icon

Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 4 roky

ivaha
10. mar 2014

ahojte maminky, otvaram druhe kolo aktivit pre nase deticky.Nejake maminky sa nezucastnia, takze mozno budu aj nejake volne miesta.Mozte sa prihlasovat a pridavat navrhy na svoje aktivity.V mojich fotoblogoch zalozim album, kde si budeme ukladat nase inspiracie,takze sem mozte posielat ulohy, ktore sa vam pacia, ale si ich netrufate vyrobit a zaroven zalozim aj album prac ktore by ste ponukli do vymeny,teda by ste ich mohli vyrobit.Mozte pridavat do diskusie aj viac navrhov a potom by som pridala do albumu 2-3 vase ,za ktore by sme hlasovali a ak bude nadpolovicna vacsina u niektorej z nich tak tu aktivitku budete vyrabat.Pripadne po dohovore je mozne, ze maminka moze vyrabat aj dve aktivitky, ak bude ochotna, kazdej mamine tu, ktoru si vyberie.Ono je to aj zaujimavejsie ako robit 20 ks toho isteho. Ale to samozrejme zalezi na kazdej z vas ako sa rozhodnete.Takze sa tesim na dalsiu spolupracu s vami 😉

sharonik
25. máj 2014

@josie3331 ja to nechám na teba, čo vyberieš 🙂

ivaha
autor
25. máj 2014

@marusinka80 @sharonik @lenka_l @sliver @josie3331 @sonka_d @mima1311 @natabun @ivaha @mamkabeika vidim, ze je tu navrh na dalsi posunterminu, povodne bol posledny termin 26 maja, ale niektore nestihate a asi by vyhovoval koniec mesiaca?Tak dame az v piatok 30. maja?To bude posledny den kedy mozte este poslat balicek.

mamkabeika
25. máj 2014

🙂

ivaha
autor
25. máj 2014

@mamkabeika tesime sa velmi na hamburger , myslim, ze ak to stihnes podlepit bude to uplne super, ale zalezi na tebe 😉

mamkabeika
25. máj 2014

@ivaha uvidíme, koľko ingrediencií stihnem. Ono to nie je sranda, toľko vystrihovania, manžel sa sťažuje, na čo som sa to dala 😅 Neviem či mám dosť toho kartónu. Pri najhoršom podlepím toľko, koľko vyjde, zvyšok by ste si dokončili.

@marusinka80 @sharonik @lenka_l @sliver @josie3331 @sonka_d @mima1311 @natabun @ivaha

sonka_d
25. máj 2014

@josie3331 ta tabula s hribikom je pekna, to moze byt..

sonka_d
25. máj 2014

@mamkabeika Skus kolko stihnes a ostatne nam len pobal. Ked bude potrebne dorobime.. aj tak sa velmi tesime 😉

ivaha
autor
25. máj 2014

@josie3331 my si prosime prvy , druhy a treti obrazok-teda lienku,tabulu s hribikmi a tabulu so sasom-polky, plus motyla c1, motyla c2, ale by som poprosila ak sa da dokreslit mu jedno tykadlo,a posledne srdiecko.vdaka

ivaha
autor
25. máj 2014

@sliver pisala som ze by stacilo aj 2,80, sama neviem ako to bude s vahou,ale urcite to bude pod 2 kg

