Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 4 roky
ahojte maminky, otvaram druhe kolo aktivit pre nase deticky.Nejake maminky sa nezucastnia, takze mozno budu aj nejake volne miesta.Mozte sa prihlasovat a pridavat navrhy na svoje aktivity.V mojich fotoblogoch zalozim album, kde si budeme ukladat nase inspiracie,takze sem mozte posielat ulohy, ktore sa vam pacia, ale si ich netrufate vyrobit a zaroven zalozim aj album prac ktore by ste ponukli do vymeny,teda by ste ich mohli vyrobit.Mozte pridavat do diskusie aj viac navrhov a potom by som pridala do albumu 2-3 vase ,za ktore by sme hlasovali a ak bude nadpolovicna vacsina u niektorej z nich tak tu aktivitku budete vyrabat.Pripadne po dohovore je mozne, ze maminka moze vyrabat aj dve aktivitky, ak bude ochotna, kazdej mamine tu, ktoru si vyberie.Ono je to aj zaujimavejsie ako robit 20 ks toho isteho. Ale to samozrejme zalezi na kazdej z vas ako sa rozhodnete.Takze sa tesim na dalsiu spolupracu s vami 😉
@ivaha, @josie3331, @weronnka18, @marusinka80, @aaadulienka, @salonkaa dievčatá, poprosím vás o zahlasovanie v albume. Ak sa vám z ponúkaných aktivít nič nehodí, ponúkam ešte nejaké, ktoré som robila v iných výmenách (všetky budú vyzerať presne ako na foto, lebo sú to všetko moje výrobky):
1. priraďovanie farieb, čísel, potravy k zvieratku a oblečenia k časti tela + nácvik šróbovania uzáverov (1 mám k dispozícii hneď, ďalšie môžem dorobiť)
2. priraďovanie semienok a plodín, resp. výrobkov, ktoré sa z nich vyrábajú (mám dve k dispozícii)
3. skladanie farebných paličiek (1 mám)
4. hra na štýl "Farebný kód" (to teraz vyrábam, takže nie je problém urobiť niekoľko navyše)
@ivaha ty už okrem paličiek máš odo mňa všetko, tak ak nechceš tie, dohodneme sa individuálne (IP). Inak skúšala som robiť s nimi aj s mokrými rukami a zatiaľ nefarbili (ešte sa idem popýtať do výmeny, aké majú skúsenosti ostatné mamičky) 🙂
@sharonik ahoj, tak mňa najviac zaujal farebný kód - mohla by si bližšie popísať, ako to funguje?
@ivaha ahoj, existuje k tejto diskusii fotoalbum, alebo ešte nie - začína to byť trošku neprehľadné. ďakujem
@marusinka80 ano, mame fotoalbum, kde sa hlasuje za aktivity u mamiciek, su tam ich ponuky a ktora sa ti najviac paci, na tu zahlasujes https://www.modrykonik.sk/blog/ivaha/album/vrec...
@mamkabeika
@lenka_l
@sharonik
@sliver
@alicka7
@josie3331
@weronnka18
@marusinka80
@sonka_d
@mima1311
@natabun
@aaadulienka
@saalonka
ahoj maminky, prosim, aby ste sa ozvali, ktore ste este neponukli do vymeny ziaden svoj navrh, ci sa zucastnite a mame este na vas cakat, alebo nie, zaroven vas poprosim, ab y ste v albume hlasovania https://www.modrykonik.sk/blog/ivaha/album/vrec... zahlasovali za aktivity u jednotlivych mamiciek,ktora sa vam paci a zelali by ste si ju ,aby sme vedeli urcit ktore su vitazne a budu sa vyrabat, pripadne aby sa ponukli este ine do vymeny, ak tieto nebudu mat dostatok hlasov. prosim aj ostatne maminky, aby ste popozerali ako na tom su vase ponuky a ak sa zda ze maju malo hlasov, tak ci by ste neporozmyslali este nad niecim inym, co by ste vedeli ponuknut do vymeny, aby sa to pacilo viac maminkam Dakujem
Dobry den chcela by som sa zapojit do vasich vymennych aktivit ale moja dcerka ma 20 mesiacov, ak by ste robili aktivity aj pre taketo mensie deticky bolo by to super, urcite je nas viac ktore maju mensie deticky a chceli by sa angazovat v tychto super napadoch , dakujem
@ivaha nie nemusíš pridávať... ja som ich ponukla len tak... lebo vtedy ked sa album tvoril a hlasovala napr. za meranie ešte neboli tieto maminky ktoré nemaju odhlasované... tak možno by niekoho zaujalo aj to ale neva, však si to kuknu tu...
