icon

Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 4 roky

ivaha
10. mar 2014

ahojte maminky, otvaram druhe kolo aktivit pre nase deticky.Nejake maminky sa nezucastnia, takze mozno budu aj nejake volne miesta.Mozte sa prihlasovat a pridavat navrhy na svoje aktivity.V mojich fotoblogoch zalozim album, kde si budeme ukladat nase inspiracie,takze sem mozte posielat ulohy, ktore sa vam pacia, ale si ich netrufate vyrobit a zaroven zalozim aj album prac ktore by ste ponukli do vymeny,teda by ste ich mohli vyrobit.Mozte pridavat do diskusie aj viac navrhov a potom by som pridala do albumu 2-3 vase ,za ktore by sme hlasovali a ak bude nadpolovicna vacsina u niektorej z nich tak tu aktivitku budete vyrabat.Pripadne po dohovore je mozne, ze maminka moze vyrabat aj dve aktivitky, ak bude ochotna, kazdej mamine tu, ktoru si vyberie.Ono je to aj zaujimavejsie ako robit 20 ks toho isteho. Ale to samozrejme zalezi na kazdej z vas ako sa rozhodnete.Takze sa tesim na dalsiu spolupracu s vami 😉

sliver
20. máj 2014

@ivaha 26.5. u teba? čiže zajtra posielam? 😉

josie3331
20. máj 2014

@sonka_d ano, kludne sa mozes pridat do druhej skupiny

sonka_d
20. máj 2014

@josie3331 dakujem..lebo na toto sa moc tesiime..

ivaha
autor
20. máj 2014

@sliver NIEN NIE, termin posledneho odoslania balicka je 26.5, lebo nie vsetky maminy stihali 20 teho posielat a vacsina sme suhlasili posunut posielanie na 26 ale samozrejme kto ma hotove, moze poslat aj skor.

sharonik
20. máj 2014

@jossie mne sa páči ten druhý a tretí obrázok, ale tešíme sa najmä na motýľa (pochopenie zrkadlového obrazu a jeho kreslenia🙂 Bude taký ako je v albume, či nejaký úplne iný? Mohla by si tu prosím Ťa uverejniť aj toho? 😉

marusinka80
20. máj 2014

Ahojte maminky (@mamkabeika @sharonik @lenka_l @sliver @josie3331 @sonka_d @mima1311 @natabun@ivaha), konečne sa mi podarilo pripraviť moju aktivitu - je to priraďovanie chvostov a hláv. Keďže máme rozpočet 1-2 Eur, môžem každej pripraviť len 12 zalaminovaných kartičiek. Bola by som rada, ak by ste si vybrali, o ktoré máte záujem.
Mám 5 výkresov / po 4 kartičkách / a každej zalaminujem a nastrihám 3.
Prosím napíšte mi, o ktoré máte záujem. Ak nie, tak pošlem podľa vlastného výberu. Ďakujem.

Inak som okrem slovenských názvov dala aj anglické, čo je skôr pre väčšie deti alebo pomôcka pre rodičov 😉 . Každej pošlem ešte emailom originál všetkých kartičiek, aby ste si ich mohli v prípade záujmu vytlačiť doma.

sharonik
20. máj 2014

@marusinka80 a mohla by si ten zvyšok poslať na mail? Ak áno, je mi v podstate jedno, ktoré z toho urobíš Ty, lebo zvyšok si dorobíme doma🙂

marusinka80
20. máj 2014

@sharonik áno, všetky pošlem na mail. ak mi do IP pošlete adresy. Ďakujem

josie3331
20. máj 2014

@marusinka80 necham to na teba a teda v IP ti poslem e-mail, dakujem... 🙂

josie3331
20. máj 2014

Konkretne motyl asi nebude, lebo nedari sa mi z toho motyla odstranit uz nakreslene ciary na pravej strane motyla...a konkretne ten obrazok je plateny, tak sa pokusim vlastnorucne....
tu je srdiecko, ciary bude pekne hladke, len take mam v PDF subore, tak to sa mi tu neda hodit....

mima1311
20. máj 2014

@marusinka80 tak ja by som poprosila kde je had , macka a konik - zvysok poprosim do mailu dakujem 🙂

josie3331
20. máj 2014

tak ten motyl sa mi podaril, ale ciary su roztrasene ☹ tak neviem

sliver
20. máj 2014

@marusinka80 poprosím prvú, tretiu a štvrtú skupinu, ďakujem

sonka_d
20. máj 2014

@marusinka80 prosime si prve, strvte a piatee.. takze delfin, tiger, konik.. ostatne do mailu. Su krasne, dakujem..