sharonik
25. máj 2014

@mamkabeika, @marusinka80 @sharonik @lenka_l @sliver @josie3331 @sonka_d @mima1311 @natabun @ivaha
Tak táto výmena dala aj mne riadne zabrať, to nás našťastie je len 10. Najbližší mesiac nechcem nožničky ani vidieť. Tu je sumár - abeceda 79ks dielikov pre každú a machové tvary 91ks pre každú.
Tie čo máte abecedu, ste videli prototyp v albume (farby sa môžu trochu líšiť) - predlohy k tomu sú len vytlačené.
Pre tie čo si vybrali machové tvary pridávam aktuálne foto, predlohy sú zatiaľ len vytlačené, laminovať budem určite predlohu na skladanie na paličkách, ostatné by som nelaminovala, teda ak budete s tým súhlasiť.
Aktivita pozostáva z dvoch predlôh na dopĺňanie tvarov podľa 2 kritérií /farba a tvar, tvar a tvar/ - prvé dve fotky. Ďalšia predloha je ukladanie podľa farebných obrysov (foto3) - možnosť využiť tvary aj na triedenie malý, stredný , veľký - foto 4
Predloha na navliekanie na paličky podľa tvaru a poradia na paličke - foto 5. Tieto tvary s dierkou sa budú dať navliekať aj na šnúrku (zase pár predlôh a priložená šnúrka). Tvary s dierkou sú zlepované z dvoch vrstiev machovky, tak by bolo vhodné, aby to deti neoblizovali kvôli použitému lepidlu.
Na ďalších fotkách sú ešte doplnkové obrázky na využitie tvarov a pohľad na kôpku tvarov, ktorú dostanete vo svojom balíčku.
Všetko je to strihané ručne, tak poprosím o toleranciu menších nedostatkov a nepresností, najmä u tých dvojvrstvových - snažila som sa ako som najlepšie vedela.
Nakoľko ešte čakám na paličky na výrobu podložiek (každým dňom čakám zásielku), určite nestihnem poslať zajtra. Ostatné mám už nachystané.
Budete potrebovať aj nejaký návod na hru? Lebo k tomu som sa teda ešte nedostala. Ak máte aj mladšie deti môžete tvary využiť aj na triedenie farieb tvarov, robenie logických postupností atď. použitie je naozaj široké, tak som dúfam aspoň trochu naplnila vaše očakávania.

ask
25. máj 2014

@sharonik UF! 😅 Klobuk dole 😵

ivaha
autor
25. máj 2014

@sharonik fiiiiha, to je perfektne a ten pocet!!!, by sa hodila nejaka vykrajovacka 🙂

sliver
26. máj 2014

@sharonik klobuk dole, to je iná paráda!!! začnem lutovať že som si vybrala abecedu 😉

sonka_d
27. máj 2014

@sharonik kraaasne.. tesime sa moc.

sharonik
27. máj 2014

@mamkabeika, @marusinka80 @sharonik @lenka_l @sliver @josie3331 @sonka_d @mima1311 @natabun @ivaha
a takto bude vyzerať tá podložka - nie to nič moc (nakoľko už bolo nad moje finančné možnosti kupovať ďalší materiál, využila som to čo som našla doma (pena a kartón). Účel to samozrejme splní - kolíčky budete mať pribalené zvlášť z priestorových dôvodov - tak si ich doma iba zapichnete do podložky (ˇprípadne aj nalepiť, ale drží to dobre aj bez lepenia) - otvory tam už budú naznačené.

sliver
27. máj 2014
mamkabeika
27. máj 2014

@sharonik teeeda si šikulka 🙂

sharonik
28. máj 2014

@ivaha hlásim, že balík je už na ceste- aktivitu pre mňa som nedávala, už tak sa mi to ledva zmestilo do krabice (tie podložky zabrali dosť miesta🙂

katarinka1985
Odpoveď bola odstránená
sliver
29. máj 2014

@marusinka80 - ĎAKUJEM

marusinka80
29. máj 2014

@sliver 😉

josie3331
30. máj 2014

Baby, ja viem, ze ma tu asi nemáte rady, ale fakt sa nevyhovaram. Aktivitu mam uz takmer dokoncenu, ale mam silný zápal ucha, neskutočne bolesti. Mohla by som to prosím poslat v pondelok? Necítim sa na to, fakt :( veľmi ma to mrzi.

sliver
30. máj 2014

@josie3331 prečo by sme ťa nemali mať radi? to su silné slová.... veď sa nepoznáme... či ten balík príde v pondelok alebo v utorok je už v podstate jedno 😉 riadne sa polieč a skoré uzdravenie!!!