a ja idem robiť to čo kto bude chcieť... ideme robiť teda výhernú aktivitu? do koľkých hlasov sa čaká?
teraz nás je 14 no stále nie su aktivity od @weronnka18 @aaadulienka @saalonka ktoré nevieme či sa pridaju čiže ak nie tak myslím že na výhernu by stačilo 5 hlasov? len môj názor je stále že pri takej malej výmene je to ťažké hladať výhernu lebo ked má jedna 5 hlasov a druhá 4 tak je to celkom dosť aby sa nerobila aj tá druhá aktivita, aby 4 mamičky nedostali tu svoju 😒
@marusinka80 farebný kod budeš mať od sharonik vo výmene kde to manažuje branki (ty tam robíš abecedu)
Prepacte ja sa tentokrat nezucastnim, nakolko sa mi zmenili plany a mam toho teraz vela
@ivaha a ospravedlnujem sa, ze som neragovala skor
@ivaha az teraz citam - tu to bude tak ze sa vyrobi len jedna aktivitka rovnaka pre vsetky ? tak to potom moc pre mna nebude , kedze ich uz mam vela a zrovna sa urci hlasovanim ta co uz mam ...ja ze kazda mamina z ponuknutych aktivitiek urobi kazdej clenke podla zelania ....cize pri 10 maminach nespravi 10 rovnakych ale napriklad 3-3-4 ako kto zahlasuje
@aaadulienka nevadi, tak nabuduce 😉
@mima1311, @ivaha ja som ochotná robiť každej čo chce, ale na druhej strane niektoré aktivity naozaj nie je možné robiť len pre jednu maminu (neoplatí sa napr. objednávať materiál, alebo sa ani nedá zohnať v tak malom množstve). Treba si to vydiskutovať s každou maminou osobitne, ak si si náhodou vybrala aktivitu, ktorá nie je u nej víťazná.
@mamkabeika
@lenka_l
@sharonik
@sliver
@alicka7
@josie3331
@weronnka18
@marusinka80
@sonka_d
@mima1311
@natabun
dievcata tak sa ozvali posledne dve maminky, ze sa nezucastnia, budeme teda zostava 12 clenov, este sa neozvala weronnka18
ohladne hlasovania, niektore mate malo hlasov pri aktivitach, skuste teda pozriet este nieco a ponuknut ine ,mozte pozret v albume inspiracii, pripadne aj u inych maminiek a vymen , a maminky co mate zhruba pol na pol hlasy porozmyslajte, ci by sa vam nedalo robit obidve aktivity, pripadne ak budu mat vela hlasov ,jednu aktivitu posunut maminke, co ma menej hlasov.Ak sa zucastni aj weronka, tak na odhlasovanie aktivity treba aspon7 hlasov-davajte pozor,lebo hlasuju aj maminky co nie su s nami vo vymene.Po odhlasovani presuvam aktivitu do albumu VYHERNE AKTIVITY
Dalej pridala som aj ja este navrhy do albumu, komu sa nebude pacit skladacka-tieto som robila a som ochotna vam ich vyrobit ,co si kto vyberie,ak si nebudete prosit skladacku-napiste mi to k fotke dik. Kto si prosi skladacku, zda sa mi ze pocet 10 kusov bude malo, robila by som preto aspon 15 kusov koliesok vo farbach, ktore som uz davala do fora. Prosim vyjadrite sa, ci by vam to tak vyhovovalo. Skusala som aj zdobit a priliepat farebne papiere na kolieska, ale kedze sa to do seba zasuva, vzdy sa to ponicilo a nevydrzalo to, preto nechavam original farebnost.
@marusinka80 ako ti už písala sliver, farebný kód budeš mať odo mňa vo výmene 3-5rokov, druhé kolo u branki
Z ostatných ponúkaných sa ti nepáči nič?
@marusinka80 a @weronnka18
prosím ťa akú aktivitu chceš odo mňa? len pre info penové navliekačky sú už vo víťaznom albume https://www.modrykonik.sk/blog/ivaha/album/vyhe... ale viem ti urobiť aj ostatné aktivity ktoré ostali v albume ponúk https://www.modrykonik.sk/blog/ivaha/album/vrec...
@mamkabeika
@lenka_l
@sharonik
@sliver
@alicka7
@josie3331
@weronnka18
@marusinka80
@sonka_d
@mima1311
@natabun
INFO- dve aktivity su uz presunute do vitazneho albumu ivaha- skladacka a sliver-navliekanie

@josie3331 a vedela by si dať ešte nejaký iný návrh? lebo tri maminky si ju už odhlasovali či by sa im páčilo niečo iné 😉 a možno by som sa aj ja pridala 😉