lenka_l
20. máj 2014

@marusinka80 my si prosime prve, tretie a stvrte, mail posielam v IP 🙂

lenka_l
20. máj 2014

@josie3331 mne by ani nevadilo, ze bude ten motylik takyto "roztraseny", paci sa mi viac ako to srdiecko, prave kvoli tomu, ze ten zrkadlovy odraz naznacuju tie tykadielka, pri to srdiecku to nie je az take jasne, ze by to malo byt zrkadlovo, aspon teda pre mna nie, ale necham na teba, alebo teda prisposobim sa vacsine. 😉

josie3331
20. máj 2014

@lenka_l dokopy bude 6 obrazkov, takze kludne moze byt aj motyl aj srdiecko....alebo len motyl a zvysnych 5 obrazkov budu dokreslovacky

sliver
22. máj 2014

@marusinka80 ináč stále sa kukám na tie zvieratká aké sú krásne!!!! veľmi sa teším

ivaha
autor
23. máj 2014

@marusinka80 my si prosime hada, sliepocku a kravicku a chcem sa spytat, ci je presne urcena ta ciara na tych obrazkoch, co posles, ci by si nam mohla poslat s nazvom, ale bez ciary, ak by sme si to chceli inde odstrihnut dakujem 🙂
ps napr by sme si spravili hlavy.....

ivaha
autor
23. máj 2014

@josie3331 my si prosime urcite motyla a budes este nejake davat do ponuky, lebo som si zatial vybrala malo, ja by som aj viac motylov prijala 🙂

marusinka80
23. máj 2014

@ivaha ahoj, tie deliace čiary môžem dať preč, len mi to zaberie nejaký čas na sopracovanie. Pokúsim sa to stihnúť. Takže vám to pošlem bez nastrihania. OK?

sliver
23. máj 2014

@marusinka80 ja by som poprosila celu aktivitu nastrihanu, prosim ta nebude sa to rozlepovat? Si to nastrihala a potom laminovala ci? Na mail ked budes posielat tie ostatne predlohy tak tie by mohli byt bez ciary...

josie3331
23. máj 2014

@ivaha a ake ine vzory by si chcela mat v tom motylovi?

marusinka80
24. máj 2014

Ahojte, upravila som grafiku, aby ste si mohli vybrať, či budete hrať chvosty alebo hlavy alebo oboje. U Lemura sa mi to nepodarilo rozdeliť - má príliš dlhý chvost 😀. Ešte by som poprosila vaše e-maily, kto ešte neposlal. Ďakujem.

mamkabeika
24. máj 2014

@marusinka80 @sharonik @lenka_l @sliver @josie3331 @sonka_d @mima1311 @natabun @ivaha

Ahojte maminky 🙂
Mám problém s tými kartónmi. Najskôr som ich nemohla zohnať, a teraz, nestíham...

Recepty mám všetky zalamin., nastrihané, tie sú hotové, ingrediencie tiež. Nestihla som ich nalepiť na kartón. Každej z vás som robila 20ks ingrediencií: 4 druhy syra, kečup, horčica, šunka, saláma, 2x cibuľa, 2x paradajky, 3x uhorky, šalát, volské oko, vajce, 2x sendvič, Vytlačila som pre každú 4 a pol strany, povystrihovala obrázky a zalaminovala ich. Tie som následne vystrihla. Robím to už 3. týždeň, nielen po večeroch, netušila som, aká je to piplačka, trvá mi to dlhšie, ako aktivity v predchádzajucej skupine pre 21 báb a ešte to ani nemám dokončené 😒 Nemám ich ešte nalepené na kartóne. Viem, že už aj tak som prekročila rozpočet, ale chcela som, aby boli recepty pestré. Čo mám teda robiť: Dokončiť aktivitu, aj keď by to znamenalo, že ju odovzdám na konci tohto mesiaca, alebo ju mám poslať tak, ako je?

mima1311
24. máj 2014

@mamkabeika termin sa posuval - je do konca mesiaca takze klud 🙂 .... ja taktiez som nezohnala ziadne pevne pohare - tak som zobrala ake su a tiez ma caka druha faza - ale do konca mesiaca to dam ....

josie3331
24. máj 2014

@mamkabeika kludne do konca mesiaca....ja asi tiez tak poslem... maximalne
tesim sa na tvoju aktivitu

josie3331
24. máj 2014

takze tu je dalsi motyl

takze 6 obrazkov
1, tento motyl
2, ten povodny motyl
3, srdiecko
4, dokreslovacka zvieratka
5, dokreslovacka tvare
6, tam treba vybrat, ci dokreslovanie druhej polky obrazka alebo ta tabulka s tym hribikom, jablckom, lodkou a domcekom...prosim baby kuk

@lenka_l @sharonik @sliver @marusinka80 @ivaha @sonka_d

sliver
25. máj 2014

@ivaha termin sa posunul do konca mesiaca? Bol dohodnuty na 26.5., ci? ☹

sliver
25. máj 2014

@ivaha ozi Ivka prosim ta ake postovne mam dat do balika?