mima1311
30. máj 2014

@josie3331 nestresuj , ja tiez posielam v pondelok , lebo dnesnas posta od nas odide az v pondelok poobede , tak je jedno ci ju podam rano v pondelok .... tak tiez dorabam zvysok ... u nas boli velke problemi so synom - velkac je ,,trvalo ,, chory a pohorsilo sa - nerobila som nic ine len lietala po dr a vysetreniach ☹ a zajtzra ideme na svadbu , tak som 2 dni sa venovala len torte , spavat chodila o 1-2 rano ... dnes dorobim co mozem a zvysok v nedelu - pondelok to pocestuje asi aj mozno prvu triedu dam 😉
@sliver prosim ta ty si chcela ku potr. retazcom ,,pomocku - tahak .... urcite napisem na papier kto koho schrumsta 😀 , mam dat aj znacky na pohariky ? - neni problem - to je rychlovka .... len ci budu vsetci chciet az to neni potom extra jednoduche ... i ked ja ked na to pozeram na tych 300 poharov po obyvacke - nedala by som ich sama dohromady za nic na svete 😝 😀

sliver
30. máj 2014

@mima1311 stačí ked mi to napíšeš na papier, ja si to dorobím na poháriky 😉
už sa teším, neviem sa dočkať.....
juj a zajtra sa riadne zabavte a tancujte do rána bieleho 😉 závidím, hned by som išla 😉

lenka_l
30. máj 2014

@sliver @mamkabeika, @marusinka80 @sharonik @sliver @josie3331 @sonka_d @mima1311 @natabun @ivaha dievcata, tak aj my sme dnes konecne odoslali, aj ked mala som trosku problem, isla som na inu postu ako obvykle (tato bola v nakupnom centre), kedze som mala tym smerom cestu a tam mi povedali, ze "baliky neberu a ako list sa to poslat neda, lebo je to velke", z coho som ostala v soku a s kocikom a malym sa trepala na inu postu.... kde mi to teda zobrali a az doma som zistila, ze mi to poslali ako doporuceny list 2.triedy, takze @ivaha dufam, ze ti to prinesu aj ked to nie je poslane ako balik, lebo k nam taketo "velke listy" nenosia a treba si po ne ist na postu...... to su tie "vyhody velkomesta" no hlavne, ze je to uz prec 😉 a este par info k tym bludiskam, ak by sa vam nahodou niektore motuziky povolili alebo posunuli, staci ich len pritlacit na spravne miesto a ak by sa gulicka zasekavala alebo lepila, treba ju len trosku precistit handrickou (trickom), dufam, ze sa vam a hlavne detickam bude pacit 🙂

ivaha
autor
30. máj 2014

@josie3331 Ahoj, vobec to tak nie je, neviem, preco sa ti tak zda, ved riesime len aktivitu a stale sa vyjadrujeme len k nej a vobec to nema docinenia s tvojou osobou, neboj, vobec to nie je osobne,len by sme asi kazda chceli to mat podla svojich predstav
a so zasalnim za mna nie je problem, ze to pride o jeden den neskor, mohla som to rovno dat aj na pondelok ten termin, aby ste mali este dva dni k dobru 🙂
zelam skore uzdravenie, zial usi vedia byt velmi neprijemne ☹

ivaha
autor
30. máj 2014

@mima1311 tiez zelam dobru zabavu 🙂
a ak budes stihat , mozes aj do ip napisat vsetkym ako su povodne retazce, ak je to tazke priradit.dik

ivaha
autor
30. máj 2014

@lenka_l netrap sa, nie je vobec problem si pre to zajst 😉

ivaha
autor
2. jún 2014

@mamkabeika @lenka_l @sharonik @sliver @josie3331 @marusinka80 @sonka_d @mima1311 @natabun @ivaha ahojte,hlasim, ze balicky pomaly prichadzaju, uz som ich aj pofotila a pridam sem fotky a ak mozem rada by som ich pridala aj do nasho albumu, kde mame navrhy na aktivity, aby tam bolo zobrazene ako v skutocnosti vyzeral vas vyrobok 🙂