odliepalo, opravím si doma 🙂
@madisonb tiež by som rada rovnaké veľkosti 🙂

rosna
12. sep 2014

@delideli ani mne to nevadi. ja to zvyknem znovu prehnat laminovackou a folia sa zasa spoji. posli ake sa ti podarilo a. keby bol problem tak si opravim. uplne nadherne to je.

rosna
12. sep 2014

Aj ja dnes vsetko pobalim . som stastna jak blcha ze som to stihla.

madisonb
12. sep 2014

@delideli mne to tiež nevadí, nemusíš to nijako opravovať ... vyzerá to krásne 🙂 a mojej malej sa to určite bude veľmi páčiť 🙂

madisonb
12. sep 2014

@mikisa27 @basss @anikag @maryennn1 @kittykittyke @delideli baby tie drevené písmenká mám v takomto stave:
1. balíček - kompletná základná abeceda, z písmenok navyše je jedno malé "M"
2. balíček - kompletná základná abeceda, z písmenok navyše je jedno malé "M"
3. balíček - kompletná základná abeceda, z písmenok navyše sú malé "B" a "M"
4. balíček - kompletná základná abeceda, z písmenok navyše sú malé "B", "L" a "M"
5. balíček - kompletná základná abeceda, z písmenok navyše sú malé "A", "L" a "M", filcové "B"
6. balíček - základná abeceda s malým "N", z písmenok navyše sú malé "A", "L" a "M", filcové "B".

Od Vás potrebujem vedieť komu ktorý balíček poslať a komu doposlať do toho jeho balíčka písmenká, aby to bolo komplet. (Poslala by som Vám konkrétne písmenká, ktoré chýbajú, mimo vrecúškovej výmeny - na vlastné náklady, ale po termíne dohodnutého odovzdania)

V príspevku vyššie vidieť o koľko menšie sú tie malé písmenká. Filcovú verziu pošlem každej. Tie filcové písmenká sedia ešte lepšie ako drevené, škoda, že som ich našla až teraz.

maryennn1
12. sep 2014

@madisonb Tak keďže som prvá, tak so prosím balíček č. 1., ak teda môžem 😅

anikag
12. sep 2014

@madisonb ja teda balicek 2 🙂

delideli
12. sep 2014

@madisonb : tak pojdem podla poradia a vzala by som 3jku 🙂

kittykittyke
12. sep 2014

@madisonb Nerada by som narusila poradie.. tak kludne posli balicek c. 4 🙂

kittykittyke
12. sep 2014

@delideli aktivitka vyzera krasne.. a vobec sa s tym nemusis trapit.. 🙂
ak sa odlepi.. prilepime si to doma sami.. 🙂

baasss
autor
13. sep 2014

Caute baby, son z mobilu v hr a uz asi nebudemm moct nazerat takze deli mne nevadi rozlepene, krasne su a madison som teda v poradi c 5 🙂

mikisa27
14. sep 2014

@madisonb tak ak ides posielat aj filcovu verziu tak mne je jedno ktoru sadu drevenych mi posles,ak nam bude nieco chybat dokupime filcove pismenka v kiku alebo objedname drevene🙂