icon

Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 4 roky

ivaha
10. mar 2014

ahojte maminky, otvaram druhe kolo aktivit pre nase deticky.Nejake maminky sa nezucastnia, takze mozno budu aj nejake volne miesta.Mozte sa prihlasovat a pridavat navrhy na svoje aktivity.V mojich fotoblogoch zalozim album, kde si budeme ukladat nase inspiracie,takze sem mozte posielat ulohy, ktore sa vam pacia, ale si ich netrufate vyrobit a zaroven zalozim aj album prac ktore by ste ponukli do vymeny,teda by ste ich mohli vyrobit.Mozte pridavat do diskusie aj viac navrhov a potom by som pridala do albumu 2-3 vase ,za ktore by sme hlasovali a ak bude nadpolovicna vacsina u niektorej z nich tak tu aktivitku budete vyrabat.Pripadne po dohovore je mozne, ze maminka moze vyrabat aj dve aktivitky, ak bude ochotna, kazdej mamine tu, ktoru si vyberie.Ono je to aj zaujimavejsie ako robit 20 ks toho isteho. Ale to samozrejme zalezi na kazdej z vas ako sa rozhodnete.Takze sa tesim na dalsiu spolupracu s vami 😉

ivaha
autor
14. máj 2014

@mamkabeika nam vyhovuje A5 rozmer, ale si prosim ak je mozne aj dalsie aspon vytlacit,netreba laminovat a nalepim si na karton.A tesim sa na velke mnozstvo ingrediencii 🙂

ivaha
autor
14. máj 2014

@sonka_d je to fajn, ze ta to bavi 🙂 🙂
a urcite to bude bavit aj nase deturence 😉 akurát teraz ked je vonku nanic a stale prsi stale dokola vytahujeme veci z vymen a je to super

josie3331
14. máj 2014
ivaha
autor
14. máj 2014

@josie3331 ja myslim, ze taky tensi, aby to nebolo vlemi hrube asi ako klasicka fixka, nam je jedno, trebars modra
a motyle ako vyzeraju? 🙂

josie3331
14. máj 2014

@ivaha motyl bude asi len jeden, ostatne obrazky by boli ine...zajtra, pozajtra ukazem 🙂

sliver
14. máj 2014

@josie3331 fixku poprosím radšej tenšiu a farba mi je jedno 😉

sharonik
15. máj 2014

@josie3331 nám na farbe nezáleží, len aby nebola príliš hrubá

marusinka80
15. máj 2014

@josie3331 ja si myslím, že červená farba je fajn

sharonik
15. máj 2014

@ivaha mne by sa možno posun aj hodil 🙂

ivaha
autor
15. máj 2014

@mamkabeika a @sharonik by vyhovoval posun na 26. Ako ste ostatni na tom? Suhlasite s posunom?
@lenka_l @sliver @josie3331 @marusinka80 @sonka_d @mima1311 @natabun

sonka_d
15. máj 2014

Suhlasim..

mima1311
15. máj 2014

@ivaha urcite koniec mesiaca je super

lenka_l
15. máj 2014

@josie3331 aj ja som skor za tensiu, ako bezna fixka.
@ivaha jasne, moze byt, myslim, ze sa mi to tiez hodi 😉

marusinka80
15. máj 2014

@ivaha ano, mne to vyhovuje

josie3331
18. máj 2014

@lenka_l @sharonik @sliver @marusinka80 @ivaha
Baby, vy ste si vybrali motyle, ale teda kvazi dokreslovacky. Bude ten motyl + ma oslovili tieto obrazky.
Kedze kazda z vas dostane tri obojstranne papiere, treba 6 obrazkov. Teraz sem dam 6 obrazkov, ktore ma zaujali a kedze este bude ten motyl, tak treba odtial vyhodit jeden obrazok, ktory vas najmenej oslovi.
Obrazky samozrejme by nemali byt rozmazane ani nic podobne. Ale mam ciernobielu tlaciaren, takze vsetko cierne....

marusinka80
18. máj 2014

@josie3331 sovicky

sliver
18. máj 2014

@josie3331 lienku uz mame v inej knihe aj sovicky... A tvare aj zvieratka su na dokreslovanie oci, to mi pride dost lahke :( uz vidim ako moja dcerka urobi bodky a odlozi ze urobene...

josie3331
18. máj 2014

Takze sovicky prec....
Mam teda este niečo iné pozrieť?

sliver
18. máj 2014

@josie3331 skor ano lebo ten piaty a siesty je v podstate rovnaky dokreslovanie oci len objekt je iny...

josie3331
18. máj 2014

@sliver tak prave tie posledné mi príde, ze tam môžu toho oveľa viac dokreslit než len oči... Ale cosi mi napadlo, tak strpenie poprosim :D stiham

sliver
19. máj 2014

@josie3331 nedočkavo čakám 😉

sonka_d
19. máj 2014

@josie3331 parádne to je.. lepšie ako tie motýle fakt (aj keď na ten jeden sa teším)... ja by som asi tie sovičky vyhodila, ale páčia sa mi všetky..

sonka_d
19. máj 2014

Baby, hotovo balíme... aj s malým darčekom pre nás maminy, ale to je prekvapenie .. pssst... 🙂

sonka_d
19. máj 2014

Hodiny sú podľa pôvodného prototypu, koláče som robila z 3 vrstiev lepenky, aby boli odolné rúčkam a bodky, ktoré budú detičky rátať sú z machovej gumy, lebo na hviezdičkách sa to šmýkalo..

sonka_d
19. máj 2014

@josie3331 Teraz pozerám, že píšeš iba 5 babám, ktoré si vybrali motýľa. Budeš robiť aj tie písmená, lebo sa mi zdalo, že si to potom rušila..či? Môžeš ma preradiť tiež do skupiny "motýľa", je to ešte možné? ..

sliver
19. máj 2014

@sonka_d naušničky 😉 jééééjda to je milé....
hodiny sú krásne, tešíme sa.... aj koláče sa ti vydarili!

ivaha
autor
20. máj 2014

@sonka_d jeej krasne tesime sa, ja kolace su nadherne, prijala by som aj obidvoje 😀

ivaha
autor
20. máj 2014

@josie3331 my si prosime lienku,hribiky a sasov.Sovicky nie, ak najdes dalsie, tak sa este rozhodnem. A je to pekne 🙂

ivaha
autor
20. máj 2014

@mamkabeika @sharonik @lenka_l @sliver @josie3331 @marusinka80 @sonka_d @mima1311 @natabun
len pre upresnenie, termin je posunuty na 26 maja, takze kto nestihate, este mate trosku casu. tesim sa na vase balicky 🙂

lenka_l
20. máj 2014

@josie3331 mne sa najviac paci druhy, treti obrazok a aj tie hlavy bez tvare, no ale prisposobime sa vacsine.
@sonka_d kraaaasne je to, hlavne takto po kope! 🙂