Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 2 až 3 roky
Zakladam novu temu, resp novu skupinu na vreckove aktivity
@avalsorim tiež myslím, že obrázky blízke deťom - zvieratká a autá alebo aj nejaký dom, strom, slnko a tak 🙂
Dievčatá, ešte je voľné miesto? Mám dcérku 20 mesiacov a radi by sme sa zapojili do vrecúškovej výmeny.
@avalsorim @evkalv @pillinka @mimirinko @weronnka18 @sisi0211 @natabun @uhlopriecka @sharonik @josie3331 @ninison @lindauciatko @gega @salonkaa @mimirinko @bartonka1 @marusinka80 @bajlinka @ninison maminky prosim aby ste sa este vyjadrili k aktivitam ninison, ci sa vam pacia a ktore, alebo ci nam ma este nejake ponuknut, aby sme mohli aktivity uzavriet a dohodnut sa na termine odovzdavania.Moj navrh je najneskor do konca novembra, ale ak stihate skor, za mna moze byt ak skor.
A este jedna vec, hlasi sa este jedna maminka, tym by nas bolo 20,co vy na to?
@ivaha ci 19 alebo dvadsat, to uz nieje reozdiel. bude sa to aspon lepsie rozdelovat a pocitat 🙂
a nemohla by si prosim pridat tie navrhovane aktivity ninison do albumu? mozno by sa k nim lepsie vyjadrovalo, keby boli umiestnene pri tych dalsich aktivitach co mame aby sme nemali prilis podobne aktivity. mne sa aj tie vianocne stromceky pacia.
@ninison tie vianocne gule na stromcek by sa pricvakavali alebo priliepali?
@belucio23 Skúsa pozrieť do nášho albumu, sú tam ešte nejaké návrhy, ktoré nikto nerobí ( napr. Motýľ z filcu na dotváranie podľa predlohy alebo maco na nácvik rôzneho zapínania)
https://www.modrykonik.sk/blog/ivaha/album/vyme...
@mimirinko vsetko si kreslila rucne? tak toho budes mat veru dost na praci. krasne
@avalsorim ja stale rozmýšlam keď je to také pracné či túto aktivitu fakt chceme?
Ak nemáte doma tento titul napr. Moja prvá knižka od Matysu http://www.martinus.sk/?uItem=29737 pozrite si to v knihkupectve alebo v knižnici. Alebo aj táto knižka Môj prvý deň v škôlke.
Je tam obrázok napr. z parku a naboku sú obrázky rôznych predmetov. Voskovkou by to dieťa teoreticky mohlo aj krúžkovať a kniha by sa nepoškodila, dá sa to zotrieť. Hneď prvá strana je tak robená a sú tam krásne dvojstrany.
Ako to vyjde finančne laminovanie 1 ks A4 + kartičky???
Oplatí sa to fakt robiť? Keď mne sa to zdá veľmi podobné s týmito knižkami a fakt nie sú drahé.
Baby vyjadrite sa aj ostatné prosím.
@natabun k EMÓCIAM
nemáte doma tých drevených obliekacích mackov? To sa dá využiť aj na určovanie emócií, je to fajn hračka tak neviem či nám toto treba...
Ako ostatné dievčatá?
@uhlopriecka @ivaha
skúšali ste to navliekanie z machovej gumy? Ja rozmýšľam že dám zajtra staršiemu vydierovanú tú hubovú utierku na upratovanie či mu to pôjde. Či sa to nebude veľmi krčiť a tým či to nebude príliš obtiažné.
@lindauciatko O akých mackov ide?

@avalsorim Súhlasím s @evkalv